Къде в Пловдив? - 46 тема

• 66 393
  • 753
  •   1
Отговори
# 255
АЗ поръчвам от вип мама детска кухня и съм доволна общо взето
Много благодаря   bouquet

# 256
  • Пловдив
Препоръчайте ми добра и креативна шивачка.
Става въпрос за поправка на едно палто, което е изядено от молец. Три шивачки, казаха, че нищо не може да се направи, но аз все си мисля, че може да се избродира или да се зашият някакви цветя, например или нещо подобно.
Препоръчвам ти Лозка Борисова, тя прави арт облекла и е точно специалист по преправяне на стари дрехи Simple Smile От понеделник, 18-ти има изложба в залата на Проект Вътрешен компас, на Драган Цанков 49, а на 21-ви е обявила точно такова предизвикателство - да си донесат хората старите дрехи, които може да преправи Simple Smile
Ето събитието във фейса - https://www.facebook.com/events/1429164753962924/

# 257
Момичета, знае ли някой откъде в Пловдив мога да купя ластичен мъжки клин за разширени вени Rolling Eyes Ровя се в накакви сайтове, но нищо не намирам дори и чрез онлайн-пазаруване newsm78

# 258
Момичета, извинявам се за спама, някой знае ли дали вторият етаж в Бижу шоп-а работи в събота? Искам да ми направят едни обеци,знам,че в неделя не работи, но за събота нямам представа. Благодаря много!  Hug

# 259
  • Берлин
Момичета, знае ли някой откъде в Пловдив мога да купя ластичен мъжки клин за разширени вени Rolling Eyes Ровя се в накакви сайтове, но нищо не намирам дори и чрез онлайн-пазаруване newsm78
Големите аптеки + санитарните магазини. В аптеката на Хирургиите на 1я етаж 100 % има.  Ако търсиш в нета,пиши еластични или ластични чорапи.

# 260
  • Пловдив
Lubricant, много благодаря!  Hug

# 261
Благодаря, Elfita  bouquet. Малко скъпичко ми идва този хотел Embarassed Ще поразпитам наоколо.

Това хотелче също е в района а на 100м.от него дават стаи в една сграда.http://www.fenixclub.hit.bg/index.htm

# 262
Къде сте виждали от тези ароматизатори...имат и омекотилел с тази марка.Турски са.

На ул.Радецки в частта,където е пловдивската обществена телевизия има магазинче-склад на турски препарати.В него съм виждала тази марка.

# 263
  • Пловдив
Момичета, извинявам се за спама, някой знае ли дали вторият етаж в Бижу шоп-а работи в събота? Искам да ми направят едни обеци,знам,че в неделя не работи, но за събота нямам представа. Благодаря много!  Hug
Мисля, че работи. Ако не магазинът им на Пешеходния мост работи всеки ден със сигурност.

# 264
Мисля, че работи. Ако не магазинът им на Пешеходния мост работи всеки ден със сигурност.

Вторият етаж не работи в събота.

# 265
Младежки международен фестивал китари в радио Пловдив от 18,30 до събота вкл. Билети 5-7 лв.  Peace

# 266
  • Пловдив
Къде сте виждали от тези ароматизатори...имат и омекотилел с тази марка.Турски са.

На ул.Радецки в частта,където е пловдивската обществена телевизия има магазинче-склад на турски препарати.В него съм виждала тази марка.
Peace По-близо да данъчното там или...в обратната посока?

# 267
  • Cyprus, Пловдив
Скоро някой търсеше майстор за циклене на паркет. Ако все още има нужда мога да препоръчам.

Аз търсих и все още търся  Praynig

# 268
  • Пловдив
Къде да търся халати на Яна Панагюрище newsm78 До склада им на Брезовско няма как да ида...Дайте идея къде ти има по магазините Rolling Eyes

# 269
  • о`майна лунна нощ е
Не ги ли продават в Метро? Нашият е купуван от там и мисля, че са постоянен асортимент.

Общи условия

Активация на акаунт