Математически турнири - 24

• 83 653
  • 731
  •   1
Отговори
# 300
  • Sofia
Явно ще е се чака. Този път и НПМГ се забавиха.
Материалите на децата, явили се на СМТ в НПМГ, са предадени на организаторите и по уговорка с тях няма да се публикуват на сайта ни.
Бихте ли могли да кажете къде ще можем да видим резултатите на децата, явили се в НПМГ?

# 301
  • София
Момичета, а как мога да разбера в кои училища в София се провежда Салабашев?

# 302
Ние 2 години се явяваме в 125 СОУ

# 303
  • София
zazu1, в 119 е ок. Ден-два преди датата публикуват на сайта си разпределението по стаите.
Родител може да се качи с детето да го остави в стаята.

А някой да каже за 2-ро?

Във 2-ро организацията от входа нататък е ОК. Проблем е паркирането на множество изнервени родители. Но като се има предвид, че тази година малките (1 и 2 кл) са разделени от по-големите, вероятно ще стане по-лесно

# 304
  • София
Ние 2 години се явяваме в 125 СОУ
Мерси! Аз съм водила щерката в едно училище до Универсиада, май Юри Гагарин се казваше. Ама сега искам да видя алтернативи  Wink

# 305
Vache, миналата година имаше в 107-мо, май и в НПМГ (не съм сигурна), за 107-мо със сигурност. Питай там и пиши ако разбереш, че и ние сме се наточили за това състезание - сега решават в курса от него.

# 306
Момичета, а как мога да разбера в кои училища в София се провежда Салабашев?

Миналата година моят щурчо се яви в ПЧМГ. Сравнително малко деца, отлична организация
Скрит текст:
имало учителка /или май беше зам.директор/ на вратата и когато разбрали, че не е идвал дотогава, един батко го хванал за ръчичка и го завел до стаята. После и така ни го върнаха. Резултатите качиха на сайта си ден или два след състезанието.
На нас ни е много близо това училище и тази година май пак ще сме там /ако пак го организират/

# 307
  • София
Благодаря ви. Идеално ме устройва НПМГ, както и ПЧМГ  Hug

# 308
Предварително се извинявам ако някъде го има споменато, но не видях.
Има ли някъде да се види в кои градове ще се провежда Иван Салабашев тази година? Или е рано на този етап?

# 309
  • София
Здравейте,
има ли резултати от СМТ в СМГ?
Къде могат да се видят?

# 310
Има ли някъде да се види в кои градове ще се провежда Иван Салабашев тази година? Или е рано на този етап?
Досега не съм виждала градовете, в които се провежда състезанието, събрани в списък, който да е публикуван някъде.
Ако кажете кой град конкретно Ви интересува, е възможно някой да знае дали състезанието се провежда там.

# 311
  • София
Съжалявам, че така час по час питам... Embarassed
А Олимпиадата първия кръг има ли изискване детето да се явява в училището, в което учи или може да се яви в друго?

# 312
А Олимпиадата първия кръг има ли изискване детето да се явява в училището, в което учи или може да се яви в друго?

Понеже за олимпиада не се плаща такса, обикновено се явяват по училищата си.  Laughing
Миналата година имаше деца, които се явиха в друго училище, но бяха малко.

# 313
  • София

Понеже за олимпиада не се плаща такса, обикновено се явяват по училищата си.  Laughing
Миналата година имаше деца, които се явиха в друго училище, но бяха малко.

Т.е. не е забранено?
Проблемът е, че аз не желая да давам детето в неговото училище на каквото и да е състезание. Е, ако нямам опция ще се наложи, но бих искала да е другаде. Иначе и аз изходих от презупмцията, че е безплатно и надали ще се ангажират с чужди ученици

# 314
Ако детето се яви на първи кръг в друго училище как ще си провери класирането? Обикновено това се казва от учителите и няма официални списъци. А после може да има проблеми и с номинирането за втори кръг. Някой трябва специално за него да пише справка и да я праща в РИО, а за чуждо дете...

Общи условия

Активация на акаунт