Лято наближава, ОКТОМРИйче за море се стяга.

• 63 530
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
та дааааа:  EFP !!
 Mr. Green

# 616
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 newsm68 newsm44 newsm51

# 617
Супееер, честито!  Hug

# 618
  • В сърцето на моите съкровища...:)
 newsm44 moresmile newsm81 Честитоооо! Много хубава новина! Я разказвай сега....как съобщи новината  newsm53. Специално съм пуснала тема, като преминал през този период  hahaha в декемврийки 2014 за всички очакващи бебоците!  Mr. Green

На мен ми се развали компютъра и сега ми е доста гадно  Weary
А пък в понеделник ще правят някаква профилактика от енергото и няма да имаме ток 8 часа  ooooh!

# 619
Ехаааааааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!1  Party newsm44 smile3501 Страхотни новинииииииии!!!!!!!  Hug Hug Hug

# 620
Здравейте,

дааам, само да сме живи и здрави и в края на октомври у нас ще проплаче бебе:) Не особено планирано, но пък щастливо събитие. Аз съм добре иначе, идната седмица ще се запиша за следене на бременност. Ужасно бързо ми изпъкна корема, за дупето да не говорим - напред съм с 3 кг вече Rolling Eyes
Мише, то не остана елемент на изненада за за таткото, бяхме заедно докато правих теста.
 Дечицата ни са страхотни и колко много пораснаха само! Гледам много фауна, много нещо по тези празници:) На нашия празник пък моя син ще е представител на флората, добре че поне името на цветето е в мъжки род - ще е здравец Joy За моя изненада дори вече си научи стихчето Shocked. Е, нищо не му се разбира, но това било проблем на слушателите - така каза госпожата Laughing
Не съм, леле много колоритно ще да е било представлението Joy
Облаче, не са ли малки за групиране, роли и лидерство в групата? Той и моя ми се струва малко неориентиран като Борко, но като сравня с другите в групата - ами те всички са така. Особено при една заместваща госпожа - просто неспособна да ги обедини в една дейност.
Лека от мен:)

# 621
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Добро утро!

bubolechence hahaha не се притеснявай и след раждането някои части са  все още достатъчно изпъкнали . Ох, колко хубаво, сещам се и за моето ''поднасяне'' на новината  Mr. Green Бях се зарекла,че ако има втори път ще му снимам физиономията  hahaha И сега от време на време си пускаме клипа . Въобще прекрасен момент! Хайде пожелавам ти една прекрасна фея този път! Страхотно е,че пак е около октомври!

Днес ако има някои към Южния парк да казва, ние ще щурмуваме там..

# 622
  • София
Буболече - честито! Страхотна новина.
Не се притеснявай - с втората бременност е така - корема и другите части "изпъкват" повече и по - рано.  Laughing

Аник - аз не можах да видя Кумчо - Вълчо  Confused

Моите диванета вчера са заминали на село за пролетната ваканция - аз бях на работа и не можах да ги изпратя. При нас се очертава поне до Великден да работим и съботите - че и неделите. Ама аз неделята не си я давам, че иначе кога ще ходя на танци  Naughty

И малко странично питане - някоя от вас пътувала ли е с туристическа агенция "Лоял травел". Че планираме едно кратко пътуване лятото и само техните дати ме устройват.

# 623
Бубулече, честито, много се радвам за вас! Хайде, всичко да върви по мед и масло.   Hug

Ето го моето "пиле".
Скрит текст:

# 624
bubolechence, честито!   bouquet Hug  Лека и безпроблемна с пухкав финал ти желая!  Simple Smile

Не съм, направо си е било за цензура стихчето Party

На Никола тържеството беше в петък и много приятно ме изненада- откри събитието, каза си всички реплики, танцува, изобщо много деен беше, без капка притеснение  Sunglasses

# 625
  • София
Юхуууууууууу още едно бебенце  newsm44 Честита радост, Буболеченце  Heart Eyes Пожелавам ти лека бременност и още по-леко раждане! Нямам търпение да разбера какво бебенце ще имаш.

Много са ни хубави дечицата, всичките! И цветенцата и животинките, разкошни са ни  Hug

Иринополис, аз не съм пътувала с тази агенция, но ми се струват читави.

Ние вчера тръгнахме към една ферма в Железница, но по завоите на Евката и стана лошо и оповръща цялата кола, себе си, мен.... беше мазало. Разбира се не стигнахме до фермата, върнахме се да се перем и къпем  hahaha

# 626
Аримче, съжалявам за случката  Hug

Бубулече
, в нашата група също няма още лидери. Но някои дечица просто явно защото са по-големи с няколко месеца, са по-напред в общуването. Договарят се какво ще правят и тръгват да го правят. А Борко е още много неорганизиран.  Heart Eyes

Той е при баба си от съботата. Толкова дълго не сме се деляли. Снощи ми беше толкова странно и различно втора вечер без него, гледахме телевизия ,вечеряхме и аз някак се осъзнах по много различен начин, като отделно същество от децата.  hahaha Кога ли ще дойде този момент, да е по-спокойно вкъщи , Борис ни изпива цялата енергия вечер, пък и сутрин преди градината. Събужда се и точно 2 секунди след това е станал и прави нещо, говори ми и иска да му отговарям, а аз едва мърдам. Като е при бабите си играе самичък, а при нас само дивее.  Tired

# 627
От няколко дни съм се наканила да ви наобиколя и имало защо  Grinning

Честито бебче на Рор /то сигурно вече на месец ще става/! Да е много слънчево детенце, огряващо всичко около себе си!  Two Hearts

Честито и на  Буболече - лека и безпроблемна бременност, още по-безпроблемно раждане и прекрасно бебче за финал  Two Hearts

Всички дечица са толкова големи сладури станали  Hug  love001
Ние си нямаме тържество  Confused Надявам се все пак да измислят някакъв повод преди края на годината, че новогодишното го изпуснах и ми се иска да наваксам.

Arim дано следващият път стигнете до селото. Вече наистина трябва да има малки животинки. Светлозар поне много им се радва като ходим на село - най-голяма слабост са му пилетата и кокошките.
Ние се обзаведохме с коте - малкия ме врънка от повече от година и накрая се поддадох  Grinning Голям сладур е и засега двамата се разбират чудесно. Най-малкото решихме проблема със ставането. Преди половин час не мога да го събудя Светлозар за детска, а сега котето успява за няма и 5 мин.  Laughing Утре ще кача снимка, че днес си забравих фотоапарата.

# 628
  • София
Борис ни изпива цялата енергия вечер, пък и сутрин преди градината.
И при нас е така, хаха! Най-лошо става вечер, когато и се доспи, а не иска да си ляга. Превъзбужда се и става страшно.... Сутрин не и се става, все с уговорки се събуждаме, с рев или мрънкане.

Тази сутрин имахме драма - не успях да я вкарам в сборната група  ooooh! Тя се разплака, разкрещя, каза че не иска да ходи там, времето напредна и закъснявах за работа, накрая и аз си поплаках от безсилие. Добре че баба и беше ОК да я вземе, закарах я на бабиндом  doh Обаче утре ще трябва да влезе и не знам как ще я убедя.........  newsm78

# 629
А защо са сборни групите при вас, заради ваканцията ли? Че и Борко още е на бабиндом и не знам.

Общи условия

Активация на акаунт