Домакини-21/есенно-зимна с топло кафе

• 43 182
  • 733
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте!!
Много ми е зле днес, цялата треперя.
Довечера ще идва една приятелка на гости с детето си. Ядене остана, само едни яйца сложих да варя и салата зеле ще направя. Трябва малко да си подредя кочинката само.
Стискам палци на нуждаещите се!!!
 Hug

# 421
  • UK
Дарилче от какво ти е зле? Какво става? Настинка ли ...
Креми Hug моята свеки, преди около 3-4 години (не помня вече Rolling Eyes) си прави безкръвна операция на жлъчката в нашата УМБАЛ "Света Марина", много беше доволна, защото възстановяването бе, много бързо Peace

# 422
А, настинала. Покрай вълненията почти не съм хапвала и затова се разтреперих. Не ми се яде грам.

# 423
  • UK
А, настинала. Покрай вълненията почти не съм хапвала и затова се разтреперих. Не ми се яде грам.
Е недей така Naughty хапвай, дори и насила Hug

# 424
  • Талант на 2012,2013 г.
Яж, момиче, че ако ти дойдааа... Mr. Green

# 425
  • Sofia
Зимни, зимни, колко да са зимни, ние само лятото не се сещаме за тези.  Grinning

Тъй, ей ни, прибрахме се с детето. Купих гъбите за супата, пък и спанак взех (да видим като как ще го бъде), а и корнишони да пращам утре за у-ще на щерката... с гауда.
Сядаме да обдваме двете, после обичйното - чета книжка, запсива тя и за мен същият релакс като вчера, както споменах.  Sunglasses
После кексчето и т.н.

# 426
Отлага ми се интервюто за утре.. Crazy спретнах една супа със свинско месце и мисля по-късно да направя и палачинки,май ще зарязвам диетата Laughing

# 427
Привет.
Кака Дака, ще стискам палчета и утре за теб  Hug дано интервюто ти се овенчае с успех.
Аз днес няма да готвя. Имам пиле с картофи от вчера. Утре цял ден ще сме по болници, магазини, с разни документи ще се разправяме... Предполагам ще си поръчаме нещо по телефона (ако не ми дойде случайно музата довечера да сътворя нещо).
Дарилче, не си разваляй здравето с това неядене, моля те.
Присъединявам се към МарИ.
Марчева, чакаме те за отчет  Mr. Green и с домовата книга под мишница. За къде без теб   bouquet
Ангелчето къде се изгуби  Rolling Eyes от много време я няма... И Rolling Eyes не само тя...
В нас е пълна лудница. Втори ден съседите къртят. Малкия не може да спи, плаши се от силния шум и плаче. Днес ходих до хазяйката, пихме кафе, малчо поспа 20 минути. Преди малко излязох с количката, повървях 15 минути и той заспа горкия. Прибрахме се, за сега само извозват базата и не къртят. Оставих го да спи в количката. Ама и нагли, ей! Заели ми и паркинга! ММ като си дойде ще трябва да си търси място  #Cussing out #2gunfire Освен това цял ден не се спират - то не бяха викове, то не беше псуване  ooooh! Май си разширяват септичната яма, защото вкъщи (и наоколо) много мирише на  smile3550 и кой знае кога ще свърши цялата тази прелест... Направо ми иде да се изнеса  Crossing Arms

# 428
Привет Flutter
Записвам се като домакиня Mr. Green Силно казано... по-скоро вече не работя и  оставам вкъщи, но тъй като все още ми е много лошо  Sick, мъжо и дечурлигата домакинстват за сега.
Поздрави  bouquet

# 429
Добре де, те не почиват ли от 2 до 4 тези майстори? Ааамаха.
Тук нали съм в нов блок, само се чака да стане 7.30 и се почва отвсякъде, къртят пробиват, все едно са ми в стаята. Над мен явно има танцьри- вечер хора ли играят, ама яко друсане се друсат.
В съседите до мен един следобед ходих да се карам в 14.10 А майстора си поглежда часовника и се направи че е минало 14. Спря де. Иначе останалите входове не спазват обедната почивка, чувам ги.
Идвайте, да се разяждаме! Ще готвим и ще ядем по цял ден. hahaha
Какче- за каква длъжност е интервюто, ако не е тайна. Ще стисна пак, успех ти желая!

Весел4инка- добре дошла! Сега ще те метнат за почерпка хуните тук, стягай се! Grinning
Голямо домакинство имаш, браво! Да са ти живи и здрави!!!

# 430
  • UK
Привет Flutter
Записвам се като домакиня Mr. Green Силно казано... по-скоро вече не работя и  оставам вкъщи, но тъй като все още ми е много лошо  Sick, мъжо и дечурлигата домакинстват за сега.
Поздрави  bouquet

Добре дошла   bouquet Hug кака Дака Hugтогава палците за утре ще ги стискаме, аз съм утре на ЖК и също ще помоля за палчета PraynigАйдееее па ти hahaha хуните ни нарече ooooh! Crazy Ми имаме си традиция, засега е само виртуална, ама виж ти, кой знае станала и реална Mr. Green

# 431
  • Fort Worth, TX
Здравейте.Цял ден съм като блъснат самолет.Честно Simple Smile Ходя на една страна.Обаче така е като няма какво да ти ободри мозъка, който и без това руса тиква му е шеф:-)
Днес много мързеляшко от времето ли е .
Привет на новото момиче.
Тука сме няколко с три, но ти като гледам ни водиш с по две обиколки.
Поздравления за смелоста за толкова много деца.И това не е лесна работа:-)

Дарил защо се разправяш бе момиче прати им полиция.По закон са длъжни да спрат.Пъреият път ще ги предупредят, а после актче:-)

# 432
  • София
Привет Flutter
Записвам се като домакиня Mr. Green Силно казано... по-скоро вече не работя и  оставам вкъщи, но тъй като все още ми е много лошо  Sick, мъжо и дечурлигата домакинстват за сега.
Поздрави  bouquet

Добре дошла! Hug

# 433
Добре дошла на новата домакиня и от мен  Hug
Смърфи, много са готини картичките, браво!
Контеска, радвам се че пътуването е минало благополучно. Ще чакаме разказ и снимки от новото място  Wink
Коконче, успех на консултацията утре!
Кака Дака, fingerscrossed
Аз днес бях на консултация, затова не съм се включвала, че ми беше нещо напрегнато. Видяхме се с бебето, всичко е наред. Говорихме за дата за секциото, около 10 - 11 декември ще е. И...започва сериозна подготовка за появата на новия член на семейството - пране, гладене, чистене...все приятни занимания  Mr. Green

# 434
  • Sofia
vesel4ynka, добре дошла! Simple Smile

Гледам, гледам,... познайте какво де.  Laughing  Пинко розовата пантера. Joy

Общи условия

Активация на акаунт