Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой нож бихте препоръчали за нарязване на зеле?
Какви са някои предложения за рецепти за хранене по НВ-ВМХ?
Какви са някои предложения за преодоляване на платото при загуба на тегло?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой нож бихте препоръчали за нарязване на зеле?
-
Какви са някои предложения за рецепти за хранене по НВ-ВМХ?
Форумът споделя различни идеи за хранене по НВ-ВМХ, като например консумация на зеленчуци като зеле, броколи, карфиол, зелен фасул, тиквички и патладжани. Освен това се предпочита кисело пълномаслено мляко, пиле със зелен боб и орехи. Яйцата и месото с високо съдържание на мазнини също са препоръчителни.
-
Какви са някои предложения за преодоляване на платото при загуба на тегло?
Форумът предлага различни стратегии за преодоляване на платото при загуба на тегло, като въглехидратно зареждане, намаляване на месото, трениране с тежести и търпение. Предложенията включват също експериментиране с различни хранителни съставки, като протеини и мазнини, за да се намери оптималното съотношение за загуба на тегло.
-
Какви са някои от предложените стратегии за оптимизиране на хранителния режим?
-
Какви са препоръчителните съставки за пица с карфиол?
)...и да "поздравя" всички , които смятат тъпченето с въглехидрати за добре..та:
много ти благодаря за разясненията - копирани и запазени са. 
). Така че помисли и емоционално как си и дали не преминаваш/ не си преминала през нещо драматично.
Ами, аз ще съм си на режим цял живот....то дори и не е режим, а АЗ ПРОСТО ТАКА СИ СЕ ХРАНЯ....
И на мене ми се хапва нещо сладичко. Нооо воля трябва, докато от самосебе си не спре да ни влече натам. Ще успеем. 
Аз искам (и винаги съм искала) да направя така, че организмът ми сам да си регулира хормоните и да си имам редовно овулация, после и лутеалната фаза да ми е добре. Противозачатъчните абсолютно няма да ми помогнат в това отношение, защото в крайна сметка на тях целта им е да предотвратяват бременност и затова да потискат овулацията. Много момичета се заблуждават, че противозачатъчните им регулират цикъла. Не, те потискат нормалните хормонални процеси, за да не настъпи бременност. В същото време създава менструалноподобно кървене всеки месец, за да се излющва лигавицата на матката редовно (защото ако дълго време няма кървене и излющване на лигавицата, се създават предпоставки за хиперплазия, а тя пък може да доведе до рак на матката). Това правят противозачатъчните - създават илюзия за редовен цикъл, но не решават проблема наистина.