"Прилив и отлив" -Най-жестоките лъжи често се шепнат.- AFK FOREVER-197.13

• 39 508
  • 711
  •   1
Отговори
# 90
Ortadaki ikili Çağatay ve Serenay❤️ Önder Tiryaki Medcezir'i izliyoruz notuyla instagramdan paylaşmışSimple Smile

# 91
Благодаря за новата тема.  bouquet  

Страхотна серия.Играта на Селим,Мерт,Ендер и Яман е перфектна. Peace

Жани,благодаря за снимките. Hug  Heart Eyes

Лека нощ и от мен.

# 92
Записче   bouquet

# 93
сладури бееееееее  Peace Peace Peace

# 94
Благодаря за темичката!  Peace От всички серии до сега,тази най-много ми хареса! Мира ми се видя различна,харесва ми как образът й започва да се развива,започва да показва повече качества,а не само нацупената физиономия.Най-много ми хареса сцената в тенис залата,когато бащата на ОркунЧ му плесна шамара,3 пъти я превъртах да я гледам и много се смях!Мерт както винаги много сладък и добричък,малко ми стана жал за него като падна.Наш любим Яманчо,бих го поканиха да дойде при мен,с най-голямо удоволствие ще го приютя,та дори няма да го пусна да си ходи  Laughing Майката и сестрата на Мира не мога да ги понасям,особено малката е такава лигла и егоистка.Сефари също липсваше... нямам търпение да гледам следващия епизод!  Grinning

# 95
Благодаря за новата темичка !    bouquet
Много интересна серия, но пак нацупената физиономия на Сери  ooooh!  /това момиче няма ли да се усмихне някой ден ???  newsm78 / Имам чувството, че й е толкова без различна тази роля, че не и пука от нищо, трябва да влага повече емоция  Peace
Нека муу на Оркунч, той си го заслужи !  #2gunfire
Чаги, както винаги е перфектен /с едно мъничко изключение и това е бретона, трябва малко да го подстрижат/.
Мерт и Ейлюл бяха много забавни на мотора с каските  hahaha
Жалко, че не ни дадоха фрагманче  Cry
Дали другия петък ще има епизод ???  newsm78

# 96
Щом престанеш да сравняваш това,
което имаш, с това което нямаш
или което искаш да бъде, ти ще
започнеш да се наслаждаваш на
това, което е. 

Добро утро  Hug Заповядайте:

Охо,имаме си голо гръбче  Laughing

Сещам се в оригинала бащата на Оркунч е гей, но тук явно ще ни го спестят това.

Иначе в оригинала по-нататък той се очовечва.  Peace

Хубав ден  Hug

# 97
Добро утро и от мен!

Вани,
Hug

Сещам се в оригинала бащата на Оркунч е гей, но тук явно ще ни го спестят това.

Иначе в оригинала по-нататък той се очовечва.  Peace

Кой - ОркунЧ или баща му?

# 98
Добро утро Hug
Романтиче  bouquet

Иве,според мене става дума за бащата на Оркунчче е гей/в оригинала/.
Хубав ден! Simple Smile

# 99

Мари Клер списание-другата Мине Тугай

yeni set hazar ergüçlü

serhat paril

cenk karagöz

# 100

Иве,според мене става дума за бащата на Оркунчче е гей/в оригинала/.

Меги,   Hug Надявах се да е Крачолчо, че по-малко да го мразите,  Mr. Green ама...

# 101
Добро утро  Hug

# 102
  • Стара Загора
Добро утро, честита ни нова тема. Hug

Зори, утрепа ме с това "дядо вади ряпа" Joy
Ама си права, оскуба си цялата коса и вече прилича на проскубан петел. Не че не е. hahaha

Снощи нета ми беше ужасен и не успях да гледам серията, но по-късно като свърши изгледах първа част, а преди малко и втора. Динамична беше и ми хареса. Peace
Този, с който излиза Берен хич не ми се нрави и ще я забърка в неприятности, но тя нали е като майка си и търси парите. Ще си блъска главата след това.
Мерт, Селим и Ендер играят страхотно, Яман също разбира се. За Мира не знам какво да кажа, много ми е мудна и никаква. Винаги е нацупена и сякаш едва се движи, тъпче на едно и също място. Thinking

Хубав ден. family

# 103
Не би Иве,нали? Laughing
Релаксче,маминко Hug
Ивче Hug

# 104
Добро Ви утро.
Все повече започва да ми харесва сериала, още повече, че не съм гледала оригинала.
Засега си има от всичко. Не липсват нито разведряващите сцени, нито тъжните, но щом са в баланс това е добре, въпросът е докога, ще е така и дали комшиите няма да решат да натежи везната в посока драма, че никак не ми се гледат трагедии. Rolling Eyes
За мен каста е много добър, но можеше и по-добре да е.
На този етап Серенай не блести с игра, но поне от 6 епизод насам усещам някакво раздвижване в нея и изразяване, и на други емоции освен мрънкането, и погледа й изпразнен от съдържание, но на фона на брилянтната игра на останалите, нейната по-слаба такава почти вече не я забелязвам.

Общи условия

Активация на акаунт