Къде в Пловдив? - 46 тема

• 65 705
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
Случайно да знаете място, където правят евтини кастрации на женски котки Whistling

# 661
Момичета можете ли да ми кажете къде в Тракия мога да купя смлени орехи, и въобще продават ли се смлени, че аз нямам мелничка, а искам торта Гараш  Mr. Green

# 662
  • Пловдив
Момичета можете ли да ми кажете къде в Тракия мога да купя смлени орехи, и въобще продават ли се смлени, че аз нямам мелничка, а искам торта Гараш  Mr. Green
Не може ли да ги счукаш? Изобщо не мога да се сетя да съм виждала някъде смлени...

# 663
Не може ли да ги счукаш? Изобщо не мога да се сетя да съм виждала някъде смлени...

няма да стане, защото няма да са на достатъчно ситни парчета, то нали блата се прави от орехите  Sad май на този етап ще мина без тортичка, а как ми се ядеше  Sad

# 664
  • Пловдив

Кауфланд,но не са толкова ситни смлени,колкото мисля,че искаш
Ако имаш блендер,може да ги пуснеш вътре и да станат на ситничко

# 665

Кауфланд,но не са толкова ситни смлени,колкото мисля,че искаш
Ако имаш блендер,може да ги пуснеш вътре и да станат на ситничко

Аууу мерси много, имам и пасатор и белндер, май само акъл нямам   Laughing

# 666
  • Пловдив
имам и пасатор и белндер,

С блендер ще ги натрошиш на ситничко.С пасатор няма да стане

# 667
Окей, много много много благодаря!   bouquet

# 668
  • Sunshine state
Меля орехите в чопъра,който е на същия принцип като блендера и да ти кажа направо на прах стават,толкова ситно кълца.  Peace

# 669
Много много ви благодаря, милички!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 670
Здравейте,спешно ми трябва помощ PraynigНякой виждал ли е да се продава нещо с Виолета-филм на Дисни????Луд фен е дъщеря ми и скоро има празник и искам да я зарадвам......

# 671
Случайно да знаете място, където правят евтини кастрации на женски котки Whistling

Моля сподели,ако намериш такова място !

# 672
Здравейте,спешно ми трябва помощ PraynigНякой виждал ли е да се продава нещо с Виолета-филм на Дисни????Луд фен е дъщеря ми и скоро има празник и искам да я зарадвам......

Тук има тема за сериала попитай ги, че аз тази Виолета за 1 път я чувам

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=750971.0

# 673
  • Пловдив
Момичета, ползвах услугите на тапицер от който съм, изключително доволна!
Ако някой има нужда препоръчвам с две ръце!

# 674
  • Пловдив
Аз май ще имам нужда от тапицер. Но трябва да дойде в къщи. Ако работи на място вадя лист и записвам.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт