Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой нож бихте препоръчали за нарязване на зеле?
Какви са някои предложения за рецепти за хранене по НВ-ВМХ?
Какви са някои предложения за преодоляване на платото при загуба на тегло?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой нож бихте препоръчали за нарязване на зеле?
-
Какви са някои предложения за рецепти за хранене по НВ-ВМХ?
Форумът споделя различни идеи за хранене по НВ-ВМХ, като например консумация на зеленчуци като зеле, броколи, карфиол, зелен фасул, тиквички и патладжани. Освен това се предпочита кисело пълномаслено мляко, пиле със зелен боб и орехи. Яйцата и месото с високо съдържание на мазнини също са препоръчителни.
-
Какви са някои предложения за преодоляване на платото при загуба на тегло?
Форумът предлага различни стратегии за преодоляване на платото при загуба на тегло, като въглехидратно зареждане, намаляване на месото, трениране с тежести и търпение. Предложенията включват също експериментиране с различни хранителни съставки, като протеини и мазнини, за да се намери оптималното съотношение за загуба на тегло.
-
Какви са някои от предложените стратегии за оптимизиране на хранителния режим?
-
Какви са препоръчителните съставки за пица с карфиол?
Не ми е трудно да си призная, но е факт, че съм зависима от храна и виждам, че този начин на хранене може само да ми помогне за справяне с проблема.Споделяте, че имате проблеми с цикъла и аз имам, но съм в другата крайност.Идва ми по рано и е доста обилен.Има дни, в които не мога да изляза от нас, защото съм с големи кръвоизливи.Какви ли не изследвания не си правих, но нищо нередно не могат да открият.Този месец ми дойде 8 дена по рано и пак беше обилен, но не до такава степен, че да не мога да излизам и да пазя банята.Вече втори месец е така и го свързвам с намаляването на джънка и въглехидратите.
Още повече щом не откриват причина... По принцип обилен цикъл може да се свързва с намалена функция на щитовидната жлеза, но тогава и ще идва по-нарядко
Дано да се регулират нещата при теб, че наистина е много неприятно това обилно кървене.
На мен също ми беше много нередовен, закъсняваше, един път нямах 6 месеца, но то беше поради депресия, беше отдавна това.
И аз мисля, че периодичното гладуване ми спира цикъла, защото докато правех Системата минус 60, където не се яде след 6 вечерта до закуска на другата сутрин, цикълът ми спря за най-продължително време, но пък и отслабнах до 47 кг. Сега уж си казах, че ще се храня нормално ВМ-НВД, без стрес, без твърде големи ограничения и ето- сега закускообядвах и преядох. Изду ми се корема. Аз просто ям сякаш ми е за последно. Може да са правилните храни, но прекалявам и не знам как да се спра. Затова си налагам такива ограничение като пропускане на закуска или ядене само на масло и яйца. Не знам какво да направя, за да спра да преяждам.
Преди пиех кока кола, а вечер бира, а сега газираната вода ми създава уют.
Аз ползвам нормалните, имам и от малките за края на цикъла.