Математически турнири - 24

• 83 724
  • 731
  •   1
Отговори
# 375
Да попитам мамите, които са подали заявка за Майсторския клас в Сандански дали са получили  отговор или поне съобщение, че заявката им е приета?

Да, аз получих веднага.

# 376
  • 2 етажа над тавана
И в нашето училище са излязли резултатите, изнесли са протокола на таблото в училището.

Чудех се какъв е начинът да видя това, което детето е писало на самия изпит - тя вкъщи реши задачите, но не мога да съм 100% сигурна, че каквото е написала вкъщи същото е написала и на състезанието, така че няма как да съм сигурна, че и точките, които е получила , са коректни. Даже по-скоро ме интересува на кои задачи не се е справила, за да си направя един вид равносметка какъв вид задачи са я затруднили и да поработим върху тях.

# 377
  • София
Бабъл, а точките покриват ли се с това, което детето казва, че е решило? Обикновено изнасят черновите и самите тестове. Моята досега каквото е отбелязала на теста, това е било и после като резултат.

# 378
  • 2 етажа над тавана
Ами като гледам какво е написала вкъщи като решение и броя точките, ми се губят 2 точки. Затова си мисля, че е възможно на самия турнир да е решила нещо по друг начин.

# 379
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
Днес получих потвърждение за Майсторския клас в Сандански, мисля, че преди няколко изказвания имаше въпрос за това. Срокът за заявките бе до днес и предполагам са направили класиране според заявените желания и точките на децата.

# 380
  • София
Ами като гледам какво е написала вкъщи като решение и броя точките, ми се губят 2 точки. Затова си мисля, че е възможно на самия турнир да е решила нещо по друг начин.

В кой клас е?

# 381
  • 2 етажа над тавана

В първи.

# 382
Днес получих потвърждение за Майсторския клас в Сандански, мисля, че преди няколко изказвания имаше въпрос за това. Срокът за заявките бе до днес и предполагам са направили класиране според заявените желания и точките на децата.

Преди час и аз съм получила. В новото съобщение вече пише, че детето е одобрено за Майсторския клас.

# 383
Има ли някъде да се види в кои градове ще се провежда Иван Салабашев тази година? Или е рано на този етап?
Досега не съм виждала градовете, в които се провежда състезанието, събрани в списък, който да е публикуван някъде.
Ако кажете кой град конкретно Ви интересува, е възможно някой да знае дали състезанието се провежда там.

Мерси. Ясно няма къде да се види. Всъщност вече разбрах за нашия град.

# 384
  • София

Значи виж регламента. Ако има задача, в която точките могат да са променливи съобразно това колко и какво е решило детето, тогава може да са отнети там точки. Предполагам, че за 1 клас регламента не е като за по-големите.

# 385
На сайта на НПМГ излезе информация за записване за математическия турнир Иван Салабашев.

Последна редакция: пт, 15 ное 2013, 22:14 от Светлича

# 386
Момичета, някоя може ли да помогне със задачи от "Турнир на четирите града". Аз намирам само тези от 2011 г. в Сливен.

# 387
Момичета, някоя може ли да помогне със задачи от "Турнир на четирите града". Аз намирам само тези от 2011 г. в Сливен.

2007

http://www.math.bas.bg/~telecom/CV/Nevena%20CV/temi/Tournament_of_%20Towns.pdf

Simple Smileсега излизам, но по-късно ще пратя още

# 388
Оооооооооо, не!
Трябва да се копира линка и на нов прозорец се отваря
Не зная защо така!

# 389

http://free.hit.bg/bojidarkg-maths/Page4176.htm
От 2010 не можах да ги отворя.

Да няма грешка в годината? Доколкото знам през 2007 не е провеждан. Може и да греша, де.

Общи условия

Активация на акаунт