Валенце, мисля че ти пратих ЛС, но понеже до сега не бях пращала едно ЛС на повече от един човек, не съм сигурна, че съм успяла.
Така или иначе, за ФБ, които искате дайте ми вие името си, че на моето излизам не само аз.
Ух аз съм много боса с тоя фейс, не го долюбвам и не влизам там (с големи изключения и по повод), не се сещам просто, та дайте някакво пояснение как да ви позная, ако и вие имате клонинги.
Иначе както каза мама-коко
Мама-коко, ако ще се сватосваме с младежа от лентичката ти, голяма ще му доде и моята щерка (на 6г 2м. е), което за мен не е пречка.

Кокончи, за дрешките да не помислиш, че съм забравила - не, само да се организирам.

На всички ви много благодаря за хубавите думи за Гушкан, всички дечица са хубави разбира се.

Щях и друго да казам май... но...
А за зодиите - рогато съм аз, ама само по зодия - коза съм.
А! Сетих се!
Къде се е чуло и видяло РД без торта, та ето почерпката:

Вземам си веднага не едно, не две парчета
ех, какви торти-парфета имаше навремето, сега само шоколад, фондани и захар и сметани 
с кого се имам от вас във ФБ и с кого не 
Иначе си ви чета с кеф и ви се радвам много да знаете момичета.Няма друга тема с такава позитивна енергия и без мерене на коя и е по-голям.....
При мен е лудница - на дребосъчка ѝ поникват 4 зъба наведнъж и са температури, сълзи и сополи - пълна програма. Ама малко остава, почти са избили. Иначе - за между другото - обзавеждам, чистя, местя... От 2-3 дена имам и нет
Вече ще съм по-редовна (надявам се).