Красотата на земята сме събрали в цветята! Есен-Тема63

• 35 763
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
ПисеЧестит имен ден на дъщеря ти!Да е жива и здрава и много щастлива!
Честито и на всички които празнуват днес Hug

# 646
Момичета, почерпете се за мое здраве на патерица

По-късно ще снимам и един от подаръците- червено каланхое.  Heart Eyes Букетите гербери и карамфили се подразбират

# 647
  • София
Честит имен ден на всички, които празнуват днес!   bouquet

# 648
  • Бургас
kalpazankata ,чакам снимка на подаръка Grinning
Ще покажа три все още цъфтящи при мен.Клена продължава,мислех да го режа,но е отрупан с цветове,може на пролет,тъкмо по-лесно се вкоренява.Тъй де, няма да хвърлям  Mr. Green
http://media.snimka.bg/s1/2957/032157343.jpg?r=0
Бугито,лилавото,най-голямото ми,дето цяло лято спа.
http://media.snimka.bg/s1/2957/032157344.jpg?r=0
И стапелията,два цвята са един върху друг,ама няма как да се снима.
http://media.snimka.bg/s1/2957/032157345.jpg?r=0
Имам и газании,обаче не мога да ги хвана отворени,не са на много светло,а кученцата са си на открита тераса и продължават да цъфтят Shocked
Утре ако не забравя ще ги снимам.

# 649
  • на североизток от Рая
Честит имен ден, празнуващи Анита! Бъдете здрави!

# 650
  • на 90 км от морето
Честит имен ден на всички, празнуващи днес! На патерици - Честито на всички, празнували на 6-ти Декември.

Много благодаря за пожеланията за малкия мъж  Hug Heart Eyes
Радвам се на Вашите красоти  Hug При мен нищо ново - само дето пътувахме през уикенда и дребното нали не е много запознато с печките на дърва, си мацна ръката. Малко е поизгорена, но дано бързо да му минава. Чакаме да спадне хубаво мехурчето  Praynig Важното е, че бързо се успокои след инцидента и мина във фаза "игра". Hug

# 651
Много вкусно тук! Grinning Да са здрави и много усмихнати всички празнуващи! Hug

denima , голяма красота е тази хоя! Непременно ще снимам, когато отида пак.
И тук не съм срещала хои по магазините. Само в този разсадник. Цветята са им скъпички, но тези в малките саксийки не толкова. Хоята струва 4$, но виждаш колко е малка. И най-интересното е, че дават 3 месеца гаранция на цветето, демек, ако го уморя - могат да ми върнат парите hahaha
Добри, много хубава розова теменужка имаш Laughing
Donchevas, неприятно, но така вече ще знае да заобикаля печката отдалеч.
Целувки на изгореното юначе! Hug

# 652
  • Бургас
Donchevas,случва се Sad,пак добре,че само с ръката сте се разминали,ще му мине.Юнак без рана не може Wink
Izma ,добра си е цената на хоята,а това с гаранцията ме изуми,за първи път чувам цвете с гаранция Rolling Eyes Дали някой се е възползвал newsm78
Времето при нас се очертава неприятно днес,преросява и духа  Sad
Скрит текст:
Завършихме къща №2 Simple Smile утре ще я пращам,остана само снега да нанесем

Лек ден  Hug

# 653
Здравейте, честити празници на всички с поводи за празнуване.
Нямам време, имам болно дете, но минавам само да се обадя.
Donchevas , давам един съвет за детето, но не знам дали ще е ефикасен. Вики има две правени лекарства от тук. Нося ги на всякъде и миналото лято ги бях забравила в България. Едно детенце на около 2 години от село точно така се беше изгорило. Нямаха лекарства почивните дни и майка ме пита може ли да пробва с едно от двете. Позволих й със свито сърце да вземе по безобидното. Детето се оправи за 2,3 дена. Виж можеш ли да намериш жълт глицерин и да мажеш. Майката не можеше да намери думи да благодари. Аз не знам помага ли, но при тях това беше.
Денима, къщата е прекрасна. Какво стана с другата?
Показвате страхотн ицветенца. Липсва ми Таня.  Hug

# 654
Момичета, моля някой да ми помогне с информация!
От две седмици имам Коледна звезда. Прочетох как се отглежда, сложих я на светло на прозореца; поливам само, когато е изсъхнала пръстта; не е на течение... Проблемът е, че започнаха да падат  зелените листа. Изсветляват, набръчкват се, изсъхват и падат. Какво не е както трябва?
Благодаря ви предварително!

# 655
nosferata , да не би да е на много топло. Внимавай и с поливането. Може горния слой да е сух, но отдолу да е влажна. Моята е с ужасна почва и не се разбира дали е влажно под горния сух слой. Разравям и пипам да видя как е. При мен първите няколко дни паднаха точно по същия начин няколко листенца, но сега я закрепих. Иска да е на по хладно и с малки поливания.

# 656
Не е на топло. Поразрових пръстта- нормална влажност. НО самото стъбло е пъхнато в найлон- това го видях сега, като раздълбах. Сигурно трябва да се махне...

# 657
t_tabakova, току-що засадих Сънсет кис! Беше пуснала солидни вече мустаци и се намери празна саксийка с чинийка за нея- невероятно, но факт  Laughing
За съжаление, обаче, Irish Laughter листенцето изгни. Не съм съвсем сигурна за името, понеже още два надписа са паднали във водата и две листа си стоят безименни, но много подозирам, че тази прелестница няма да я имам.  Cry

Има и добра новина- майка ми беше отписала едната теменужка (понеже като счупим по невнимание листо, ни е жал да го хвърляме, го топим във вода да пуска корени и после го набучваме в саксийка, едното листо просто изгни ей така от нищото). Днес, докато разрехавявах пръстта във въпросната саксийка, попаднах на младото растение и съм супер хепи  newsm44 Вярно, че другата порядъчно замустачена теменужка ще чака пазарски ден, но пък ми стана мило, че не е загинало съвсем растението.
Само не помня розово ли ще цъфне или синьо и ще трябва да се въоръжа с търпение  Laughing

Сънсет кис от табакова
Бебенцето, което майчето беше отписала
Подаръкът- червеното съкровище каланхое-
denima, прощавай за закъснението   bouquet

Последна редакция: вт, 10 дек 2013, 12:22 от kalpazankata

# 658
  • Бургас
За коледната звезда не мога да кажа защото при мен умират.От опитите установих,че ги давя или ги държа на прекалено топло.Искат и светлина.Миналата година държах една малка на перваза на прозореца,стоя при мен 10 дена и я подарихме.Там си беше добре.
Калпазанче,много ти е хубаво каланхоето,аз явно няма да видя цвят от това цвете Rolling Eyes
Хриси,нямам още новини за първата къща,като науча нещо ще докладвам Peace
На новата добавих бухал и катеричка Laughingстана голяма шарения,довечера ще сложим снега.
Скрит текст:

# 659
denima, надхитри каланхоето с течен тор за цъфтящи  Wink

Общи условия

Активация на акаунт