Красотата на земята сме събрали в цветята! Есен-Тема63

• 35 746
  • 731
  •   1
Отговори
# 690
  • SHOOT ME 10 $
Цитат
midkooмного красиви тези "зелки".  bouquet
Я издай как се засаждат-от семе  и как точно им е името,да потърся и да си сея.Кога се сеят,как се отглеждат? newsm78
Не знам.Носят ми ги.Предполагам от някякъв разсадник.
Питай Izma ,Нейните са по-хубави, тя може да знае.
Ето днешния букет за жена ми

# 691
  • Бургас
Писе,зелето е "брасика"моето е от семена.Сеят се август,като при камбанките е процедурата.
Нези,на брат ми е тази хоя,по едно време беше намерил десетина малки и ги продаде,аз също си взех и на скоро пробвах с едно резниче във вода,но изгни.Ако попадне пак или има резници ще се обадя,от моята ще трябва на пролет,много е малка още.

# 692
Благодаря за отговорите midkoo и denima bouquet

# 693
# 694
Хайде,хващай иглата и да си направим и ние!  NaughtyНяма само Хриси да има я!!! Laughing

# 695
  • на североизток от Рая
Хайде,хващай иглата и да си направим и ние!  NaughtyНяма само Хриси да има я!!! Laughing

Ами като ми пречат ръцете.  Embarassed Не мога да шия...

# 696
Хаха, май ще трябва да помогнем на другарче в нужда Писе.
Нели, ако знаеш колко път ми се въртят разни идеи, но май ще се опитам да я осъществя едната това лято.
Днес като ходих с Вики до магазина видях много неща за подаръци за Нова година. Интересното е че имаше много дребчовци детелинки и калинки, прасенца, коминочистач и т.н. Стоя и говорих на Вики за една леля където обича такива неща.  Hug
Писе ще потърся схемата и ще ти я пусна, но да дооправя дечицата че имам само няколко дена.
Мидко, де са котетата?
Вижте аз какво имам на терасата.

И помощник в кухнята.
Скрит текст:
Скрит текст:
Толкова ми е притеснено за утре, че повече няма на къде.
Много сложни съчетания имат в програмата си и се моля само да няма ранени. При едни салта преди 3 седмици Вики се удари доста и премахнаха едно съчетание, но имат една пирамида за която не искам да си мисля.  ooooh! Оплаках се. Продължавам с задачките. Направих 30 броя мъфини, останаха ми две букви да избродирам. Ако искате ще пусна снимка като съм готова.  Hug
Лека вечер.

# 697
  • Бургас
Пускай,пускай,много са хубави бродираните неща,обаче и аз от кръжока ръцете ми пречат относно шиенето  Laughing
Пак не съм по темата щото съм на друга вълна,гледам да направя повечко неща за базарите,че ще отиват средствата за деца в нужда.
Скрит текст:
Направих една бърза малка къщичка и фигурки от солено тесто,утре трябва да измисля с какво да ги вържа,вчера голямата занесе и къщата,много я харесали ,да видим какво ще стане.Ето снимки
от тук до края са последно качени,магнитите ги прави брат ми,а венеца го правих за входната врата от нашите борчета и ела
http://denima75.snimka.bg/hobby/suveniri.723678.32171565

# 698
denima страхотни неща сте направили!!!  bouquet
Хекси-страхотно червено цвете,в тон с Коледа!!!

# 699
  • SHOOT ME 10 $
Нещо се обърках малко...омешахме темата малко май.Цветя , вкусотийки, сега и Хексито ме пита за котетата, ами ето ги
Скрит текст:
Моята "Мишел О`Бама"

Станчо

Рошко
До колкото разбрах и Нели има една черна красота , ама то е за друга тема !!!

# 700
  • DE
Ние сме и естети тук Мидко Mr. Green
Само из треволяците ли да се ровим hahaha Значи, хапваме си, ръкоделстваме за уют и си бърборим за други работи даже Mr. Green
Зелки-снежинки-красавици си имаш!

Нели, и аз обичам(х) захаринки. Рецепта имам, но никога не съм правила.
Хекси, споко бе, какво трепериш всеки път-българска семка има тя...
Много хубави нещица ръкоделстваш Hug Туй карамфилче какво се е объркало да цъфти в тоз студ, а?
Не ми отговори:да торя ли теменужките или не?
Денимке, много си сладка Heart Eyes Дядо-мразова работилничка у вас.
Писе, мина ли ти или още си накриво-марш бързо на доктор(аз май все на доктор ви пращам hahaha). Дръж се на топличко сега!
Месечинке, чемшира не цъфти-новите листенца развива. Светло зеленичко се вижда на върха.

Аз елха не слагам вече. Правя си един букет от елхови клонки и във ваза. Съвсем семпло у нас по коледните празници.
Вадя български битови каренца, орехи, сладки. Това ми е украсата!
-----------------------------------------
Да знаете само: новата тема ще пусна като влезем в 50-страница- да не ми се карат, че не пълним темата Rolling Eyes

# 701
Дзяк, айде да допренеса и аз малко за края на темичката, че да изпратим старата година с нова тема.
Аз не можах да ви пиша, щото много неща ми се насъбраха последните две седмици, първо малкия го пипна вируса с повръщане и растройство, че чак влязохме за кратко в болница,много бързо се обезводни, тази седмица ходих до Банкя чак в командировка, и тайно само надничах да ви чета, че малко да се разведрявам, сега вече съм на работа и навлязох в делничния ритъм.
Естествено, няма какво да ви покажа, но пък мога да ви похваля, много красиви неща показвате, не само цветя.
Мариетке, направо се разплаках като ти четох блога, толкова е хубаво и много ме впечатли, аз отдавна се каних такова нещо да направя за моята половнка, и все отлагах, но ти ме подсети, че време да го осъществя, така че за годишнината ще открадна някои твои идеи за изненада, нали може?
Благодаря, за идейките за вкуснотийките, и понеже ще имам малък рожденик на Коледа, ще опека няколко вида сладки, войнишки курабии,които ги овалвам в захар и орехи, мъфини с шоколад, и едни сладки от тук се сетих за тях, не си спомням кой пусна рецептата, които се овалват в пудра захар, това са сладките от моето детство,естествено ще има и две торти
Нада, теменужките са ти супер, както винаги много им се радвам.
Не мога за всички да кажа по нещо, много работа ми се събра и ми изтичат сроковете
Пак ще надничам да ви чета! Приятен ден! Grinning

# 702
  • Пловдив
zoiadani , много неприятно!  Hug Дано нямате повече такива изживявания.

Дами, подготвяте ли се психически за новия вид на форума от понеделник?
Писенцето, където се оплакваше от дребния шрифт сега ще има да се оплаква и от шрифт и от миниатюрни аватари. Е, и не само тя де.  ooooh!
Аз отивам да си забъркам едно подобие на кафе.
Скрит текст:
Непослушко, между другото ще си е пак вкъщи  Cry Ще отиде само за дядо Коледа в четвъртък и то после е ваканция- чак догодина ще е на градина. Ако не сте виждали как уж болно с температура дете тича от радост из целия апартамент - трябваше да дойдете вчера вкъщи.

# 703
  • на североизток от Рая
 Таня,  Hug!

Аз да взема да покажа вече нещо.  Mr. Green Ама ...после.  Joy

# 704
  • Пловдив
Нели, в лек шок (позитивен) съм от картинката в подписа ти! Сега няма да ти кажа защо, но когато му дойде времето ще разбереш, само помни, че идеята ми е хрумнала преди да те вида "облечена" с тази картинка точно. Друго не казвам.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт