Математически турнири - 24

• 83 307
  • 731
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Благодаря ви, и аз така си помислих, но ми стана странно едно само дете да се запише за 1ви клас!

# 466
  • София
Благодаря ви, и аз така си помислих, но ми стана странно едно само дете да се запише за 1ви клас!

На мен пък ми е странно защо всички масово се записват в СМГ за състезания, които се провеждат и в много от другите училища Thinking

# 467
...
На мен пък ми е странно защо всички масово се записват в СМГ за състезания, които се провеждат и в много от другите училища Thinking

Повечето са на курсове преди или след състезанието.

# 468
  • София
Не се бях замислила... Два часа състезание, два часа курс...

# 469
Не се бях замислила... Два часа състезание, два часа курс...

Такава е действителността...

# 470
Здравейте. Много се извинявам за въпроса, но можете ли да ме ориентирате къде мога да проверя резултатите от есенния турнир за първи клас, София? Поразрових се, но намирам само за 8 клас и нагоре...
Предварително благодаря!  bouquet

# 471
  • София

Българските отбори (СМГ и МГ Варна + национал от Плевен) имат участници класирани в Топ 10 в Дивизия А (по-елитната дивизия) в областите комбинаторика (2-ма), геометрия (2-ма) и теория на числата (1, класиран в Топ 10 и по комбинаторика).

Като чета такива неща очите ми се напълват със сълзи - БРАВО на тези изключителни деца!

# 472
Здравейте. Много се извинявам за въпроса, но можете ли да ме ориентирате къде мога да проверя резултатите от есенния турнир за първи клас, София? Поразрових се, но намирам само за 8 клас и нагоре...
Предварително благодаря!  bouquet
Есенният математически турнир е за ученици от осми клас нагоре. Вероятно имаш предвид Софийски математически турнир.
Обобщени резултати все още няма, но в първия пост на първа страница има линкове към резултатите от няколко училища. На 31 страница от темата - също.

# 473
Много благодаря! Явно за това става въпрос, сега ще погледна! Hug

# 474
Пак съм аз....нищо не намирам. Нашето училище е 73. Резултатите от 104 и 20 са обявени в самите училища още преди дни....В нашето няма да се обявяват, защото били прекалено много класовете, казаха ми дапроверя в сайта....

# 475
Пак съм аз....нищо не намирам.

Все още няма обобщено класиране от СМТ/Софийски Математически Турнир/. Да не се бърка с ЕМТ/Есенен Математически Турнир/.

Следете темата и не питайте на всяка страница: Излязоха ли резултатите? Когато се появят, будни и отзивчиви дами веднага публикуват линк с класирането в темата.

# 476
ок, мерси много! Явно ще чакам...

# 477
  • София
Аз искам да се допитам... Simple Smile
     Имам голямо желание да занимавам детенцето ми с по-сложна математика, доколкото позволява възрастта и-7 г. , първи клас. На СМТ има максимален резултат, но все ми се струва, че е прекалено малка да и затормозявам главицата с друг вид задачи. На детето не му е неприятно, даже напротив- решава с желание. Ентусиаст е, особено след доброто представяне на СМТ.
Какъв е вашият опит?
От кой клас детенце трябва да тръгне по школи в СМГ-втори или по-късно, да се готви вкъщи за състезания и пр.?

# 478
Аз искам да се допитам... Simple Smile
     Имам голямо желание да занимавам детенцето ми с по-сложна математика, доколкото позволява възрастта и-7 г. , първи клас. На СМТ има максимален резултат, но все ми се струва, че е прекалено малка да и затормозявам главицата с друг вид задачи. На детето не му е неприятно, даже напротив- решава с желание. Ентусиаст е, особено след доброто представяне на СМТ.
Какъв е вашият опит?
От кой клас детенце трябва да тръгне по школи в СМГ-втори или по-късно, да се готви вкъщи за състезания и пр.?

Най-рано трети-четвърти. Първи е много рано, за да се прецени. Повечето деца изкарзавт високи резултати в началото, после падат надолу. По-скоро се занимавайте у дома - все още са на ниво, за което може да се работи с родител.

# 479
На 25 ноември 2013 г. очаквайте обобщеното класиране на участниците, постигнали над 50% от максималния резултат.

Това е публикувано на сайта на СМБ градска секция
http://smbsofiagrad.wordpress.com/

Общи условия

Активация на акаунт