"Прилив и отлив" -Най-жестоките лъжи често се шепнат.- AFK FOREVER-197.13

• 39 507
  • 711
  •   1
Отговори
# 45
Брей тоя Оркунч, писа на едната, че отива при нея и предложи брак на другата  ooooh!

# 46
Мерт как се радва на Яман.Трогателен като малко дете... Simple Smile

# 47
22.45-23.00 Anlık Reyting:

1.medcezir:8.61
2.Karagül:6.61
3.Yalan Dünya:4.13

# 48
Признанието на Оркун

# 49
Е на Оркунч какво му прищрака да предлага брак на Мира?Какво иска да покаже,че не лъже ?Колко мн я обича?
сега като се е осрал отвсякъде си дава сметка, 4е се отдале4ава от мира и гледа да изпревари събитиятя, докато не е разбрала и тя

# 50
newsm10 Много е сладък Мерт. Обаче и на Яман му стана приятно

# 51
В тази серия направиха Оркун главно действащо лице май. ooooh! Съвсем сериозно съм се притеснила за него, че до края на сезона, ако продължава така няма да му остане и един кичур. Какво ги е задърпал тия коси като някоя кифла все едно дядо вади ряпа. Sick Много ми е противен. Tired Тая серия хубаво го понатупаха, може още да носи, сигурна съм. Mr. Green
Е Мерт е късметлията на серията, отнесе целувка. Laughing Много бяха сладки с Елюл на моторетката. Joy А като Мерт и Яман се прегърнаха - заподскачах и аз от радост. Grinning

И пак да питам Берен колко е годишна? Вие представяте ли си да има сцени където се целува с този или още повече да .... няма да го преживея. Shocked Не го приемам, за мен тя е дете! Naughty

# 52
Брей тоя Оркунч, писа на едната, че отива при нея и предложи брак на другата  ooooh!
Пълен гнусар, долен глист, грозно момче с черна дяволска душа. Crossing Arms
Четенето на писмото, ще е в другата серия. Sick
Зори, не знам колко е годишна Берен, ама и този, който тя си харесва е грозник та дрънка и не ми харесва някак си, очаквам гадости от него във всеки един момент.

# 53
Оркунч,чини ми са ,че е ясен,ама онуй Беренчи какво ша прави с Гирай ми е "Х".И си мисли отгоре на  всичко,че знае какво прави. Laughing

# 54
newsm10 Много е сладък Мерт. Обаче и на Яман му стана приятно
О,да. Simple Smile

# 55
Маме, батко Кенанчо липсваше в тази серия. Sad

# 56
В тази серия направиха Оркун главно действащо лице май. ooooh! Съвсем сериозно съм се притеснила за него, че до края на сезона, ако продължава така няма да му остане и един кичур. Какво ги е задърпал тия коси като някоя кифла все едно дядо вади ряпа. Sick Много ми е противен. Tired Тая серия хубаво го понатупаха, може още да носи, сигурна съм. Mr. Green
Е Мерт е късметлията на серията, отнесе целувка. Laughing Много бяха сладки с Елюл на моторетката. Joy А като Мерт и Яман се прегърнаха - заподскачах и аз от радост. Grinning

Joy Joy Joy Joy Joy

# 57

И пак да питам Берен колко е годишна? Вие представяте ли си да има сцени където се целува с този или още повече да .... няма да го преживея. Shocked Не го приемам, за мен тя е дете! Naughty

На 18 каза че е, но може и да е излъгала.  newsm78

# 58
Маме, батко Кенанчо липсваше в тази серия. Sad
Да бе маме.Къде зачезна тва момче.В панделата ли е още?Аз пооплакнах очо само в началото по време на озета. Heart Eyes

# 59
23:00 - 23:15 reyting'leri

1) FOX: 10.2
2) STAR: 8.27
3) ATV: 2.15
4) KANALD: 1.88
5) KANAL7: 1.55

Общи условия

Активация на акаунт