Къде в Пловдив? - 46 тема

• 66 403
  • 753
  •   1
Отговори
# 195
Кои текстилни пантофи визираш?
Аз имах предвид обувките и по-специално ботушките, че нали идва зимен сезон: http://www.zeazoo.com/shop/boots-leather/99-boots-501-41.html това например. В Мечо Пух никога не съм ходила и нямам идея какво предлагат.

# 196
В събота беше адска навалица в Мечо пух. Бяха докарали новата стока. За по-големите имаше избор. За бебоците не можах да разгледам на спокойствие в тази навалица.

# 197
  • Пловдив
Аз имах предвид обувките и по-специално ботушките, че нали идва зимен сезон: http://www.zeazoo.com/shop/boots-leather/99-boots-501-41.html това например.

Не стават,защото са меки на глезена.Консултирай се с ортопед какви трябва да са обувките на детето.Също така ботуши за първи обувки не е хубаво.Ориентирай се към ботички
Прежали се на КК или Капчица  Wink Избери твърда,висока обувка около глезена,за да го поддържа добре и да е от естествена кожа.Какво повече му трябва на детското краче?

В събота беше адска навалица в Мечо пух. Бяха докарали новата стока. За по-големите имаше избор. За бебоците не можах да разгледам на спокойствие в тази навалица.

Събота няма навалица следобеда и в работен ден преди 16 часа

Последна редакция: пн, 11 ное 2013, 22:34 от ♥Elfita♥

# 198

Събота няма навалица следобеда и в работен ден преди 16 часа
Бяхме там към 11 часа, отвън върху масата се мереха ботушки Simple Smile Да и аз в предишните ми ходения не съм заварвала навалица, но явно сега се съчетава с получаването на стоката.

# 199
От къде да купя обувки за прохождащи крачета? Беко, КК, Капчица и етц. не желая!
В мол Галерия,на 3 етаж има испански магазин за детски обувки.Сега тотално изключих как се казва магазина,но има хубави обувки .

# 200
Кои текстилни пантофи визираш?
Аз имах предвид обувките и по-специално ботушките, че нали идва зимен сезон: http://www.zeazoo.com/shop/boots-leather/99-boots-501-41.html това например. В Мечо Пух никога не съм ходила и нямам идея какво предлагат.

Не, не стават за прохождане, това са тип буйки, само за фасон. Обувката за прохождане трябва да е с твърдо ходило,/не и  тези с цип на ходилото/ твърд форт, добре да обхваща глезена и не е лошо да има ортопедична извивка.
В това, което показваш - няма нищо, което да е полезно за детето ти.

# 201
До зеленчуковата борса в Първенец трябва ли венетка?   newsm78

Последна редакция: вт, 12 ное 2013, 08:03 от meri 68

# 202
Къде в Тракия има пекарна за ръчно изработени /не, че другите не са.../ соленки, по-специални погачи и други изделия по поръчка? Днес опитах няколко соленки - страхотни бяха. Дамата, която черпеше с тях, каза, че ги поръчва в частна пекарна в Тракия.

# 203
От къде да купя обувки за прохождащи крачета? Беко, КК, Капчица и етц. не желая!

Малки номерца има и в Дайхман.Има и много читави неща.Ако някой номер го няма,молиш консултантките да проверят в другия Дайхман.Нали са два

Няма никакъв избор на цветове ooooh!. Шаренийки, сърчица, розовко, бимбянко Tired ужас. В Мечо Пух в Кичука има ли нещо хубаво? Готова съм да дам и повечко пари, ама да си заслужава де. Иначе, тези стават ли за прохождане: http://www.zeazoo.com/shop/ ?
Щерката и половината ни отчетна проходиха с Кларкс Simple Smile Simple Smile

# 204
Аз имах предвид обувките и по-специално ботушките, че нали идва зимен сезон: http://www.zeazoo.com/shop/boots-leather/99-boots-501-41.html това например.

Не стават,защото са меки на глезена.Консултирай се с ортопед какви трябва да са обувките на детето.Също така ботуши за първи обувки не е хубаво.Ориентирай се към ботички
Прежали се на КК или Капчица  Wink Избери твърда,висока обувка около глезена,за да го поддържа добре и да е от естествена кожа.Какво повече му трябва на детското краче?
Да е удобна, може би Rolling Eyes.
Циповете и на 3-те марки обувки се свличат и дъщеря ми ги събу в магазина за норматив, отделно, че петата не влиза до долу ooooh!.
mariqplam, благодаря, ще отидем да видим какво има.  bouquet
Духи, къде в Пловдив има Кларкс? Още ме е страх да поръчвам обувки за нея от чужбинско Thinking (или от интернет като цяло).

# 205
Духи, къде в Пловдив има Кларкс? Още ме е страх да поръчвам обувки за нея от чужбинско Thinking (или от интернет като цяло).
То най-лесно се поръчва за деца Simple Smile Simple Smile
Виж аз моите все трудно ги нацелвам  Laughing

# 206
  • Пловдив
Циповете и на 3-те марки обувки се свличат и дъщеря ми ги събу в магазина за норматив, отделно, че петата не влиза до долу ooooh!.

Може би номер,който да е по мярка.Ако е с пухкаво краче,ще ви е по-трудно с обувките.По-широки горе и толерантни към пухкавите крачета са обувките на Чипо
Никога не ми се е случвало да се разкопчава ципчето.

Много харесвам обувките на Елефантен от Дайхман.Разгледай ги.Он лайн пък ще ти е по-евтино да поръчаш обувки.

Последна редакция: вт, 12 ное 2013, 07:38 от ♥Elfita♥

# 207
...Обувката за прохождане трябва да е с твърдо ходило,/не и  тези с цип на ходилото/ твърд форт, добре да обхваща глезена и не е лошо да има ортопедична извивка.
В това, което показваш - няма нищо, което да е полезно за детето ти.

Не искам да измествам темата,но според една приятелка,която е педиатър и неонатолог най-добре е детето да проходи босо ( респективно с меко ходило на обувката-като я хванеш да я сгънеш на две  без усилие) -нещо,което е по-близко до природата.Даде ми пример с Африка,където децата ходят боси,че почти не се срещат изкривявания на крачетата.

Сигурна съм,че може да приведете противоположни мнения на ортопеди,но просто пускам тема за размисъл на майката.Нека не спорим излишно тук   Hug

П.С. Еклерите ( със странно име) в Нико-Асеновград са вкусни,а какаовата им торта ( с квадратни парчета) ще ме накара да се върна пак Simple Smile) Благодаря,че споделихте  Hug

РЕД. А,до обслужването не стигнахме -самообслужихме се-придърпахме си допълнителни столове,поръчахме на витрината ,изядохме за 3 минути всичко. С 3 деца за 7 минути  Laughing

Последна редакция: вт, 12 ное 2013, 08:23 от Трапезица

# 208
  • Пловдив
Ако си подобрят и обслужването ще е прекрасно  Laughing

# 209
А сладкарницата им в Тракия вече е отворена! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт