Отговори
# 465
Леле,гостите повече от живущите  Shocked  Joy

Хайде да засладим  Hug  с една жълта възглавничка,като я видях веднага се сетих за 52-ри опит да се забърка тесто за кекс  Joy

Скрит текст:
Дани  Hug мерси ,веднага  си грабвам  от  жълтата възглавничка докат Ренка не я е мярнала  Grinning

# 466
Joy Joy Joy Joy оха ,я как добре си играйкат

# 467
  • В света на мечтите... ❤
Леле,гостите повече от живущите  Shocked  Joy

Хайде да засладим  Hug  с една жълта възглавничка,като я видях веднага се сетих за 52-ри опит да се забърка тесто за кекс  Joy

Скрит текст:
Дани  Hug мерси ,веднага  си грабвам  от  жълтата възглавничка докат Ренка не я е мярнала  Grinning
За нея от жълтото човече,ама него малко по-късно го добавих и тука не се е хванало в цитата  Hug

# 468
  • У Диспансера ...♥♥♥
Наде,ако не може,освен с хладен чаршаф,това от лекари го знам,като не спада така съм увивала моя син и веднага пада  Peace

# 469
  • В света на мечтите... ❤
Зиз, Дани, Илиян и Беатрис, като връчихте и Айбана  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

Сталинга на Серка  smile3505, понякога се чудя, защо не копира поне нещо от подиумите, на които уж е манИкенка newsm78

Наде, бързо да се оправяте Hug

Габи, днес си с отлична форумска работа  Hug, ай ся дай малко прасковки Praynig
Джейни  Hug ,не се смей  Naughty ,аз такъв зор видех с таз магия,тя БГ-то по-зле от циганската-копанараска била  ooooh!  направо взех да виждам светлината в края на тунела  Shocked ,сега 53 дена ше се пречиствам  Rolling Eyes   Joy Joy Joy
Айде ето и за теб една порция прасковки   chef  Hug
Скрит текст:

# 470
Наде,ако не може,освен с хладен чаршаф,това от лекари го знам,като не спада така съм увивала моя син и веднага пада  Peace
Ох Ирче, ох, той повърна хаповете и се наложи да го обтривам с оцет и вода...то не бяха писъци, чудеса направо. Sick
Summary.Medcezir .Epi 8
Mira will touch Yaman's heart with her letter. Now Yaman is forced to clear his name from the slander for Mira's sake. But he doesn't have just Orkun against him. Mithat will form a strong partnership in order to protect his son. On the other hand, Selim is working in the interest of justice and bringing Yaman home. Orkun's proposal to Mira will change the agenda of Beylice family. Sude and Faruk are on the same side for the first time on the subject of Mira's future. The answer she will give Orkun will change her whole life. Mira returns to Istanbul with questions on her mind. She finds out that Yaman is taking his exam the same day. When he leaves the exam a surprise awaits for Yaman.Asim Sekip kaya's ignored an important decision about Yaman because of his plan to save Orkun .He wont satisfy his ennemies anymore by leaving the fortress. At the party held in the honor of Mira's return , all masks fall.

П.П. Снимката е колаж.

Последна редакция: пн, 04 ное 2013, 21:27 от Neidjal

# 471
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Дани, не съм сърдита...бях се загубила в превода на слънцата...ся идем  Grinning
Благодарско... Hug Heart Eyes Hug

Джено Hug...ко съ хилиш...пари трее се изкарват...за италиански кафета... Joy Joy Joy
Ама за ся сао натура мац... hahaha hahaha hahaha

Бад,  Hug аз имам още гащи в гардероба и не съм си ги убувала ощи... Heart Eyes

Лелчето ми...свали ли малчо температурата? Hug

# 472
  • У Диспансера ...♥♥♥
С оцет,действа при по слаба температура,ако не подейства направо му потопи едни чорапи с оцет изцеди ги,но не напълно и му ги сложи с една кърпа напоена на гърдите,да пробваш така как ще е,дано се оправи горкото.

# 473
Дани, не съм сърдита...бях се загубила в превода на слънцата...ся идем  Grinning

Джено Hug...ко съ хилиш...пари трее се изкарват...за италиански кафета... Joy Joy Joy

Зизунке  Hug мноУ убави гащури имаш,да са ти честити

# 474
С оцет,действа при по слаба температура,ако не подейства направо му потопи едни чорапи с оцет изцеди ги,но не напълно и му ги сложи с една кърпа напоена на гърдите,да пробваш така как ще е,дано се оправи горкото.
Не ма...при над 39 се съблича, изнася се навън...ампула аналгин...и после много леко се облича и се завива с тънка завивка...по възможност даже не се завива...ако не помогне...голо в студен чаршаф. Peace

# 475

ДидоК Hug Heart Eyes Hug

# 476

ДидоК Hug Heart Eyes Hug
newsm78 Зизунке ,самУ неразбрах ко стана с мойта процедура за изчистване  от пърцуцата де си я поръчаф преди няколко дена  на Беатрис Joy Joy Joy

# 477
Дани, мерси Hug Heart Eyes bouquet

Зиз, как само натура бе, ше ме спукаш от смях  Joy Joy Joy Joy

Но това
вместо да си идем у ХилсО съ натряскам кат Карнобадска стафида rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo

Чичек за хита на вечерта  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Манка Hug, щом досега си на 11%, шанса да си 100% готова тази вечер клони от 0 към безкрайност  hahaha

# 478
Джейни  Hug Heart Eyes

# 479
  • У Диспансера ...♥♥♥
Не ма...при над 39 се съблича, изнася се навън...ампула аналгин...и после много леко се облича и се завива с тънка завивка...по възможност даже не се завива...ако не помогне...голо в студен чаршаф. Peace
Ми ти я чети,детето повърнало лекарствата,за чаршафа аз казах вече,веднага бързаш ме поправиш значи  smile3534

Общи условия

Активация на акаунт