Домакини-21/есенно-зимна с топло кафе

• 42 772
  • 733
  •   1
Отговори
# 525
Честита годишнина,мили мои!
Аз съм още на работа,но успях днес да намеря минутка да честитя на всички ни   bouquet
Ангелче,бързо да изникват зъбките на момата,че да се поуспокой детето и мама Peace
Аз съм Скорпион  Simple Smile

# 526
Писна ми от мм 
Скрит текст:
#2gunfire #Cussing out пак се скарахме,винаги когато се караме излиза,защото знае,че така ме е яд още повече.И се скарахме само защото съм му се цупела и съм се правела на интересна,е аз нямам ли право да се сърдя понякога,наговорихме си ужасни неща,не мога повече smile3518 в момента рева като дете и се чудя,дали да не си събера още сега нещата и да се махам с дребната,докато го няма,приемам съвети

# 527
  • Талант на 2012,2013 г.
Спри се. Седни,нареви се, изпий един чай, успокой се и помисли върху всичко, което сте си казали. Човек понякога си изпуска нервите. Случва се. Но това не значи, че трябва да си тръгнеш... Това ще е груба грешка. Не реагирай моментно.

# 528
Правилно е написала  Мари-изчакай да ти мине  и ще видиш,че после ще съжалявате и двамата.В яда си човек винаги гледа да нарани другия. Sad
Ако има на кой да оставите детето,планирайте да останете два -три дни сами и да си почините.

# 529
Скрит текст:
Eдни и същи думи си казваме всеки път,нещата не отиват на добре и за това мисля,че сега е момента,аз да се махна,не да чакам той да ме разкара

# 530
  • при късмета
Бонболина, Ангелче, радвам се, че се появихте  Hug Плами не пия, ама скоро може да поправя тази грешка  Laughing
Кака Дака не знам какво да ти кажа, кой може да ти даде съвет в такава ситуация. Много е лошо, като липсва комуникация, според мен това е един от онсновните проблеми в една двойка. Ей го и твоя, скарвате се и излиза, вместо да поговорите. Успокой се на първо място, доколкото можеш  Hug
Скрит текст:
Не го приемай точно като съвет, ще кажа какво бих направила аз. Ако има къде да отида с детето, където да не се стресира много, например при вашите или друго познато за нея място бих си събрала багажа на минутата. Ако ще е пробно или да видиш как ще реагира мъжа ти и не е сигурно изобщо, че ще се разделяте, бих изчакала да се изясни ситуацията. Заради детето, защото ако съм сама няма с какво да се съобразаваш и е лесно

# 531
Скрит текст:
Точно заради детето не искам,сега да го мъкна по мъглата и тъмницата,имам чувството,че вече не му пука за мен,а аз при такъв човек нямам място.Обичам го много,но няма да търпя да съм нещастна само заради детето.Да исках много семейство(дете на разведени родители съм),но детето един ден ще порасне и тогава ще е още по-стресиращо като види,че майка му и баща му не се разбират и се карат.

# 532
  • София
За бонболинка и за Ангелчето   bouquet  Вие съвсем ни забравихте  Crossing Arms Отнесохте се с нас като "куцо пиле домат",  Heart Eyes а ние ви чакаме да се похвалите с нещо.
Кака Дака, много е трудно да се даде съвет. Зная аз как ще постъпя. Но първо ще те попитам от колко години сте заедно, защото ако е отскоро всичко лека полека ще отмине.  Не бъди нетърпелива, всичко ще си дойде наред, време му трябва. Пий едно кафе и си събери мислите, спокойно. Но да ги плашим с "аз си отивам", а после "защо не идва да ме вземе..." не си е работа. Мисли добре.
Направих чийзкейка. На вид е прекрасен, сега го чакам за изстине и заливам със сладкото от ягоди или вишни и в хладилника до утре. Подобрих рецептата защото Рикота нямах, та я замених с нашенско Крема сирене, ягоди сурови нямах , та ги пропуснах и сложих замръзнали от фризера. Ще ви кажа утре.

# 533
Скрит текст:
Точно заради детето не искам,сега да го мъкна по мъглата и тъмницата,имам чувството,че вече не му пука за мен,а аз при такъв човек нямам място.Обичам го много,но няма да търпя да съм нещастна само заради детето.Да исках много семейство(дете на разведени родители съм),но детето един ден ще порасне и тогава ще е още по-стресиращо като види,че майка му и баща му не се разбират и се карат.

Скрит текст:
Съвет не мога да ти дам,мога да споделя.С моя бяхме разделени почти до годинката на детето,оставих го като бременна.Мога да кажа че да се върна при него бе най-голямата грешка в живота ми и съм му го казвала.Всеки ми казваше ,че трябва да дам шанс и е хубаво за детето да е с двамата си родители.Сега и аз незная какво още правя при него.Боли ме като виждам колко са привързани един към друг,но още повече ме боли че тя расте и нямам право да я подлагам на това да ни вижда такива-озлобени един срещу друг,неразбиращи се,без капка нежност и мила дума.Ако смяташ че това е капката,с която чашата прелива то сама знаеш правилния път.А и самия факт че тази мисъл е минала през главата ти е нещо сериозно.Каквото и да решиш винаги може да разчиташ на подкрепа,макар и виртуална,от мен

# 534
  • Sofia
Кака Дака, аз също не бих ти дала съвет. Това, което е между двама, трети не трябва да коментира.
Не знаем и предисторята, не ви познаваме. И затова не трябва.
После това, което важи и действа при едни, изобщо не би било подходящо за други.
Така че съгласна съм с момичета.
   Аз бих си тръгнала (щото тръгна ли веднъж - няма да има връщане) само в два случая. Ако ми вдигне ръка, дори да не ме удари - моментално и безвъзвратно изчезвам яко дим.  И, ако не се усещам обичана. Това е и то при положение, че има дете.
Изневярата е особен случай и бих изслушала обяснения и тогава решавам.
И ние сме се карали, но никой не си е тръгвал (дори не сме спали разделни от скарване), 23 години сме женени, три деца имаме.
    Пожелавам ти да се успокоиш и добре да премислиш, дори ако при вас има вариант за временно изнасяне.  Hug

Ух, аз силно ви препоръчвам моя Кокосов чийзкейк - убийствен вкус. Sunglasses

# 535
Скрит текст:
От 5 години сме заедно,а от 3 сме женени.Доста пъти съм си мислила да се махам,и трябваше да го направя,още когато ми изневери,ама аз идиотката му простих,после му го върнах,уж се оправихм,ама на всеки скандал думите са иди си при оня,аз му казва да отива при онази и така,не са добре нещата,яд ме е,че още го обичам след всичко,което ми причини.Благодаря ви за съветите  bouquet

# 536
Честа чета , ама днес много сте писали Simple Smile
Чета рожден ден , докато схвана какъв се връщах назад Simple Smile търсих  smile3529  да ни е честит тогава.
Morena правих гъбената ти супа преди два дни , много вкусна стана, аз честно за първи път гъбена приготвях.
Гледам спанак споменавате ,аз си бера през пролетта коприва и от нея си правя супа , а лапад на яхнийка приготвям.
Мари Честита победа   bouquet  !
Баба Яка много ми хареса подписа ти , у дома сме двама водолей, стрелец и овен  ooooh!
Ставам за вечеря пак ще се върна .

# 537
Морена, лигите ми потекоха .... Heart EyesМоже ли рецепта  моля .
Скрит текст:
Аз  също  не мога да ти дам съвет . Но от написаното щом единия е изневерил, после и другия...някъде се е скъсала нишката  на доверието.Ние  сме от 6 год. заедно, и 4 семейство.Ако при мен се случи, първо ще искам разговор за изясняване на нещата защо са стигнали до тук. А, след  като се карате и изчезва, за мен такъв човек не заслужава  даже да го погледна . Щом имате дете, нещата , ще са още по -трудни за него.аз също съм дете на разведени родители като теб, и си мечтаех за  семейство.ако не се чувствам обинана, бих си тръгнала, не съм човек ,който  ще се моли  за  любов. Мари ти е казала правилно, успокой се и поговорете, да видите откъде се е скъсала нишката при вас, че да се стигне да изневяра от страна и на двамата .това е единственото,което бих те посъветлава да си поговорите сериозно.
да ви кажа, Ровентата   хвърчи, не се удържа ,хареса ми .
ставам, че мъжа ми  пак задачки-закачки ми е поставил, от една банка искат кредит и , ще правя списък   на персонала с данни .

# 538
  • Талант на 2012,2013 г.
Моля, Марчето да ми даде рецептата за чийзкейка... Praynig

J_M_M, благодаря ти Hug

Морена...прати едно парченце, че така не може... Blush

Ние бяхме двама водолея и двама телци.

Останахме само телците. Cry

# 539
 Mr. Greenниие    сме цяла зоологическа градина вкъщи -Лъв, Скорпион, Близнаци  и Телец .

Общи условия

Активация на акаунт