В момента чета ... 22

• 37 470
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • Чукарландия
... и след месец ще я чета отново.

+1 Hug

# 571
Аз напредвам бавно ,но славно с "Шогун". Вече съм на 1000-ната страница.  Wink
Радвам се ,че се реших да я препрочета след толкова години.

# 572
Започнах да чета: „Мосад. Най-великите мисии на израелските тайни служби.

# 573
  • София

Моя мъж я почна онзи ден. Получи и автограф от автора, лично.

# 574

До автограф не стигнах  Simple Smile , но си я купих и веднага я започнах с интерес.

# 575
  • София

До автограф не стигнах  Simple Smile , но си я купих и веднага я започнах с интерес.

Наредела съм се на опашка след мъжа, да я прочета.

# 576
# 577
Как точно те разтоварва "На изток от рая"?
За  мен  точно  е  разтоварваща, защото  е  книга   за  достойнството.  Тази  книга  ми  казваше - следвай  своето  вътрешно  аз! Елиминирай  тези, които  ти въздействат  зле.  Така  я  чувствах. Не  искам  да  защитавам  някого. Просто  искам  да  изкажа  себе  си.

# 578
"На изток от рая" е велика ! През няколко години я препрочитам и винаги ми е интересна и откривам неща, които не съм забелязвала преди или не съм се замисляла над тях.
Сега чета Хемингуей - "Един безкраен празник"

# 579
Вчера надвечер започнах "Да се обичаме с отворени очи" на Хорхе Букай, смятам тази вечер да свърша с нея. Ами, харесва ми и по-хубави съм чела, но някак ми е разтоварваща, зарежда ме с позитивна енергия и ме накара да се замисля за някои неща. Въпреки, че заедно с Коелю са много хвалени автори, не мисля, че стилът им ми е чак толкова присърце.  Peace

# 580
  • Den Haag
Започвам тази:

# 581
  • Пловдив
Много ми хареса, писана е преди повече от 50 години, а за съжаление повечето от нещата, описани в нея, днес са реалност  Rolling Eyes
Понеже книгата, която чета, е дебеличка и неудобна за носене в дамска чанта ("22 ноември 1963г."), започнах "Източен вятър, западен вятър" и ми харесва.

# 582
  • Ямбол
Аз приключих с "На изток от рая" на Стайнбек.
Сега чета по мъничко от това
Скрит текст:
и съм си приготвила "Фондацията" на Айзък Азимов за след няколко дни.

# 583
Аз чета "Къщата на духовете".
Принципно не се разбирам много с Исабел Алиенде, прекалено ми е описателна и едва издържам края на книгите й - половината книга я минавам "по диагонал".
Но тази си я взех с кеф и все още нямам дразнещи словоизлияния.

Последна редакция: сб, 30 ное 2013, 09:12 от cool_witch

# 584
ябълка , за мен лично тая книга на Г. Господинов беше интересна с това, че имаше много неща свързани с времето преди 10 ноември- това ми харесваше сякаш най- много.
cool_witch, другите две части ми се сториха още по- интересни.
Майола Бени , обожавам Боно (въпреки, че не иска да дойде тук) и групата- интересно ми е какво пише в книгата, сподели после.
Наистина е малко гадно да четеш много дебела книга, много е трудно за носене извън дома.....

Общи условия

Активация на акаунт