Домакини-21/есенно-зимна с топло кафе

• 43 181
  • 733
  •   1
Отговори
# 435
Привет! Губя се напоследък, ще ме извините.
Добре дошла на Веселчинка!
Контеса, настанихте ли се вече? Ти си герой, признавам те!
Кака Дака, стискам палци. Успех!
Коконче, всичко ще е наред утре. Да се похвалиш!
Вио, само такива новини да се чуват!
Стефи, как сте?
Дари, да седнеш на масата и да се наядеш като хората, че я виж колко много сме ти се заканили! Ще припаднеш, момиче!
Креми, съчувствам ти. Аз без кафе съм умряла за два дена.
А последната седмица ги пия по 5-6 на денонощие, че да мога да издържа. Малката от днес е на АБ, не сме спали снощи, до 6 сутринта обикаляхме ту тераса, ту навън с количката. Такава упорита пристъпна кашлица не съм виждала. Мишката я изчаквам до утре вечер и ако няма подобрение, започва АБ. Кошмар, няма край, толкова съм уморена. Днес забравих, че Миша е на пеене. По-страшното е, че забравих детето на приятелката ми в ДГ до 18,30. Щях да се гръмна от срам. От две седмици не съм спала и съм вечно на нокти, започва да ми се отразява.
В неделя си направихме страхотна разходка до Асеновград, както сте видели на снимките. Ема беше толкова впечатлена от реката, че тръгна да се катери по стената, да слиза пре "ибите". Каката пък едва я изкарахме от музея. Доволна съм. Само да са здрави Sad.

# 436
Мари, след 15 мин ти ще си нашта гордост! 176 глас. Heart Eyes

# 437
И днес денят си мина на магия, сега готвя, но съм решила вечер да ям само салати, така че ММ да му мисли как ще изяжда готвеното.  hahaha

Стиснати палци за Кокона и Кака Дакаfingerscrossed

Хортензия - дано бързо се оправят децата и се разминете с АБ! Големи са красавици!  Heart Eyes

Добре дошла на Веселинчинка, дано правилно съм разшифровала името!  bouquet

МарИ - да честитим ли?  Hug

Креми - не му мисли много, махай я тази жлъчка, че само мизерии прави. Животът е толкова кратък, че не си е работа да се измъчваш с диети и ограничения и накрая пак до ножа опираш! Нагледен пример е майка ми - над 8 години с нейната жлъчка, то не бяха диети, билки, пречистване, накрая можеше само да яде хляб и вода. Оперира я доц.Василев от ВМА безкръвно, на третия ден я изписаха, на 5-тия си я прибрахме с колата в Бс. Сега си хапва хубавичко, да ми е жива и здрава!

Лека нощ на всички!  Heart Eyes

# 438
  • Талант на 2012,2013 г.
Добре дошла на Веселинчинка и от мен. Hug

Смърф...ами приемам поздравления аз. Blush Няма да откажа. Flutter Hug

# 439
ПОЗДРАВЛЕНИЯ, МАРИ! newsm18

Напълно заслужена и безапелационна победа! Не спирай да твориш! Пожелавам ти отсега нататък да имаш само радостни поводи, които да бъдат претворени в стиховете ти!  Heart Eyes

# 440
МАРИ, ТИ СИ НАШАТА ГОРДОСТ! ПОЗДРАВЛЕНИЯ!

# 441
  • София

ЧЕСТИТО, МАРИ!  РАДВАМ СЕ, ЧЕ ТЕ ПОЗНАВАМ!

# 442
  • София
Добро утро, момичета!

Мари, честито! Абсолютно заслужено е!

Стиснати палци за Кокона и Кака Дака

# 443
  • Fort Worth, TX
Добро утро.Люси страшна си.Ще те обявим за най-ранобудна.
Хортензия, лошо , че сте нагласили така.Мишката не я бави, а директно я почвай.Знам какво изживяваш нали и аз бях със Сашо на същия хал.Дано се оправят бързо.

Смърфи,аз съм се решила на операция.Единствено чакам мъжа ми да си дойде и тогава, ако не изникне нещо спешно разбира се.Не ми е зодияа да търпя болки.
Вио действайте , че не остана.
Мари поздравления.Simple Smile

# 444
Здравейте, много  сте  писали   нямате  изчитане.
Мари, отняколко дена  не чета форум и фейс, тази сутрин гледам ,че гласуват  за теб  и си викам,айде да пусна едно  гласче,но  видях  че снощи е  приключило.
Радвам се,че   ти си победител ! Hug
Продължавай   да твориш  ,много  ми харесват  твойте  стихове.
Аз няколко дена  не спала  ддс-,болни деца...и двамата  са на   аб.
Понеделник   водих баткото,вчера  сутринта малкия в4,30  сутринта  вдигна 39 Cry
Обадих се на педи, ини назначи аб,предния   ден   и бебко видя   зачервено гърло.
Тази  вечер   трябва подам  ддс, утре  сутрин  мм  заминава   за Велинград.
Та утре вечер,ще   се връщам   да ви чета назад.
Надявам    се всички да сте  добре  Hug
да  ви се похваля, дядо  Коледа подрани с моя подарък .Взех си  перяща   прахосмукачка  ровента.
7-8  кг, има приставки запрах,миене  прозорци,има да переш   дамаски,килими с вода/или вода и препарат.не съм  е побвала още  449лв   е взехме.
Ровента  е нахвалиха повече  от Зелмера   в магазина
хубав ден  от мен

# 445
Добро утро!
Валерия, честита ти нова придобивка, със здраве да я ползваш!
Крем, баба ми я оперираха от жлъчка преди 12 год. и е много доволна. Постоянната болка е ужасно нещо.
Ще пиша после, малечка се събуди.

# 446
Добро утро момичета.
Лусс благодаря за кафенцето. Много си ранобудна. Как е сина, мина ли му стомахчето-
Коконка и Кака Дака   fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed, да се включите после да се похвалите.
Мушкатова  Hug, няма ли вече да приклучите с болестите. Бързо оправяне на всички.
Валерия честита придобивка, много добър и щедър този дядо Коледа. Да си я ползваш със кеф.

Мари ЧЕСТИТО  newsm51 newsm51 newsm51, ТИ СИ НАШАТА ГОРДОСТ  Hug

На всички не споменати  Hug

# 447
Добро утро  Hug
С малкия се караме кой да пусне прахосмукачка. Направо ми я izдърпа от ръцете, a аз го оставих да се занимава и викам да надникна да ви видя.
Мари, честито и от мен  Hug
Хортензия, бързо да оздравяват твоите момичета  Hug
Валерия, честита ви нова придобивка!
Коконче, Кака Дака, стискам силно палци fingerscrossed

# 448
  • Sofia
Здравейте, девойки! Simple Smile

Болните да оздравяват!
Успех на който за каквото е нужен!
Валерия, честита придобивка, със здраве да си я ползвате!
Мари, честито!  Hug

Аз пак варя мляко, ще квася, ще забъркам тестото за хляба и отивам да си взема слънцето

Хубав ви ден! Simple Smile

# 449
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро, мили мои...

Благодаря ви за поздравите и букетите, Hug Heart Eyes но без вас нямаше да я имам титлата. Вашата подкрепа беше много важна и в този случай. Сега гордо ще нося титлата поет на 2012,2013 година. Наистина съм щастлива по мой си начин. Blush

Иначе...пия кафето и със синчето изскачаме от дома. Ще ходим...да гледаме паметници. Sad
Да. Трябва да помислим отрано и за това.

За вечеря една леща и щруделчето и така...

Общи условия

Активация на акаунт