Математически турнири - 24

• 83 338
  • 731
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Сори за въпроса, ако по-рано е коментирано - резултатите от СМТ за всички класове ли ги има изнесени вече - официалните? Тях ли коментирате? Не успях да ги открия.

# 511
Сори за въпроса, ако по-рано е коментирано - резултатите от СМТ за всички класове ли ги има изнесени вече - официалните? Тях ли коментирате? Не успях да ги открия.

За всички с резултат над 50%(ако не бъркам).

Ето линк http://smbsofiagrad.wordpress.com/

# 512
# 513
Гледам резултатите на петокласниците- 55 точки не е над 50% спрямо 74 максимален. Вероятно е публикуван списъка на  наградените.
Или нещо греша....

И класацията на СМТ 2011 е подобна...но там е изписано н а г р а д е н и

# 514
  • София
Гледам резултатите на петокласниците- 55 точки не е над 50% спрямо 74 максимален. Вероятно е публикуван списъка на  наградените.
Или нещо греша....

Явно отваряш само първия sheet.

# 515
Гледам резултатите на петокласниците- 55 точки не е над 50% спрямо 74 максимален.
Какви са тези 55 точки? За 5-ти клас наградените са с резултати до 65 точки, а в класацията са влезли всички, изкарали над 37 точки включително.

# 516
Гледам резултатите на петокласниците- 55 точки не е над 50% спрямо 74 максимален. Вероятно е публикуван списъка на  наградените.
Или нещо греша....

С 55 точки има 6 петокласници... Двама са от СМГ, трима от 20-то и един от Св.София

# 517
  • Sofia
 При нас децата вече са записани за олимпиадата. Г-жата е заявила на някои от децата , че задължително трябва да участват и ги е записала. И добре , че го е направла , че моичкия беше болен миналата седмица.

# 518
Гледам резултатите на петокласниците- 55 точки не е над 50% спрямо 74 максимален. Вероятно е публикуван списъка на  наградените.
Или нещо греша....

Явно отваряш само първия sheet.

Точно така, благодаря Ирина Simple Smile

# 519
Чудя се дали да записвам сина ми за състезанието на 7,12,13,
Дайте ми съвет дали е престижно състезание  Praynig
Колебанието ми идва от факта че трябва да пътуваме в друг град, че в нашият не се провежда  Cry

# 520
# 521
Здравейте. Не мога да открия даваните задачи на КМС от 2012 г. за 2 клас. Тук линковете не са активни - http://math-bg.com/?page_id=340 Ще се радвам, ако някой помогне!  Hug Разбира се ще решим  и от предните години, но исках и от миналата. Благодаря предварително!

# 522
# 523
# 524
Чудя се дали да записвам сина ми за състезанието на 7,12,13,
Дайте ми съвет дали е престижно състезание  Praynig
Колебанието ми идва от факта че трябва да пътуваме в друг град, че в нашият не се провежда  Cry

Математически турнир "Иван Салабашев"...за ученици със средни и по-високи възможности.

Състезанието е ценено и уважавано от ученици с математически интереси и от родителите им.

За видовете задачи, погледнете линка -

http://math-bg.com/?page_id=2006.

Препоръчвам сина ви да се яви на турнира.

Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт