Математически турнири - 24

• 83 696
  • 731
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, някоя може ли да помогне със задачи от "Турнир на четирите града". Аз намирам само тези от 2011 г. в Сливен.

http://free.hit.bg/bojidarkg-maths/Page4176.htm
От 2010 не можах да ги отворя.

Да няма грешка в годината? Доколкото знам през 2007 не е провеждан. Може и да греша, де.
Благодаря много!
"Турнир на градовете" и "Турнир на четирите града" са различни състезания.

# 391
"Турнир на градовете" и "Турнир на четирите града" са различни състезания.
Разбира се, че са различни. Аз така и не можах да отворя цитирания линк, но от прочетеното допускам, че е към задачи от " Турнир на градовете".
За четирите града имаше и за 2010 на стария сайт на МГ - Ямбол, но и там нещо не мога да стигна до файла.
Иначе информацията ми е, че последните три издания на състезанието са през 2006, 2010 и 2011.

# 392
Имам един малко глупав въпрос,но ще съм благодарна за всеки съвет?....
Точките на сина ми от СМТ се разминават с резултата на таблото и черновата вкъщи.Резултатът по принцип е много нисък и не знам дали изобщо да проверявам дали има грешка в оценяването му?!А и става въпрос за отчетени 5 точки по-малко).
Проблемът е,че е 4ти клас и състезанието влиза в балообразуването за кандидатстване,но резултатът е толкова нисък,че не знам дали няма да е състезанието,което отпада.Нали от четирите състезания най-слабият резултат отпада?

# 393
  • София
Всички резултати от Черноризец Храбър са въведени в математическите класации
Вече има както такава за 5, 6, 7-ми клас, така и отделна за 4-ти клас, която касае само приема в СМГ и не е национална.

Сортирането по Рейтинг 2 нещо не работи както трябва.

# 394
  • София
Имам един малко глупав въпрос,но ще съм благодарна за всеки съвет?....
Точките на сина ми от СМТ се разминават с резултата на таблото и черновата вкъщи.Резултатът по принцип е много нисък и не знам дали изобщо да проверявам дали има грешка в оценяването му?!А и става въпрос за отчетени 5 точки по-малко).
Проблемът е,че е 4ти клас и състезанието влиза в балообразуването за кандидатстване,но резултатът е толкова нисък,че не знам дали няма да е състезанието,което отпада.Нали от четирите състезания най-слабият резултат отпада?

Така е. Но пък нямаш гаранция, че детето ще се класира за националния кръг на ОМ, така че е по-добре да провериш дали оценяването е коректно.

# 395
Отпада най-слабият резултат. Но пък нямаш гаранция, че детето ще се класира за националния кръг на ОМ, така че е по-добре да провериш дали оценяването е коректно.
Областния.  Grinning Но да, провери ако можеш.

# 396
Отпада най-слабият резултат. Но пък нямаш гаранция, че детето ще се класира за националния кръг на ОМ, така че е по-добре да провериш дали оценяването е коректно.

А от ОМ коя оценка се зачита?След явяване на Общински кръг оценката не се ли смята?Или трябва да премине на Областен и тогава резултатът се взима под внимание?

# 397
  • София

А от ОМ коя оценка се зачита?След явяване на Общински кръг оценката не се ли смята?Или трябва да премине на Областен и тогава резултатът се взима под внимание?

Оценката от Общинския кръг не важи. Трябват ви минимум 17 точки, за да минете на следващия кръг, а пък там вече високите резултати се изкарват по-трудно.

А ето тук можеш да провериш за резултата от СМТ. Обаждаш се на някой от посочените телефони. Много са любезни дамите и веднага ще ти съдействат.

# 398

Оценката от Общинския кръг не важи. Трябват ви минимум 17 точки, за да минете на следващия кръг, а пък там вече високите резултати се изкарват по-трудно.

А ето тук можеш да провериш за резултата от СМТ. Обаждаш се на някой от посочените телефони. Много са любезни дамите и веднага ще ти съдействат.

Много много благодаря!
Аз мислех,че трябва да подам молба в СМГ-стая 1-така пише на страницата им. ooooh!

# 399
Е, днес определено не си във форма.  Simple Smile
16 са необходимите точки за класиране на областен кръг. Или поне бяха до миналата година. За тази регламентът още не е публикуван.
http://www.minedu.government.bg/opencms/export/sites/mon/left_me … _ol-mat_4-8kl.pdf

# 400
  • София

Много много благодаря!
Аз мислех,че трябва да подам молба в СМГ-стая 1-така пише на страницата им. ooooh!

Ами, всъщност, не знам. Зависи къде са работите на децата. Нищо не ти пречи да се обадиш и да попиташ.
Вярно, че със СМГ нещата стоят малко по-различно.

Последна редакция: сб, 16 ное 2013, 16:48 от Elfi

# 401
  • Sofia
 Ако детето се е явявало на СМТ в СМГ, то подайте заявление за преглеждане на работата му в стая №1. Важно е да спазите срока, за да може нещата да се уточнят преди официалните резултати да отидат в РИО.
 Аз подавах за преразглеждане на точките от ЧХ. Не видях работата, но хората са погледнали и са установили, че наистина е допусната техническа грешка / и при нас ставаше въпрос за 1 задача - 7 т./.
 Резултатът е оправен, и в официалният сайт на ЧХ детето е с реалните си точки.

# 402
Моето дете се яви на СМТ в ПЧМГ ,но нито там в сградата,нито на сайта им намира качени резултати.Някой знае ли нещо повъпроса newsm78

# 403
  • София
Моето дете се яви на СМТ в ПЧМГ ,но нито там в сградата,нито на сайта им намира качени резултати.Някой знае ли нещо повъпроса newsm78

Обади им се по телефона и поискай резултата.
Ако има разминавание с очакването, питай ги как да процедирате.

# 404
Дъщеря ми (1клас) се яви на СМТ в 18-то, че в 32-ро не се проведе. Казаха ни да проверим след 15-ти, а от вас научавам, че всичко вече се знае. Не откривам нищо онлайн. Може ли да ме ориентирате как да процедирам? Благодаря! Hug

Общи условия

Активация на акаунт