Математически турнири - 24

• 83 686
  • 731
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Благодаря, намерих го.   bouquet  Поне досега не са обявени промени и си остава за 15.12.

# 421
Може ли малко информация за общинския кръг по математика - къде става записването, какви са сроковете и къде се провежда?

# 422
Може ли малко информация за общинския кръг по математика - къде става записването, какви са сроковете и къде се провежда?
Вероятно имаш предвид НОМ. Би трябвало да се провежда във всяко училище. Учителите по математика би трябвало вече да са съобщили на учениците, а желаещите - да са се записали.

# 423
А може ли детето да се запише в друго училище? На места цари пълно информационно затъмнение, къде умишлено, къде от незнание и това спъва децата.

# 424
А може ли детето да се запише в друго училище? На места цари пълно информационно затъмнение, къде умишлено, къде от незнание и това спъва децата.
Нямам представа. Обадете се във вашия регионален инспекторат по образованието на експерта по математика. Той би трябвало да отговори на въпросите, които ви интересуват.

# 425
  • София
За Олимпиадата ли си говорите? Embarassed
Скрит текст:
И при нас нищо не се чува за нея

# 426
Иринка, при вас трябва вече да се е чуло. При нас е на 13 декември и децата вече се записват ( записаха).
Във форума пише учител по математика от вашето училище. Може би тя може да ти даде по-подробна информация.

# 427
При нас също не се чува нищо, мисля си понеже децата са в начален курс и трябва някой да каже на класните, нали не сме с отделни учители по математика.

# 428
  • София
Иринка, при вас трябва вече да се е чуло. При нас е на 13 декември и децата вече се записват ( записаха).
Във форума пише учител по математика от вашето училище. Може би тя може да ти даде по-подробна информация.
Добре, че е форумът. Още утре ще питам класната. Мерси, Дидева.  bouquet

# 429
  • София
И при нас не се чува  Rolling Eyes
Ще питам класната утре

# 430
  • СОФИЯ
Искам да попитам, на кой сайт трябва да излязат окончателните резултати от СМТ? И не се ли бавят вече много?

# 431
Искам да попитам, на кой сайт трябва да излязат окончателните резултати от СМТ? И не се ли бавят вече много?
РИО-София
Не се бавят/в сравнение с миналата година/, но ако не ги публикуват тази седмица, спокойно през следващата можем дружно да мрънкаме, че доста са се забавили. Grinning

# 432
Цитат на: Мадам Злата

Тази година /за мое съжаление/ ПЧМГ ще организират "Салабашев" само за своите дечица, не и за деца от други училища.

Това е странно.
Обадила си се в ПЧМГ с искане да запишеш детето и оттам са ти отказали с мотив, че не е техен ученик?
Миналата година не беше така, детето учеше в СМГ, но се яви на Салабашев в ПЧМГ.
Хич не съм фен на училища, организиращи състезания само за тяхни ученици... Все се сещам за школа Иванови.

Точно така, kodbg. Миналата година и моят щурчо се яви на Салабашев там и беше доворен /и ние покрай него  Laughing/ Но в петък една много мила дама ми обясни по телефона, че тази година в тяхното училище си е само за техни ученици. Ще съм благодарна, ако някой ми каже, че нещо не съм ги разбрала правилно ...

# 433
  • София
РИО-София
Не се бавят/в сравнение с миналата година/, но ако не ги публикуват тази седмица, спокойно през следващата можем дружно да мрънкаме, че доста са се забавили. Grinning

В СМГ срокът за подаване на молби за преразглеждане е 22.11.
В такъв случай дали може да се очакват окончателни резултати тази седмица ?!

Цитат на: Мадам Злата

Тази година /за мое съжаление/ ПЧМГ ще организират "Салабашев" само за своите дечица, не и за деца от други училища.

Това е странно.
Обадила си се в ПЧМГ с искане да запишеш детето и оттам са ти отказали с мотив, че не е техен ученик?
Миналата година не беше така, детето учеше в СМГ, но се яви на Салабашев в ПЧМГ.
Хич не съм фен на училища, организиращи състезания само за тяхни ученици... Все се сещам за школа Иванови.

Точно така, kodbg. Миналата година и моят щурчо се яви на Салабашев там и беше доворен /и ние покрай него  Laughing/ ...

Надявам се е причината да е в това, че училището се разраства и нямат достатъчно места за външни участници.  

Последна редакция: вт, 19 ное 2013, 07:39 от Prizma

# 434
  • Варна
и тук във Варна цари пълно затъмнение - било олимпиади, Салабашев и прочие - хубаво, че сте вие тук да разберем, че изобщо такива има  ooooh!

и бих искала да попитам - някой получил ли си е сертификата от Австралийското кенгуру, както и грамота от Хитър Петър

т.к. в нашето МГ - такива няма - още повече в деня на явяването /става въпрос за АК/ квесторката е казала на децата да си пишат у-щето, което са завършили, независимо, че към него момент децата реално вече бяха записани в МГ - та въпросът ми е да не би да са изпратени в старото ни у-ще
за първи път ни се случва да си издирваме грамоти - моля помогнете - благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт