Лято наближава, ОКТОМРИйче за море се стяга.

• 63 886
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • Русе
Привет момичета
Рорче честито момченце да ти е живо и здраво и много да ви радва

# 586
  • София
Ехааа, още едно мъниченце в групата  newsm44
Честито ти красиво момченце, Рор! Да ти е здравичко и добричко, а ти бързо да се възстановяваш! Малеее, сещам се батко му на какви номера ще го научи, хаха  Mr. Green

Ева е с ангина. Рядко боледува, но ангината и е коронния номер, явно  Simple Smile Няма вируси, грипове, туй-онуй - ангини и това си е. Сега е на АБ в къщи с баба си, което я прави щастлива като в рая, защото баба и много и угажда и си играе с нея.

Anik_bg, поведението на Ники е съвсем очаквано. Нали е момченце... нормално е да търси тате, да го копира, имитира...

# 587
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Добро утроооо!
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ! РАДВАЙТЕ СЕ НА СЛЪНЧЕВИ ТОПЛИ МОМЕНТИ И СЪХРАНЯВАЙТЕ УХАННИ УСМИХНАТИ СПОМЕНИ!

Рорче, прибрахте ли се вкъщи вече? Как е Явор? Да го нагушкаш силнооо!
Бобинкаа , как се справяте с детската градина? Снощи съобщиха,че сте прехвърлени към друг филиал и директорката е била уличена в сериозни финансови злоупотреби  ooooh! Crazy Това отрази ли се върху дечицата?
Ани, как е Икито? Оздравяхте ли? Е, пиши по-честичко, не само от време на време  Mr. Green
Аримче, справихте ли се с ангината? Как е Евка?

При нас всичко е ок. Малкият ходи на градина, а ние по женски използваме хубавото време за разходки.

# 588
Роррррррр, голям бонбон, да ви е жив и здрав! Ех, че хубаво!
Мишанка, на патерици честит юбилей! А малката сладурана вече е порастнала Wink
Бобинка, просто си останах без думи. И как не са ви уведомили веднага. Сега къде са
дечицата?
И трябва ли да стане нещо, за да правят проверки? В каква държава живеем, ще има ли оправия някога?......
Ние сме добре. Алекс го спрях тази седмица - кашлица и хрема... Поне баба им ги извежда. Много ми тежи, че не ги извеждат в градината. Строи се ясла до тях и докато не се построи

# 589
докато не се построи яслата, нямат двор и не ги извеждат.
А колко запитвания пусках за тази ясла,никой нищо не казва кога ще е готова. Аз я чакам заради. Николче. Искам и двамата да са на едно място.
Сори за двата поста.
Хубав ден!

# 590
  • София
ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ, момичета   bouquet

Ева е ок вече, мислех утре да я пускам на градина да репетира (че във вторник е тържеството), обаче баба и иска да я погледа още един ден. Измисли си някакъв сопол за оправдание и аз реших да им угодя на двете  Mr. Green

Ани, много много гуш  Hug Hug Hug

# 591
Благодаря ви още веднъж за пожеланията  Hug
Вече сме си вкъщи, Явор е много спокоен засега (пу-пу), а бате Тони много му се радва (ура!).
Кърмим се и сменяме пампи Simple Smile Тези дни ще го изведем навън, ако времето е все така хубаво Simple Smile

# 592
Добро утроооо!
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ! РАДВАЙТЕ СЕ НА СЛЪНЧЕВИ ТОПЛИ МОМЕНТИ И СЪХРАНЯВАЙТЕ УХАННИ УСМИХНАТИ СПОМЕНИ!

Рорче, прибрахте ли се вкъщи вече? Как е Явор? Да го нагушкаш силнооо!
Бобинкаа , как се справяте с детската градина? Снощи съобщиха,че сте прехвърлени към друг филиал и директорката е била уличена в сериозни финансови злоупотреби  ooooh! Crazy Това отрази ли се върху дечицата?
Ани, как е Икито? Оздравяхте ли? Е, пиши по-честичко, не само от време на време  Mr. Green
Аримче, справихте ли се с ангината? Как е Евка?

При нас всичко е ок. Малкият ходи на градина, а ние по женски използваме хубавото време за разходки.

Мишанка,от теб научавам.Сега ще разпитам.Иначе си ходим на градина,вчера беше тържеството

# 593
Здравейте момичета и честита пролет на всички!

Да сте живи и здрави и само хубави емоции да имате!  Hug

Аз гледам да не пиша много, че ще скапя хубавото настроение покрай рд на Мишанка, Рор...  Rolling Eyes

Николай е в Пловдив и ще ходя да си го взема в събота. За пръв път се разделяме за повече от един работен ден. Казват, че бил спокоен, не питал за мен, ама как ще пита - там го глезят на 200% - вкусотийки всеки ден, десертчета, разходки, люлки, игри... Кеф.  Flutter Пратих го, че пак му текна носът и не минава, а се оказва, че половината деца в групата му са така и ги водят.  Crossing Arms  Stop

Сега ми е едно самотно без него, макар и тихичко. Simple Smile Имам време и възможност да рева като магаре без да се обяснявам и да се сдържам. Не знам дали помните, когато ви писах за много скъп човек за мен - треньорката ми и че се нуждае от спешна операция. За безкрайно мое съжаление... вече не се нуждае...  Cry Вярвам, че сега е на по-добро и красиво място, само дето аз не мога да го осъзная и да го приема. Все едно една част от сърцето ми си отиде с нея... Просто не е честно да се случва на прекрасни, добри хора без време...  Cry

Спирам до тук...

# 594
Ани,

# 595
Ани, много съжалявам, прегръдки от мен.  Cry Hug

Борко е с много странна кашлица. Много кашля, като ляга да спи, през нощта също, но иначе - не. Няма никакви други симптоми за щастие.

# 596
Ани Cry,много мъчно ми става,напоследък все такива новини.

Относно етажерките за играчки,някой може ли да ми каже от къде в Пловдив да си купя newsm78

# 597
Рорче, честито и от нас! Да сте здрави и щастливи! Голям сладурко е Явор!  Hug

В нашата градина пък майките се оплакват, че имало мухъл. Аз не съм разбрала.  Rolling Eyes

# 598
Аник; много съжалявам за случилото се.
Ако имаш нужда да споделяш как се чувстваш, не го задържай в теб. Тук сме, за да се подкрепяме вече около 4 години, нали? Прегръдки!

# 599

Еййй, добре ,че дойде понеделник малко да си почина ... Mr. Green

Събота и неделя бяхме на интензивна програма от мероприятия.. Crazy

На баткото му заформихме екстремно преживяване с парапланер на Витоша, обаче времето беше ветровито и не са могли да вдигнат крилото. Иначе в 7.30 се потегляше бодро към Южния парк.... Обаче като цяло беше мноооого готино.  Peace Ние с малката пък ходихме на погача на една моя колежка и си изкарахме екстра по женски.

БебО, това с мухъла е доста неприятно. При нас имаше такива наченки в помещението където е басейна, но веднага го затвориха за ремонт и сега, чакат изследванията, за да ''стягаме поясите'' за морето. Доколкото разбрах е имало проблем със вентилационната система.

Общи условия

Активация на акаунт