Математически турнири - 24

• 83 280
  • 731
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, някой може ли да ми даде резултатите от 13 Областен Математически Турнир - Кърджали, 2013 година? Благодаря предварително.  Hug
На сайта на СМБ - Кърджали още не са качени.

# 496
Здравейте, някой може ли да ми даде резултатите от 13 Областен Математически Турнир - Кърджали, 2013 година? Благодаря предварително.  Hug
А кога се очаква да бъдат публикувани? Simple Smile)

# 497
  • София
Имам въпрос към софиянци. Записват ли за олимпиадата? При нас все още нищо не се чува. Класната нищо не знае. Трябва ли да чакаме още /нормално ли е да не записват при нас?/ или трябва да се ориентираме към друго училище?

# 498
  • София

Олимпиадата по математика е от 4 до 12 клас  Peace

Благодаря. Ще почакаме Simple Smile

# 499
  • София
Имам въпрос към софиянци. Записват ли за олимпиадата? При нас все още нищо не се чува. Класната нищо не знае. Трябва ли да чакаме още /нормално ли е да не записват при нас?/ или трябва да се ориентираме към друго училище?

И при нас не се чува нищо за олимпиадата. Предполагам, че е рано още.  Peace

# 500
А за записването за Иван Салабашев на 07.12.2013 дали е късно вече. В нашето училище не са информирани.

# 501
А за записването за Иван Салабашев на 07.12.2013 дали е късно вече. В нашето училище не са информирани.

В НПМГ записват до 2.12. Не се провежда във всички училища.

# 502
  • София
Имам въпрос към софиянци. Записват ли за олимпиадата? .....

И при нас не се чува нищо за олимпиадата. Предполагам, че е рано още.  Peace

При нас информацията е, че явяването на олимпиадата по математика е безплатно, но трябва да се заяви желанието за участие при класния ръководител в срок до 3 декември.

# 503
  • Варна
Някой да има инфо за Варна,кога започва записването за Салабашев? Rolling Eyes

# 504
  • Deutschland/HE
Някой да има инфо за Варна,кога започва записването за Салабашев? Rolling Eyes
от днес http://mgberon.com/html/calendar.php?id=139  Simple Smile

# 505
  • Варна
Благодаря!  bouquet Хем погледнах преди това в сайта,но го търсех в началната страница в новини,а то било в дясно. Simple Smile

# 506
Здравейте! Подадохме молба за контестация за работата на сина ми за СМТ. Добавиха му точки, но новият резултат не е отразен в класирането по-горе. newsm78

И аз подадох молба за преразглеждане на резултата от СМТ,но не виждам да е променен.Как мога да разбера дали има добавени точки или не?

# 507
Здравейте, някой може ли да ми даде резултатите от 13 Областен Математически Турнир - Кърджали, 2013 година? Благодаря предварително.  Hug
Сега.  Grinning
Областен турнир по математика - гр. Кърджали - задачи и решения

Областен турнир по математика - гр. Кърджали - класиране

Странно. Класирането май отразява само призовите места.

# 508
Здравейте, някой може ли да ми даде резултатите от 13 Областен Математически Турнир - Кърджали, 2013 година? Благодаря предварително.  Hug
Сега.  Grinning
Областен турнир по математика - гр. Кърджали - задачи и решения

Областен турнир по математика - гр. Кърджали - класиране

Странно. Класирането май отразява само призовите места.
Да, благодаря. Simple Smile

Иначе всяка година излиза едно класиране само с призовите места и друго с всички участници. Simple Smile

# 509
  • София
Благодарности, Дидева!  Hug Незнайно защо аз отварях някаква друга страница с турнира до 2011г.

Общи условия

Активация на акаунт