"Прилив и отлив" -Най-жестоките лъжи често се шепнат.- AFK FOREVER-197.13

• 39 507
  • 711
  •   1
Отговори
# 75
Някой разбра ли как започна писмото? newsm78

Аз разбрах, че Мира пише, че когато пише писмото се чувства безпомощна  Thinking Той затова май се уплаши малко, доста странно гледаше  Thinking

# 76
И на мен ми хареса серията!  Peace А ни показаха и гръбче малко. Mr. Green

Peace Peace Crazy

Скрит текст:
А и ако се чудите коя е котката, която се въртеше около Яман като излезе да чете писмото - аз съм, точно като коте се въртя около него и му се навирам в краката да ме забележи. Mr. Green Нямаше друга свободна роля и се съгласих на тази. Пък ще ям и на аванта, че ще изхвърлят от ресторанта. hahaha

Joy Joy Joy

# 77

вай бееееееее  Shocked Shocked Shocked

# 78

Скрит текст:
А и ако се чудите коя е котката, която се въртеше около Яман като излезе да чете писмото - аз съм, точно като коте се въртя около него и му се навирам в краката да ме забележи. Mr. Green Нямаше друга свободна роля и се съгласих на тази. Пък ще ям и на аванта, че ще изхвърлят от ресторанта. hahaha

И аз предположих, че е някоя от тукашните чаатайки  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 79
# 80

вай бееее как може да е толкова прелестен!!!  Heart Eyes с бретон, без коса все си е прекрасен!  Heart Eyes

# 81

Скрит текст:

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Котката има по-голям шанс Яман да я гушне, отколкото Мира. Кой знае кога ще се отърве от ОркунЧ  Sick

# 82
ох туй гръбчееееееееееее  #Crazy #Crazy #Crazy

# 83
Скрит текст:

вай бееееееее  Shocked Shocked Shocked

Вай, вай...   smile3544 smile3544 smile3544

И аз благодаря на всички ви за приятната компания!   Hug Hug Hug Лека нощ!

# 84
Момичета, беше ми много приятно  Grinning И аз благодаря на всички за приятно изкараните часове тази вечер  Wink

и за снимките с гръбчето също  Heart Eyes

# 85
моми4ета, лека нощ и от мен Hug утре ще разнищваме епизода с кафето Hug

# 86
ох туй гръбчееееееееееее  #Crazy #Crazy #Crazy

Мине се не мине и ни показват голия Чаатай. Party Party Party Ама пък има какво да покаже момчето. Браво на него  Heart Eyes

# 87
Наде, специално заради теб гледах края на епизода. Мира, казва нещо от рода на това, че пишейки му това писмо се чувства много безпомощна...  Peace

Хайде, лека вечер на всички Чаатайки, Серенайки, съфорумки, абе с една дума симпатяги.   love001

# 88
Лека нощ и от мен и Чаатайски сънища! Hug
Е, който иска може и Оркунски. Mr. Green

# 89
лека на лягащите  Peace Peace Peace

рейтинга  newsm78 newsm78 newsm78

22:00 - 22:15 #sbt #reyting'leri
1) #Karagül: 10.25
2) #Medcezir: 7.34
3) #DilaHanım: 3.88

Общи условия

Активация на акаунт