Лято наближава, ОКТОМРИйче за море се стяга.

• 63 506
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Честито Мише! Да е жива и здрава малката, да ви радва и да расте щастлива!    bouquet

# 91
Честито Мишанка! Да расте здравичка и много щастлива!  Hug  bouquet

# 92
Честито на Мишанка! Да е здрава, щастлива, красива и умна малката Жаклин!  newsm51

Много ми харесва името  Heart Eyes

Аз да споделя, че с махането на млякото от менюто вкъщи /в градината всеки ден дават все пак/ решихме и другите проблеми - вече яде повече и всякакви неща, а нощният памперс е сух - ще изчакам още малко и мисля да го махам, ако така продължават добре нещата  Laughing
Лекарката на Светлозар каза, че е пиел толкова много мляко не защото му харесва или има нужда, а заради чашата с мек накрайник, който ползвахме - ползвал я като биберона. То е логично, ама кой да се сети  ooooh!
За вчерашната дискотека от градината казали на баща му, че той ще ни разкаже как е минало.  Whistling Може и да доживея някой ден да ми разказва,  но не е сигурно  Mr. Green

# 93
Мишанче, честита ви дъщеричка! Heart Eyes

# 94
ЧЕСТИТО НА МИШАНКА,ЖИВА И ЗДРАВА ДА ИМ Е ДЪЩЕРИЧКАТА Hug Hug

# 95
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Мишанчеее, честита малка, прекрасна принцеса!  Hug Да ви е жива и здрава и бързичко да ви изпишат! newsm30 breastfeeding

# 96
  • Русе
МИШАНКА ЧЕСТИТА МАЛКА ПРИНЦЕСА ЖАКЛИН!ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА А НА ТЕБ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

# 97
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здравейте!
Благодаря за пожеланията! Намерих някакъв нет и пиша от болницата...
Малката е добре.Сложиха я на система,заради висок хемоглобин,но не е нищо страшно. Чакам сега в 10.00да ми я   дадат.
Раждането мина изключително бързо и в пъти по-лесно. Нямям шевчета този път;-)

Последна редакция: пт, 15 ное 2013, 09:02 от MISHANA13

# 98
 Hug Мишанка, страхотно. Все така леко и хубаво да е занапред.

Борко пак се разкашля, вадя сиропа от днес... Но този път може би ще опитам с АЦЦ за деца, било много хубаво.

Мамам, разбрахте ли защо Светлозар е повръщал от млякото? И ние намалихме млякото преди заспиване и в много от нощите е сух, все по-рядко се напишква.

# 99
MISHANA браво за лекото раждане  Grinning Вече при теб ли е малката?

облачето за повръщането не го водих на лекар, но я попитах лекарката и тя каза, че щом  е спрял повръщането със спирането на млякото, много вероятно стомахчето му вече да не е издържало на големия наплив, но ще се оправи. Днес го водих да му вземат кръв за профилактичен преглед и мисля в понеделник да го заведа и на консултация, та ще видим - но се надявам да няма нищо необезпокоително  Praynig

АЦЦ за деца май не съм ползвала  Thinking Но този за възрастни ми действа много добре.

# 100
Еха, страхотна новина!!
Честито, Мишанка! Да рате, здрава, красива, умна и вдъхновена Жаклин! Да е щастлива и да ви прави много горди! Радвам се за бързото и безпроблемно раждане, браво на теб:)

# 101
Честито розово щастие Мишанка! Да ви е жива, здрава и голяма късметлийка Жаклин!

И Евето се роди 2600 и като си спомня каква Малечка Палечка беше  Heart Eyes. Чакаме снимки тук за тези които нямат ФБ, като мен  Mr. Green.

# 102
Честита малка принцеса на МИшанка! Страхотна новина Heart Eyes И името е страхотно. ДА ви е жива и здрава и бързо да наддава Жаклин, Мишанче!

# 103
Здравейте.  Hug

Мамам-че, радвам се, че сте установили причината и че всичко е наред.  Hug

Толкова много обичам това време, когато започва да се мръква по-рано и да е студено. То ми внася разнообразие и почивка след лятото, когато бяхме по цял ден навън и не се спирахме вкъщи.
Така че - Хубава неделна вечер на топличко вкъщи!  Hug

# 104
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА МИШАНКА ДА И Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ДА РАДВА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО   Hug newsm51  ylinfant

Да ви се похваля, нашия момък вече сам се обличал и събличал в градината  newsm44
много се зарадвах като го похвалиха учителките, но се питам защо в къщи постоянно иска аз да го обличам след като може и сам? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт