VIP Brother Bulgaria 2013 - 8

• 108 470
  • 3 938
  •   1
Отговори
# 3 885
Ми да не ги копират тук, няма да ги коментираме  Mr. Green

Ами то вие сте ги копирали.. Joy

Не сме Joy Joy Joy

# 3 886
Ми да не ги копират тук, няма да ги коментираме  Mr. Green

hahaha

# 3 887
  • Варна
Ми да не ги копират тук, няма да ги коментираме  Mr. Green

Не сме Joy Joy Joy

Хич!  ooooh!

В къщата на Станка използвали животните за храна rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Точният цитат е
Цитат
Какво можем да очакваме от Станка, в чийто селски дом редовно се умъртвява животно с цел храна -
- фейсбук

# 3 888
това е един единствен случай и то защото попитах кой го е рекъл туй "умно нещо"  Joy

иначе тук с цитати от ФБ е бъкано  Peace

п.п. Тез двамцата ги искам, като ги пуснат от къщата у нас, и мойте шкафове имат нужда от техните силни мъжки ръце  Joy

# 3 889
  • SF
Според мен Мариан не се притеснява, че няма да може да задоволи високия стандарт на живот на Лияна, а просто не му се гледа чуждо дете. Предполагам, че е навит за секс, но без сериозности, ако може. Simple Smile

# 3 890
  • Варна
Според мен Мариан не се притеснява, че няма да може да задоволи високия стандарт на живот на Лияна, а просто не му се гледа чуждо дете. Предполагам, че е навит за секс, но без сериозности, ако може. Simple Smile

Като излезе и види кадрите с Терлито и дон Папи, може и тези мераци да секнат. Mr. Green

# 3 891
  • София
Мариан е деликатен и възпитан и никога няма да каже истинската причина за своите притеснения относно Лияна.

# 3 892

[/quote]

пост 3854

Последна редакция: нд, 10 ное 2013, 17:38 от pavlinaio

# 3 893
  • SF
Мариан е деликатен и възпитан и никога няма да каже истинската причина за своите притеснения относно Лияна.

Когато не искам да бъда с някой мъж, също посочвам някакви причини, различни от истинските. Колкото и да не ми харесва, притеснявам се да не го засегна.

# 3 894
  • Варна
Има живо излъчване.

# 3 895

Именно - копирали, а не публикували, което се отнася за пост 3854

Трите фенки на Станка не се пънете да оборвате мнение писано във Фейсбук.
Тук коментирахме само убитите котки.

Не са ли четири?  Thinking  Wink Laughing

# 3 896

Когато не искам да бъда с някой мъж, също посочвам някакви причини, различни от истинските. Колкото и да не ми харесва, притеснявам се да не го засегна.

Причини да не я приема има доста .Естествено е ,че няма да ги каже в прав текст ,а ще ги завоалира. На мен ми е много  интересно ,какво го и накарало да се влюби Laughing

# 3 897
  • SF
Причини да не я приема има доста .Естествено е ,че няма да ги каже в прав текст ,а ще ги завоалира. На мен ми е много  интересно ,какво го и накарало да се влюби Laughing

Скуката. Споделянето на ежедневието. Затвореното пространство. Вечното желание за флирт. Липсата на нещо по-интересно.

# 3 898
 #CrazyАууу,Станка каза,че щяла да изплющи Пламен. Joy Joy Днеска май е в настроение,сграбчи Пламен здраво  с две ръце и го вдигна във въздуха.Ухилена и любвеобилна..., Пламен така се ошашави,та чак онемя. Laughing Като му дойде говор и картина премина към любовно обяснение със Станкита. tooth tooth

# 3 899
  • Варна
#CrazyАууу,Станка каза,че щяла да изплющи Пламен. Joy Joy Днеска май е в настроение,сграбчи Пламен здраво  с две ръце и го вдигна във въздуха.Ухилена и любвеобилна..., Пламен така се ошашави,та чак онемя. Laughing Като му дойде говор и картина премина към любовно обяснение със Станкита. tooth tooth

Излизала е днес Станкита. Може някой да и е дал наклон.

Общи условия

Активация на акаунт