Зимна приказка ни предстои,с желаните ни две черти-тема 45

• 27 477
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
Shandorka тихичко честито! Предложенията за новата тема са страхотни. Simple Smile

# 601
Shandorka, честито и от мен!
бг звездичка, защо не направиш един тест?
рости, играчката е супер, даже и аз мисля да си направя, въпреки че още не ми е коледно... миналата година покрай празниците ни се случиха някои неприятни случки, та тая се надявам да сме само здрави и да съм си с любимите хора, друго не искам  Heart Eyes Heart Eyes

благодаря ви за куража, докато се разхождах преди малко си мислех, че за да съм добра и силна майка , може би трябва да науча някои уроци и да не се предавам, за да постигна щастието си  Heart Eyes

# 602
  • Монтана
На мен също миналата КОЛЕДА ми се случи нещо ужасно.Дано тази КОЛЕДА компенсира  Sad Тъкмо се зарадвах , но за кратко

# 603
  • София
Нещо не ми стига времето напоследък за форума. Crazy
Shandorka, честито! Hug
Azira, прегръщам те! Hug
Новите предложения за теми са страхотни. Party Доста време си избирах и накрая се спрях на "Коледата наближава, всеки на две черти се надява". Praynig
Ние вече започнахме с бебеправенето. Нямаме търпение да видим резултата след 3 седмици, макар че едва ли ще стане от първия месец (нали надеждата умира последна). Flutter

# 604
Много благодаря за отговорите момичета, много сте мили!  Simple Smile Успех на всички, които правят опити!  Praynig

# 605
Скрит текст:
Скрит текст:

Момичета, какво мислите?  newsm78 Досега спорихме с моят мъж, той твърде, че днес, аз че е била вчера по-наситена? Обърках се Wink

# 606
  • София
И на мен ми изглежда вчера да е била по-наситена, но знам ли... Thinking

# 607
И на мен тази от вчера ми изглежда по-наситена, ама може и да е от снимката

# 608
toito , и на мен така - вчерашната  newsm78

Да Ви пожелая лека и приятна вечер  Hug

# 609
Офф Тоито, аз малко недовиждам и не мога да направя разлика! Но ти знаеш, какво трябва да правите тези дни! Wink

Аз преди малко се прибрах от работа и цял ден съм със силни болки в корема и сега ще си почивам!
Лисичке, много сладка снимка!

Mного обичам коледните реклами на Кока Кола
http://www.youtube.com/watch?v=kr7h8crYAYQ

# 610
Здравейте,
Малко ви загубих следите тази седмица, за което съжалявам, но не съм ви забравила, нито една от вас.
Виждам че все повече нови момичета има, пожелавам на всички успех.
естър какво става с теб, до колкото разбрах сте почнали вече инвитрото. Стиснала въм ти много палци!
мама санчо ти как си? Май си се попритеснила нещо. Недей! Всичко ще е ок. Пожелавам ти леко бременеене Laughing
toito и аз мисля че вчера е по-наситена
Azira_smile много се надявам при теб да е отминал кофти периода и да си се поуспокоила малко.
rossti08 айде с тебе почти заедно ще действаме тоя месец. Надявам се бързо да минава
коремчето
лисичке, миленче, фло, ирене, елена, белора, афродита как сте вие момичета

Извинявайте ако съм пропуснала някого, не е нарочно. Предгръдки за всички  Hug и дано дядо коледа ни донесе най-хубавия подарък тази година.

# 611
добро утро!!!

яна, мисля че поотмина, то така или иначе и да се ядосвам, няма какво да променя, просто правя план как да променя нещата и да реша проблемите;
Веси, успех!

Ако лелката ми не се проточи тоя месец може пък да се надяваме на новогодишно положително тестче  Praynig Praynig Дано!!!
След като поотминаха няколко дни от кофти периода ми, съм твърдо решена да не се отказвам и да мечтая -пък дано се случи  Mr. Green Heart Eyes не е наказуемо човек да си мечтае  Heart Eyes

Има ли някой, който чака - мисля че Золин  Hug Hug хайде зарадвай ни, предчувствам че ще има хубав тест  Heart Eyes

забрави да ви кажа, че вчера ме хвана покрай вас коледното настроение и се замотах да търся идеи за сладкиши, за играчки и елхи  Blush Mr. Green

# 612
Добро утро. Аз пиша рядко, че то лудница малко, а и майка ми е вкъщи да ми помага и съвсем полудяха нещата. Вече се научих да си потавям инжекциите, сега хуквам да пускам кръв, а по обед съм на преглед при доктора да видим на втори ден стимулация какво е тръгнало да се развива и да ми предпише следващите лекарства.

# 613
  • при Дядо Коледа
Добро утро,момичета!  Hug
Шандорка тихичко честито!
Аз гласувах за това:
В писмо до Дядо Коледа си пожелаваме с две черти да се зарадваме!
Днес съм много обнабеждена,вчера трябваше да ми дойде,мисля днес наобяд да си взема тест,когато се прибера.Все пак дано и не дойде,защото имам чувството,че е на път-напрежение в корема,леки болки в десния яйчник както преди цикъл. 
Лек и успешен ден!

# 614
Тоито, доста е замазана снимката, но като гледах гледах, май наистина предпоследният тест е "+".
ianayana   Hug
малката лисичка, много сладки картинки пускаш  Heart Eyes
Shandorka, честито !
Azira_smile,мерси за кафенцето. Всичко ще се нареди и при нас някой ден  Hug
Естлар изпращам вичките си позитивни мисли към теб  Hug
Аn... стиснала съм всички палци  Praynig

На мен вчера теста за О. отново беше "+" - четвърти подред  ooooh! Сигурна съм вече, че е от инжекцията, която ми биха. Ето ги :

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт