Зимна приказка ни предстои,с желаните ни две черти-тема 45

• 27 153
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
  • Монтана
Здр момочета. Аз днес съм малко зле. Премерих си кръвното и е 80/60

# 631
Фло - има някакъв вирус, пази се! Онзи ден и аз бях така, и после ме обърна на повръщане, виене на свят и диария .. дано не се окаже това, е лошо .. Wink Ти скоро не чакаше, нали Wink  Praynig

# 632
Момичета , здравейте , аз днес завърших предпоследната (надявам се ) процедура за окото и май се отървах от цепене.

Исках да попитам - дали приемът на биотин ще повлияе на бебеправенето ?  newsm78

# 633
  • Монтана
OOooo не миличка, на мен дори ми е 4 ден от лелката. Вече ще минава......

пс: Обикновено към 4 5 ден вече само зацапва, а сега не е така.Преди малко усетих една пробождаща болка в матката и сега пак ми тръгна малко по засилено... ooooh! кво става незнам.....

По м/у другото момичета, каза ми една приятелка, че най-хубаво е да се украси елхата на Никулден , че тогава носело здраве и късмет...

Последна редакция: пт, 15 ное 2013, 15:53 от floretka

# 634
Този месец и аз съм решила да пробвам с тестове за О , че все съм в чуденка кога съм в ову  ooooh!
Днес ми е втори ден от МЦ-то поне болките спряха  Sunglasses Да питам вие от кой ден започвате с тестовете?

# 635
Надин...една-две страници назад обсъждаха въпроса с тестовете и от кой ден да се почват...аз мисля 11 ден е добре, но това е строго индивидуално за всеки, защото и много зависи колко дълъг е по принцип цикълът ти и т.н. и т.н. Wink
Тоито, кога тряя се обадят от фонда...колко номера има до теб? Стискам ти палци!!!

# 636
Този месец и аз съм решила да пробвам с тестове за О , че все съм в чуденка кога съм в ову  ooooh!
Днес ми е втори ден от МЦ-то поне болките спряха  Sunglasses Да питам вие от кой ден започвате с тестовете?

Nadin, погледни в началото на тази тема е описано кога да започнеш тестването и мн. други неща :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=702042.0

# 637
Надин...една-две страници назад обсъждаха въпроса с тестовете и от кой ден да се почват...аз мисля 11 ден е добре, но това е строго индивидуално за всеки, защото и много зависи колко дълъг е по принцип цикълът ти и т.н. и т.н. Wink

Когато си засичах Ц последните 3-4 месеца ми е 36 дена, но последния ми избърза и е 29 дена и вече съвсем се обърках, а бях решила да не ги смятам тези неща и да го карам малко на когато стане  Praynig

# 638
От колко месеца пробвате, извинявай ако си казала, но съм пропуснала изглежда!
Ако е на 36 дена значи ЛФ е доста дълга, но все пак аз не съм много веща по тези неща и страницата дето ти е посочила Ирене, ще те ориентира най-добре! Желая ти късмет! А ако все пак изпитваш нужда да правиш тестове и да следиш МЦ, не мисля че това би повлияло на положителния тест за бременност Simple Smile

# 639
Правим опити от около 6 месеца Simple Smile Като си мислех, че ще стане бързо. Но като видях че не става и реших да си следя МЦ-то...
А преди да започнем бебеправенето цикъла ми беше на точна дата всеки месец.

# 640
Буцингом , честито мила   bouquet

# 641
Здравейте, реших да ви нагледам, че тия дни ще отсъствам и вероятно като се върна ще има нова тема, много за четене и се надявам много добри новини.
Тази вечер отивам на банкет, и мисля много да се забавлявам  Party! Drunk
Буцигном, честито дипломиране! Учителството е много хубава професия, поне на мен много ми харесва и понякога съжалявам, защо не станах и аз една даскалица - по история например!
Надин, пробвай с тестове, на някои момичета, точно те са им помогнали!
Фло, лисичке оправяйте се бързо!

Аз започвам да се контя!  love001

# 642
rossti08 ,благодаря мила!Весело прекарване на теб

# 643
Буци - благодаря, че ме попиташ за това. Не знам, мила! По принцип са доста напреднали, по тези, които са казали са стигнали до 20 054  newsm78  може и да са повече, но за сега това е на лице, ние сме 20 158, не повече от 100номерца, но надали ще се случи за този месец, защото вече на ден се обаждат на все по малко хора, а декември е малко вероятно ... а и да се обадят декември, ще ни извикат след празниците. Но със сигурност ще стане след тях - януари-февруари - да се надяваме! Simple Smile А за по-рано ... никои не може да каже

# 644
Здравейте на всички,
МИнавам само да ви кажа, че си мисля за вас много, но за съжаление нямам никакво време. А и стресът тези дни ми идва в повече, още повече че май така или иначе нямах положителен тест за О макар да беше на границата, като гледам тя тепърва предстои да се случва. Шантава история отвсякъде. Да сме живи и здрави, добре че е петък. Ще гледам да наваксам при вас през уикенда, а дотогава - успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт