Re: Време ни е за промяна - 153!!!

• 15 746
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
  • София
бамба не знам вече, то и менопура така, ама ето на колко от нас вече и спряха стимулациите заради менопура. тоест че при всеки е различно....

# 91
  • София
точно , при всеки е различно, не защото е на 20, 30 или 40.

# 92
Бамба, докторите казват - поименно не мога да ги изброя  Grinning, че има препарати, които не се препоръчват на жени над определена възраст - 30-35 г. Сред тях са клостилът, както и менопурът и аналозите му, т.е. тези, които съдържат 50:50 ЛХ и ФСХ. И става дума за стимулация с тези препарати от началото, а не включването им за 1-2 дни накрая за доузряване на Я. Причината е, че тези препарати съдържат или вдигат ЛХ-то, което при по-възрастните е по-високо  Wink Peace Обикновено се използва при тези жени Гонал или Пурегон като основен препарат  Laughing

# 93
Миеринко, когат правиш нормален брой фоликули, слагат Елонва, защото се поставя на 3 ден и чак на 7 ден те викат на преглед. Не се бодеш като улава, а и фоликулите нарастват горе-долу с еднаква големина. Сестра ми например, не почувства никакво неразположение, пък и извадиха 13 яйца.

# 94
Гена, Елонвата е Пурегон, но въпреки възрастта на сестра ми 31 год. пак и беше почнало да се вдига ЛХ-то и слагаха 3 Цитротида. Май зависи от организма как ще реагира.

# 95
Фели, естествено, че зависи от конкретния организъм, но жените над определена възраст са по-склонни да вдигат ЛХ-то на по-ранен етап от стимулацията, затова, в добрите клиники, ги следят по-отрано за ЛХ-то и подбират подходящите препарати за стимулация  Peace Hug Hug

# 96
  • София
не знам кое какво е но със сигурност менопура не е за мен,това е единствения препарат досега на който съм реагилара толкова лошо та чак ми спряха стимулация.
нито гонала нито мерионала ми дейставха така и си стигах до трансфери.

ама те нали за това са наште лекари те да го мислят, то остана и аз да си измислям стимулациите ooooh!

# 97
  • гр. София
Ами още не са решили с какво ще ме стимулират, ама и  аз предния път бях вдигнала доста ЛХ-то, та Тимева на последния преглед преди пункцията се беше хванала за главата какви ги е сътворил Александров.

Да ви се похваля какво ми даде баба за вкъщи - баничка с тиква и 10 буркана киополо.  Whistling Whistling Whistling

# 98
  • София
Да ви се похваля какво ми даде баба за вкъщи - баничка с тиква и 10 буркана киополо.  Whistling Whistling Whistling
сигурно за кьопоолу говориш Whistling hahaha
Милке, може да се обзаложиме, че ще си с Елонва и ако си с нея скоро ще си бременна Whistling

# 99
  • София
ей сега ти завидях на бурканчетата Joy Joy Joy eat eat eat

# 100
  • В сърцето на любимия човек
 eat eat eat
Шоко - гости приемаш ли?

# 101
Еми, много хубаво - аз имам 3 отвратителни опита с менопур Sad
Гена, благодаря ти за инфото - наистина не съм знаела за тези особености на препаратите за възрастни като мен ...

# 102
  • софия
и аз ида   animal037  animal037  animal037  animal037
има ли пържоли към кьопоолуто  newsm03

# 103
Е, я ме включете и мен в групата за кьопоолуто  Naughty, пък аз не съм и претенциозна като Шътки  Wink да искам и пържоли в комплекта, може и със сиренце само, но пък с меко хлебче  Grinning
Киса, докторите решават във всеки конкретен случай, аз казвам само какво съм чела по нАучните статии  Joy

# 104
  • СОФИЯ
Миеринко, когат правиш нормален брой фоликули, слагат Елонва, защото се поставя на 3 ден и чак на 7 ден те викат на преглед. Не се бодеш като улава, а и фоликулите нарастват горе-долу с еднаква големина. Сестра ми например, не почувства никакво неразположение, пък и извадиха 13 яйца.

Hug Hug Hug Hug HugБлагодаря за инфото

Гена и на теб благодаря, винаги има човек какво да научи от теб  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт