Домакини-21/есенно-зимна с топло кафе

• 42 785
  • 733
  •   1
Отговори
# 450
Мари наистина трябва да си щастлива без да се изчервяваш  Hug Дано да имаш все повече поводи за радост и щастие, дори и те да бъдат мънички.
Радвам се че те познавам   bouquet  Hug

Много ми харесва стиха в подписа ти.

# 451
  • София
Мари, не е ли рано за паметника? Земята трябва да се слегне поне 1 година newsm78. Поне при нас е така...

Морена, черпи с едно бурканче домашно мляко, за да знам дали да купувам и аз машина за подквасване. На Петьо трябва да му хареса - иначе няма смисъл за мен... Peace

Вио, щом имаш помощниците - няма да те мисля.. Hug

Контеса, надявам се всичко при вас върви по вода на Канадската земя Peace

Коконка, Кака Дака, чакаме новините от вас Hug

Валерия, честита ти придобивката Wink

Хортензия, дано да се оправите по-бързо Hug Praynig

Креми, браво за решението ти Peace

Отивам за Петьо  Flutter

# 452
Здравейте,добри новини,може и да ми намерят работа но след нова година и то по специалността,така тъкмо като завърша ще имам стаж.Доволна съм как мина,ще видим,дано стане.Иначе в събота  пак изпит,пак палци да стискате. Joy
Мари поздравления,заслужаваш го  bouquet

Последна редакция: ср, 13 ное 2013, 13:25 от Kaka Daka

# 453
Ще стане, Какче!! Събота пак сме на линия!
Валерия- честита ти нова придобивка! Имаш си вече помощница!
Мари- не съм ти честитила победата.
Браво, момиче!!! Ти си ни гордостта!!!

# 454
  • Sofia
Кака Дака, имаш стиснати палци от мен.
Люска, черпя разбира се.  Hug 
Според мен няма смисъл от машина за квасене, две одеала ми вършат чудна работа, хич и не се сещам за друг вариант. Ако имаш от къде да вземеш мляко и имаш нужда от инструкции за квасенето, насреща съм разбира се, пък и е фасулска работа. Заслужава си да пробвате.
Гушкан яде по едно бурканче (350г) на ден, за застройка ползвам, за таратор/айрян, нещо ако меся... Та така - при нас върви киселото мляко, а и прясно също.

# 455
  • София
Морена, ти в кой квартал живееш?

# 456
  • Sofia
В Княжево съм, Люси! Simple Smile  От владайски и горнобански крави пием мляко.  Grinning
Млякото:
   клик за по-голяма снимка

От каймака и масло си правя и сметана събирам като ми трябва сметана за сладкарски произведения. Simple Smile  И дом. рикота си правя, а с отделената цвика правя хляб. Изобщо не хвърляме нищо, пълноценно го употребяваме.

Последна редакция: ср, 13 ное 2013, 15:23 от Morena

# 457
Марѝ Честито,заслужаваш!!!   bouquet Страхотни стихове пишеш,трогват човек.
Kaka Daka браво за работата и успех с изпита!  Flowers Four Leaf Clover
Хортензия Мушкатова бързо да оздравяват малките сладурки! Радвам се,че ви е харесал моя град,а другия път може да се обадите да се видим. Wink Simple Smile
Valeria84 честа нова придобивка! Да оздравяват палавниците!Да може мама да свърши спокойно работата.
Пожелавам късмет на всички. Hug  bouquet
Аз днес имам страшно главоболие. Cry Вчера ми излезе и херпес,а днес се събудих и подута. Crossing Arms
Ходих да пазарувам,сега ще готвя прясно зеле с рагу.Аз също си правя домашно кисело мляко.Готово от магазина много рядко вземаме.
Лек ден момичета,отивам да готвя. Wink

# 458
  • Талант на 2012,2013 г.
Прибрахме се. Спряхме се на един модел... Още е много рано разбира се...Лус. Ще го поставяме живот и здраве юни или юли другата година. Но исках да се ориентирам като цени и модели. Още повече, че и мястото където е погребан е леко под наклон. Ще трябва със бетон да се задигне както му казваме ние от едната страна. Ще потърсим и хора да почистят паметника на големия син. И затова искам всичко по-отрано да огледаме.
На връщане си взехме китайско и лещата ни за днес отпада.
Но и утре е ден.
И така.

п.п. Извинете ме... Благодаря на всички ви за поздравленията, но съвсем се пренесох в проблемите ни... Blush Embarassed Hug

# 459
Аз пък няма да готвя. Имам пилешка супа и винен кебап. Дребните са обявили гладна стачка, каката е на супа и таратор заради брекетите, че още я боли. Как да му се готви на човек? От цялата ситуация намазва косматия.
Времето при нас е отврат, не сме излизали. От 5 ще водя Мишката на балет. Все се каня да питам -  има ли други пушачи в темата?
Допивам си кафето и ще изведа кучето.

# 460
Ооо, има, как да няма.
 bowuu И други са споменавали. Тук не вали, става за пеша. И аз след малко отивам за дребосъка.
Коконата май не се е отчитала днес.
Как го правите този удебеляващ текст?

# 461
  • Sofia
Как го правите този удебеляващ текст?
Препоръчвам ти форума за правилата, там са показани/ обяснени доста от функциите във форумите.
Разгледай/разцъкай и опциите при писане на пост. Въпросният тексt е болднат и се огражда с таговете с b в тези скоби [..][/..] Simple Smile

Нашето фемили е от непушачите отдавна вече. С ММ сме пушили навремето.  Wink

# 462
  • UK
Здравейте Simple Smile

Днес ми е едно такова смотано и отнесено Confused

Върнахме се от ЖК едната бебка е вече цееели 1760 грама, а другата е 1690. Плацентата е 1-ва степен на зрялост, води в норма, тонове сърдечни също, само дето пустото кръвно сутринта беше 150/90 ooooh! Аз го отдавам на това, че снощи нещо не можах да мигна Rolling Eyes Ще видя и довечера как ще е  и ще звъня на док Rolling Eyes

Дадоха ми да си направя изследвания ПКК и урина, тези дни и това трябва да свърша Crazy

Мари много се радвам  Hug Морена и аз вземам мляко от един млекомат и си квася редовно, ако ми остане разбира се, че много го обичам и прясно с какао Crazy И тук не вали. но е мрачно  Money

# 463
Аз  готвих   миш -маш, кюфтета  и кебапчета и сега варя една крем   супа от карфиол.
Сега  ще  пускам   ризите на мм се перат, а аз с новота помощница  ще се опознаваме Blush
Мари,май всеки край на  бг е различно.
Паметник  на дядо ми сложихме на 40  ден./това  Сандански/
Ямболско  пък  на свекъра  и свекървата  паметници  на 6месеца  са слагали.

# 464
Това  с млекоматите   само по нета   на снимки   съм гледала. Thinking
Не знам  къде  в Пловдив   има такива машини ?
Аз също само   домашно прясно купувам    и квася.
Иначевтея в нашия магазин са  обирджии  2 лв  за литър.аз по 1,20   го взимам  домашно.
Вкъщи   се пие по-много  прясно мляко.
Братовчед  на мм   минала  зима   през  седмица   взимаше по 50 литра  мляко   от Ямболско.
Къде   го  побираше тва мляко не знам  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт