Домакини-21/есенно-зимна с топло кафе

• 43 184
  • 733
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Добро утро, мили мои!
Как сте днес? Аз пия кафенце (благодарско на  J_M_M ) и стискам палчета за онова, което ако се получи ще споделя довечера  Praynig Praynig Praynig  Praynig Желая ви прекрасен слънчев ден!

Стискам и аз fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Отивам да готвя пилешката супа...

Днес ми е много разкъсано... Сега ще взимам Петьо в 10:40, после го водя в 12:15 на английски, взимам го в 13:15.... Добре, че училището ни е наблизо Peace

# 406
Здравейте и от мен.Благодаря за кафето,С.К стискам палци и аз,а вие стискайте и на мен,че днес съм на интервю за работа

# 407
Добро утро и аз пия от кафенцето. Месри J_M_M
Kaka Daka   fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed дано всичко да стане както го искаш ти  Hug

# 408
Добро утро момичета!!! Hug
Barefoot Kontesa радвам се,че всичко е минало благополучно!!!  bouquet
 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed На всички,които имат нужда! Simple Smile
Днес ми е едно мързеливо,вън е облачно. Confused
Свърших едни гети за дъщеря ми и  сега се запалих да правя и други цветове и модели за боти и ботуши.Май ще се отдам на плетки днес и аз ще направя една супа. Thinking
Приятен ден!!!  love001  bouquet

# 409
  • UK
Добро утро Hug

стискам палците и аз
  Praynig

Искам да попитам нещо, в Лидл са пуснали едни силиконови формички за мъфини във формата на борчета, та харесала съм си ги, нооо незнам, как се пече в тях? В смисъ,л мажат ли се формите отвътре с масло, както тефлоновите и как да ги пека направо силиконовата форма полагам върху решетката на фурната ли или първо в тавичка, пък в нея вода newsm78

Контеска радвам се да прочета че сте добре и вече на Канадска земя Hug

О Смърфи прекрасни са картичките ти даже, браво, сръчни ръце имаш   bouquet Hug

# 410
  • Sofia
Добро утро, на кафе съм и аз, благодаря, J_M_M!

Марче, много ми е приятно да ми гостуваш, пък и там може да се пишат коментари.  Hug
Контеса, браво на детето, а не е мигнало от емоции то, моята я така...  Ух, добре че не съм на ваше място с тези -20, бррррр....... студ! Аз ни на жега, ни на студ дяня.  Crossing Arms  Иначе е по-добре там, мисля.  Thinking
Успех на S.K. и Kaka Daka!
Коконче, като ти е нова силиконова форма, само първия път намажи с масло, после вече не. Слагаш както ти е удобно - на скарата или в тавичка. Не е необходима водна баня за печенето.
Смърфи, чудни картичките!

На обяд ще доядем фрикасето, за довечера - гъбена супа. Следобед ще забъркам любимото ни медно-ябълково кексче.
Планувам едно ходене до Икея тези дни, да видим кога ще е е... за деребни неща и една най-обикновенна библиотечка, че пак се събраха книги за наместване.

Хубав ден ви желая! Grinning

# 411
  • София
Здравейте и от мен.Благодаря за кафето,С.К стискам палци и аз,а вие стискайте и на мен,че днес съм на интервю за работа

fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 412
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро на всички.. Hug

Стискам палци за когото трябва.. Hug Heart Eyes

# 413
  • София
Успех на Стефи и Кака Дака! Докладвайте после какви сте ги свършили!

Морена, това кексче ще го направя тези дни, изглежда апетитно!

Мари, гласувах с чиста съвест за теб, не съм писала никога колко ме докосват стиховете ти, но това не се описва, то се усеща!

Марче, благодарско, сигурно ще го посетя този магазин, братовчедка ми живее наблизо и и ходим често на гости!

Люси, значи Петьо се е оправил, щом ходи вече на училище!

Аз за обяд имам пица от снощи, за вечеря ще напълня чушки с яйца и сирене. Стават ми много хубави, да се поФаля- режа ги налодки и така ги пълня със сместта. Отгоре слагам малко олио и..мммм, става една коричка прекрасна.

До после, красавици! Ще яхвам прахосмукачката. Crazy

# 414
  • UK
И аз дадох глас, за Мари естествено Crazy Моренка благодаря, сега разбрах  bouquet Ние пък пак, нямаме вода, а  аз, щях да се къпя точно днес!!! ooooh!

# 415
  • Талант на 2012,2013 г.
Благодаря ви, момичета. Hug

Аз днес съм си определила един мързелив вторник.
Ще сготвя едно свинско със ориз, праз и маслинки и ще си мързелувам. Мислех и щрудел, ама май за утре ще го оставя, че днес палачинки хапнахме... Blush

# 416
  • Sofia
Валенце, много е вкусен кексът, ето тук отзиви, няма да съжаляваш.  Grinning

Аз пък включих ютията да изгладя 5-6 блузки на Гушкан и после ще тръгвам да си я взема от ПГ.
А!  Сутринта пък като я водех и на пешеходната пътека, докато пресичахме, в отсрещното платно една шофьорка блееше някъде, та се наби в първата спряла кола. То и хлъзгаво беше, ама и тя късно се сети да извие, та си понагъна левия калник, потроши фара и т.н.  ooooh!

О, Мари, чудна идея ми даде с днешното ви ястие, много вкусно... благодаря!  Hug И аз, затова все пиша какво готвя - за идеята.  Grinning  
Ние и славянски гювеч много обичаме (и той нали е подобен - ориз, месо, и др., затова се сетих) и правя често, пък и класически гювеч още повече харесваме.  Laughing

# 417
  • Талант на 2012,2013 г.
Моренка..ами те са си все типични зимни ястия. Пък и български. Обичаме си ги и ние. Е, сега готвя в по-малко количество...всъщност май се опитвам. Crazy Blush

# 418
  • UK
#2gunfire #2gunfire #2gunfire Еми да, егатииии късмета ми ... 2 района без вода до 17.00 часа уж, днес във Варна и единия е моят квартал ooooh!

Стига сте поствали рецепти с вкусотии, ще стана 100 кила Joy

Вио нещо ми се губи? Ангелчето също newsm78 само я виждам във ФБ Tired

# 419
  • София
 wavey
ще дойда по-късно да ви нагледам, коя какво е свършила за днес
Палци стискам всякакви  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Скачам, крайно време е. Стига съм се моткала.

Общи условия

Активация на акаунт