В момента чета ... 22

• 37 508
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив

Чета е паралелно със Стивън Кинг "Момичето, което обичаше Том Гордън", много хубави разкази са.

# 541
Да спомена и "Дзен и изкуството да се поддържа мотоциклет" ... също "класика"

Това е една от малкото книги, които не съм дочела до края - абсолютна скука и безкрайна досада  ooooh! ! Сигурно си е класика, след като я помня, но определено не с добро  Naughty !

Не е класика, просто е популярна. Simple Smile
Познава поне 10 души, които са я зарязали донякъде, в това отношение май води в личната ми класация.

# 542

Стисна ме за гърлото тази. Простичко написана тежка  история за  безсилието на родителите и некомпетентността   на детските психолози и психиатри да  разберат и успокоят наранената детска душа .

# 543

Това е една от малкото книги, които не съм дочела до края - абсолютна скука и безкрайна досада  ooooh! ! Сигурно си е класика, след като я помня, но определено не с добро  Naughty !

Познава поне 10 души, които са я зарязали донякъде, в това отношение май води в личната ми класация.
Не се познаваме лично, но можете да ме броите и мен в тази класация. С голяма мъка прочетох до половината и накрая реших, че няма смисъл да се мъча. Може би е въпрос до характер, аз не си падам особено по битническия начин на живот Simple Smile.

# 544

И по моя спомен беше пълна глупост. А защо е популярна или класика е също една загадка за мен Simple Smile

# 545
Вие тук сте на друга вълна, но аз да се похваля, че си имам "Мостът на Дрина", подредена да ме чака и скоро ще я започна! Книгата е стара, единствена бройка на Столична библиотека. Имам чувството, че ще е много сериозна книга.  Simple Smile

Много хубава книга. Имам я ксерокопирана, както и още няколко от сърбохърватски писатели. Много човешка и драматична.

Припомнихте ми "Спасителят в ръжта" с последните страници, реших да я препрочета, наистина съм я чела в ранното ми тийнейджърство.

# 546
Днес приключих със Спасителят в ръжта на Селинджър. Нааправо не знам какво съм си въобразявала за тази книга...вероятно, че ще е някаква много сериозна класика или нещо такова(заглавието ме накара да направя тази асоциация). Чета, чета и си викам, абе това да не е някаква шега, или да съм почнала друга книга по погрешка(с четец съм), какви са тия писаници, какво е туй чудо.  Crossing Arms Е, прочетох я за нула време и се питам, как се пише нещо толкова простовато(не казвам, че няма послание и така нататък), цели 10 години. Да не говорим, че на всяка втора страница думите: "копеле", "престуванковци" и "ми се доповръща" неизменно присъстваха. Тъй де, класика!

И аз не открих нищо вълнуващо в тази книга. Дори нямам ярък или май какъвто и да е спомен от книгата. Мина и замина без грам следа.

# 547
В момента чета Майстора и Маргарита. Съвсем в началото съм, но това да не е някаква пародия на историята за Иисус?

Така като гледам дълго ще я чета.

# 548
  • Варна
Чак пародия?

# 549

Както казах, още само в началото съм. Но това ми е първото впечатление.

# 550
Днес приключих "Оризовата майка".
За мен доста силна книга, изпълнена с емоция.

Започвам "На изток от рая" на Стайнбек.
Тя ми е нещо като разтоварващ режим понякога.  Simple Smile

# 551
  • на североизток от Рая
 Как точно те разтоварва "На изток от рая"?

# 552
  • София
Как точно те разтоварва "На изток от рая"?

И аз това се зачудих, но се стърпях и не попитах ...  Blush

# 553
  • София
Да не говорим,че след тая комбинация от Оризовата майка,На изток от рая(при мен плюс Ловецът на хвърчила и Хиляди сияйни слънца),бях изпаднала в абсолютен амок,не можах да отворя книга 2 месеца след това.

# 554
...

Последна редакция: чт, 28 ное 2013, 23:00 от Киф

Общи условия

Активация на акаунт