Лято наближава, ОКТОМРИйче за море се стяга.

• 63 868
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Мишанка, честита радост! Да е жива и здрава малката Жаклин!  Бързо възстановяване на теб! bouquet

Аз ще съм си тези дни вкъщи в болничен- сутринта се събудих със страхотни болки във врата, едва станах, отне ми поне 30 минути да се облека, да се среша не успях, по улиците на път за докторката сигурно бях смешна гледка, скована и въртяща цялото си тяло наляво и надясно, за да успея да пресека. Все още доста ме боли и са ми ограничени движенията, но пак след лекарствата съм една идея по-добре. Докторката пък ми изписа едни лекарства, нямам думи, толкова много странични действия и опасности ooooh!

# 106
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здравейте,

Ето,че вече пиша от вкъщи.  Heart Eyes
Най-накрая ни изписаха.
Направихме си доста снимки,но предполагам,че утре ще мога да кача и да ви разкажа повече.
Засега гледам да се организираме вкъщи. Малката е много кротка до тук, хапва си и повече поспива Mr. Green Определено е доста мъничка, изморява се бързо, а аз още свиквам с размерите  Heart Eyes

Благодаря на всички за пожеланията!   bouquet

А защо темичката така е опустяла?  newsm78

# 107
tzzzvety браво на младежа за обличането. Нормално е да не иска вкъщи. Моя още от яслата казват, че се облича сам, но у нас нямаше никакви признаци за такава самостоятелност. Чак сега вече държи сам да се облича и съблича. Обичат да се глезят и да бъдат обгрижвани мъниците, поне докато не решат, че вече могат всичко сами  Laughing
Светлозар сега е на нова вълна - като не му изнася нещо започва да плаче - като бебе  ooooh! И в детската е така. Откъде му хрумна пък това, не знам.

А защо темичката така е опустяла?  newsm78
Може би всички се подготвят за празниците или пък за нови бебчета  Laughing

# 108
  • София
Мише, как сте в къщи? Нени как приема новото мъниче-скорпионче?

Опустяла е темичката, щото при нас е скучно. Снощи готвихме заедно с Ева - тя в нейната си кухня, аз в моята. Но то пък една новинаааааааа.......... много интересно  hahaha Сега интересното е у вас, ти разказвай  Hug

# 109
Мишанка, много се радвам,че сте добре.  Hug Борко и той се роди сравнително мъничък, 2970 и 48 см.  Heart Eyes

Мамам, дано отмине бързо този период, на мен ми става много жал някой като плаче така, къса ми се сърцето.  Confused

# 110
Честито бебенце Мишанка , да е мтого усмихнато.

Mamam-am , подготвяме се за 21.11 да отпразнуваме Божолето Simple Smile)  затова тихо и кротко си чакаме ....

# 111
MartakEly и аз бях със схванат врат по миналата седмица, като робот се движех. Много ми препоръчаха памуци с ракия в ушите, не много мокри. като си легнеш. И на мен помогна, ако искаш пробвай  Peace

Мишанка нека така да спинка и папка дълго време, да имаш възможност да си починеш  Hug

tzzzvety Обичат да се глезят и да бъдат обгрижвани мъниците, поне докато не решат, че вече могат всичко сами  Laughing
   Или докато майките им не ги оставят да го правят  Mr. Green Аз ходя на едни курсове за родители и имахме такава тема. Лекторката има  деца и разказва как ги обличала всичките. Един ден почнала да облича по големите  6 годишни и докато ги оправи малката 3 годишна се била облекла сама и чакала и тя била в шок и се чатнала, че нещо греши  Laughing 

# 112
Мишана, честито прибиране вкъщи! Пиши като можеш Simple Smile

Относно обличането - един ден просто казах край и го оставих сам да се оправя с дрехите(както и храненето). Справя се прекрасно и с двете неща, но просто отказваше да го прави, докато не видя, че няма друг избор Twisted Evil Е, помотва се доста(много пъти яде по 2 часа ooooh! ), лигави се, пробва ни дали ще мине номерът да го направим ние, но като види, че няма да стане неговата, се взима в ръце.  Peace

# 113
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Привет,

Ето качих няколко снимки от болницата :
http://oktomvri2010.snimka.bg/baby/mishana13.543200.32046352

Чакам тези от изписването, но ще са готови към събота, така че ще кача тогава. Party
Иначе си имахме другарче по стая- бебе Виктор /от дясно на снимката/,който беше страшен сладур.

Този път за раждането мога да кажа,че беше изключително бързо и лесно, даже докторите ми рецитираха стихове в предродилна  hahaha Mr. Green Много се смях!  hahaha Чак не им се вярваше,че раждам... Flutter
Имаше много комични моменти и много смях като цяло. Дори сега като го казвам, не съм си и мислила,че мога да го изрека за такива процеси.  Flutter

Нестор е много щастлив. Снощи се беше залепил за малката и я обгрижваше. Дано да е така и занапред!

zarat , блазе ви! Предстоят хубави моменти!
Mamam-am , то бая подготовка... Whistling

# 114
Сладка, нежна, мъничка Жаклин!  Heart Eyes Hug

# 115
Мишанка, страхотна сладурка е! Хич не й личи, че е мъничка така на снимката. Голяма да порастне! Heart Eyes

# 116
MISHANA страхотна е малката  Hug Heart Eyes

Mamam-am , то бая подготовка... Whistling
Ми ако някой иска бебче след 9 месеца трябва да се поподготви точно сега  Laughing
А като разгледах снимките на малката ти принцеса даже на мен ми минаха  мисли дали да не се отдам на 'подготовка"  Mr. Green

Zarat и на другите, които ще уважат Божолето весело изкарване - на мен самото име ми звучи приказно и празнично  Party

# 117
Лелеееее,Мишеееее  Heart Eyes Heart Eyes!!!! Малката е изящна!Настръхнах докато я гледах!!! Да ви е  жива и здрава!Страхотна е (пу-пу)

# 118
Мишо, голяма е сладурка. А, кое е другото бебче?

Нашето Божоле тчно днес пристигна.  Laughing А в събота по случай празника на младото вино, сме организирали конкурс за най-добро домашно вино в Търговище и ще пада голямо пиене. Някой ако минава и има интерес, да заповяда.  Hug newsm24 Wine Glass

# 119
Какво означава Божоле?  Blush

Общи условия

Активация на акаунт