В момента чета ... 22

• 37 484
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Как точно те разтоварва "На изток от рая"?

Ами малко е сложно за обяснение.
Обичам да чета трудни книги. И то много.
Тази специално съм я чела сигурно около 10 пъти.
Когато ми стане тъжно си я препрочитам и просто изсмуква лошото от мен.
Сложно е. Обичам да я чета.

# 556
  • на североизток от Рая
 Аз попитах съвсем добронамерено. Няма никакъв лош намек във въпроса ми. И изхождам от това, че точно тази книга е най-любимата ми. И сигурно и аз съм я чела над 10 пъти  и след месец ще я чета отново.

Хареса ми нещо, как си го казала

...............просто изсмуква лошото от мен.

Hug

# 557
А аз просто отговорих на въпроса.
Така се чувствам като я чета и след това съм наясно със себе си.

И на мен ми е най-любимата.
Имам много любими, но тази е най-отгоре в списъка.  newsm51

# 558
  • USA, Steak State
Започвам

# 559
  • Den Haag
Цитат
Цитат на: SIN в 28 Ноември 2013, 22:53:52

...............просто изсмуква лошото от мен.

Стара,мъдра и красива  Heart Eyes.
Много често в трудни за мен моменти, аз си казвам:
" - Ти можеш!"
Наистина е лековита  Wink
Четох я лятото и все още я нося в сърцето си, понякога дори си мисля, дали и аз като neli mar4 да започвам годината с нея  Thinking. Като пожелание за една по-добра година. За едни по-добри човешки взаимоотношения.Защото всички хора сме добри,понякога просто има неща,които ни карат да бъдем лоши. Grinning

# 560
  • София
В момента чета Майстора и Маргарита. Съвсем в началото съм, но това да не е някаква пародия на историята за Иисус?

Не, не е пародия.

# 561
  • София
Започнах "На изток от рая".Толкова я хвалите,че чак се регистрирах в библиотеката заради нея.Мислех,че ще е трудна за четене,но добре потръгна...Аз никога не съм препрочитала книги,колкото и да са ми харесвали.

# 562
Започнах "Сто години самота".

# 563
Аз реших малко да разтоваря с това :

Скрит текст:

Мъжът ми я препрочита няколко пъти и все се усмихваше докато чета.

# 564
  • София, България
Още маалко и прочитам "Ад" на Браун, последната 1/3 от книгата съвсем изтъпя  Mr. Green 
Най-смешното е, че чета, чета, чееееетааа с дни, а все са минали 4-5 часа за главния герой.  Mr. Green

# 565
Започнах "На изток от рая".Толкова я хвалите...

И аз я започнах преди време по тази причина, но не я прочетох. До 100-ната страница все още не се беше появил сюжет. Само отделни разкази за различни хора. Не мога да чета такива книги. Иначе като стил ми допадна.

petq B, как ти се струва? И тази не дочетох. Малко пресилен смях и някак насечена ми беше. Не мога да обясня точно  Rolling Eyes

# 566
  • София

И аз я започнах преди време по тази причина, но не я прочетох. До 100-ната страница все още не се беше появил сюжет...

Еее, Човече... трябвало е да я продължиш  Sad
То тепърва е предстояла интригата...

# 567
Ами... нямам нерви. След това дори 10 дни ми беше трудно да погледна книга, а по принцип чета всеки ден. Някой ден може би. Но като се сетя, че пак трябва да мина тези 100 страници и се отказвам  Blush

# 568
Да не говорим,че след тая комбинация от Оризовата майка,На изток от рая(при мен плюс Ловецът на хвърчила и Хиляди сияйни слънца),бях изпаднала в абсолютен амок,не можах да отворя книга 2 месеца след това.

Ти си само за "Да дойдеш на света".  WinkТова е майтап, разбира се.  Hug

Аз се разтоварвам като чета Чудомир. Направо пречистващо ми действа неговият хумор.  Heart Eyes

# 569
Започвам "Петият етаж" на Майкъл Харви.

Общи условия

Активация на акаунт