Re: Време ни е за промяна - 153!!!

• 15 618
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
  • гр. София
И моят тати вдига много високо кръвно. С триста зора отиде на лекар да му сменят лекарствата и като че ли сега е малко по-добре, но си пропусна контролата и ме ядосва.  Naughty

# 646
Мани мани. А колко страдам, че съм сама, нямам брат сестра. Друго си е. И така си мечтаех за голямо семейство  Praynig Ти си пак шоколадова, но в друга тематика  Mr. Green Laughing

# 647
  • Sofia
А добър вечер.

Сигме, да оздравява бързо Лия  Hug Hug

Моме, и интериорът, и хората на снимките са култови  Laughing Laughing

Джас, мъжете по принцип трудно отиват на лекар. А като остареят съвсем се запъват като магарета на мост. Баща ми след като излезе два пъти от ритъм и му правиха кардиоверсио вече далече повече слуша.

# 648
  • софия
полуумряла съм от главоболие  Cry
нещо нета не ми е наред, дори не мога да отворя фейса

Шоко, мноу як аватар тоя

# 649
  • София
и моя нет отече, мегалан имат проблем с международния нещо  ooooh!

# 650
  • Sofia
Шътко, горката. Кръвното сигурно си го мерила. Мен хормонално понякога много ме цепи тиквата.

# 651
  • софия
дайте номер на тия тъпаци за нета да се обадя, на мтел, на мегаланските телефони не мога да се обадя

# 652
  • София
няма смисъл да се обаждаш, проблема е глобален, не локален, работят по въпроса.

# 653
  • софия
Макси, все ме е боляла глава, но такова чудо като днес...

обадих се на някъв номер, даже не се свързах с поддръжката, имаше съобщение, че имат проблем

# 654
  • Sofia
Аулин не помага ли, Шътко?

# 655
  • софия
два аналгина съм пила и не смея и аулин, че и без това ми се гади и ми изтръпва главата
да не дам фира нещо, че както съм сама... няма и кой да ме намери  Mr. Green

ръгнах флашката и мирясах, ма нещо и вивакома много бавен  ooooh!

# 656
  • Sofia
Може аулин след аналгина, то първо е минало време, второ са различни групи лекарства. Ама ако те е страх недей  Hug

# 657
  • София
хахахах и моя нет се скапа, това щото се поФалих че нямам проблем Mr. Green Mr. Green Mr. Green

стефи, стиснати палци за утре, всичко да мине добре Praynig Hug Hug Hug

наболните да оздравяват Naughty

шътко ма нали ти казах да я смениш тая глава, ко се моташ още Mr. Green Hug Hug Hug

друго нещо да пропуснах newsm78

# 658
  • София
да не заспахте бре newsm78 newsm78

# 659
Шоко, вече от всякъде си шоколадовка Hug
Ихааа, Виконтито се явило, да оздравяваш бързичко вече  bouquet
И мъничка Лия да оздравява, милата душичка, щом подрусва дупето всичко ще е наред Hug Hug Hug Hug Hug
Кво става с тез кръвнишки - и наште вдигат, ама мерят редовно и пият лекарствата Peace
Шътко, що така таз глава те мъчи често newsm78 напрежение ли има много около тебе Hug на мен беналгин ми помагаше за кратуноболки ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт