Математически турнири - 24

• 83 276
  • 731
  •   1
Отговори
# 480
Цитат
Аз искам да се допитам...
     Имам голямо желание да занимавам детенцето ми с по-сложна математика, доколкото позволява възрастта и-7 г. , първи клас. На СМТ има максимален резултат, но все ми се струва, че е прекалено малка да и затормозявам главицата с друг вид задачи. На детето не му е неприятно, даже напротив- решава с желание. Ентусиаст е, особено след доброто представяне на СМТ.
Какъв е вашият опит?
От кой клас детенце трябва да тръгне по школи в СМГ-втори или по-късно, да се готви вкъщи за състезания и пр.?
Курсовете в СМГ започват засега:) от 2-ри клас, определено наплива е голям, а на деца,  на които им е приятно да решават задачаи им харесва. Колкото до високите резултати във 2~3 клас, кометарите на преподавателите в гореспоменатите школи са перифразирано:"който си го може , си го може", така че поддържай огъня и желанието на детето и браво!

# 481
  • София
И в 73то залепиха резултатите от СМТ Peace

# 482
  • СОФИЯ
Резултатит от СМТ са публикувани на сайта на софийска градска секция

http://smbsofiagrad.wordpress.com/

# 483
  • София
Здравейте! Подадохме молба за контестация за работата на сина ми за СМТ. Добавиха му точки, но новият резултат не е отразен в класирането по-горе. newsm78

# 484
Резултатите от СМТ са въведени в националното класиране 5, 6, 7 клас
Резсултатите на четвъртокласниците - по някое време днес или най-късно утре.

# 485
Резултатите от СМТ са въведени в националното класиране 5, 6, 7 клас
Резсултатите на четвъртокласниците - по някое време днес или най-късно утре.

Код, мерси за класацията и за страхотния труд!

# 486
Въведени са резултатите от СМТ и на 4-класниците. Всички, които са се явили в СМГ и НПМГ, без значение колко точки имат и всички останали с тозки 37+

# 487
  • София
Въведени са резултатите от СМТ и на 4-класниците. Всички, които са се явили в СМГ и НПМГ, без значение колко точки имат и всички останали с тозки 37+
Благодаря много.
Има 1010 имена в четвърти клас. Мале!

# 488
  • София
Иван Салабашев на 07.12.2013 и Олимпиада по математика на 15.12.2013 г. - има ли други състезания по математика до края на 2013?

# 489
Зависи къде.
Но в София - Коледното на 14-ти декември.
На първа страница е публикуван календарният план.

# 490
  • София
Иван Салабашев на 07.12.2013 и Олимпиада по математика на 15.12.2013 г. - има ли други състезания по математика до края на 2013?
Коледното на 14.12. и разните там пробни.

# 491
# 492
  • София
Може ли някой да ми каже олимпиадата по матаматика за кои класове е? Търсих, но не видях нещо за класоевете преди 4-ти.

# 493
Здравейте, някой може ли да ми даде резултатите от 13 Областен Математически Турнир - Кърджали, 2013 година? Благодаря предварително.  Hug

# 494
  • у дома
Може ли някой да ми каже олимпиадата по матаматика за кои класове е? Търсих, но не видях нещо за класоевете преди 4-ти.
Олимпиадата по математика е от 4 до 12 клас  Peace

Общи условия

Активация на акаунт