Домакини-21/есенно-зимна с топло кафе

• 42 775
  • 733
  •   1
Отговори
# 510
  • Sofia
Баба Яка, разбира се, че ако искам... искам.  Hug
Валенце, мисля че ти пратих ЛС, но понеже до сега не бях пращала едно ЛС на повече от един човек, не съм сигурна, че съм успяла.
Така или иначе, за ФБ, които искате дайте ми вие името си, че на моето излизам не само аз.
   Ух аз съм много боса с тоя фейс, не го долюбвам и не влизам там (с големи изключения и по повод), не се сещам просто, та дайте някакво пояснение как да ви позная, ако и вие имате клонинги.  Mr. Green
Иначе както каза мама-коко
Цитат
цял ден имам отворен прозорец тук, без значение какво друго правя на компютъра.
и аз съм така, та понеже тук си общуваме, във ФБ нямам какво да правя.

Мама-коко
, ако ще се сватосваме с младежа от лентичката ти, голяма ще му доде и моята щерка (на 6г 2м. е), което за мен не е пречка.  Grinning

Кокончи, за дрешките да не помислиш, че съм забравила - не, само да се организирам.  Crazy

На всички ви много благодаря за хубавите думи за Гушкан, всички дечица са хубави разбира се.  Hug

Щях и друго да казам май... но...
А за зодиите - рогато съм аз, ама само по зодия - коза съм. Laughing

А! Сетих се!  Laughing

Къде се е чуло и видяло РД без торта, та ето почерпката:

# 511
  • при късмета
Аааа сватя не си пуснала актуални снимки, ама пак ще я вземем  Grinning Ще ти пусна на ЛС името, моето няма да начин да се сбърка
Ух, че хубава торта, добре, че първа се наредих  eat
pisenxeto дано бързо ти мине
Да не чуе дявола, тая есен съм горе долу добре.Влагата още не ме треснала в главата, а само коляното. Дано ми се размине поредната мигрена  Praynig

# 512
Привет, мривет и от мен! Днес до обяд пак се ма'ам крачоли по улиците, ама после съм на линия.

Морена - грабвам веднага парче от това сладко изкушение с ягоди! Мнооого сладък Гушкан!  Heart Eyes

Благодаря и на Марчето и Лус за кафето!   bouquet

Днес ще правя крем супа от тиква, ММ много я обича, аз обаче не, ще дояждам спанака от вчера.  Laughing

# 513
Морена - добре ми дойде тортичката  Hug, вярно какъв рожден ден имаме без торта  Grinning
Смърфи - каква е тая супа от тиква. Я сподели рецепта да я пробвам. ММ много яде тиква

# 514
Здравейте в това дъждовно време.

Но все пак имали сме празник.Отскоро съм в темата, но да е честит рожденният ѝ ден!(много скорпиони, много нещо) Grinning

Морена, направо няма да ти разправям какво слюноотделяне получих от тази торта.Прелестна е! Heart Eyes

# 515
Тук   едно мрачно и валя дъжд, писенце  май ти ни прати дъжда от Асеновград  Laughing
Аз досега пих кафе със  съседката, двамата дребни бесняха, сега ядоха и заспаха.ММ се обади, че е пристигнал, ама лектора им  не дошъл  та отпаднало и сега се разхождал из Велинград.
аз сега пред тв -то.
Аз   съм зодия инат  ЛЪВ.  Mr. Green

# 516
Баба Яка -
Скрит текст:
задушавам малко лук и след това слагам тиквата, нарязана на малки парчета/кубчета, покривам с вода, не повече от 1 пръст над тиквата. Като се свари тиквата, слагам сол, черен пипер, индийско орехче и маааалка бучка масло. То подравките са на вкус, след това разреждам с прясно мляко до желаната гъстота. Като сервирам, слагам една лъжица и течна сметана. Също може да сложиш и парченца запържен бекон, ако нямате проблем с холестерола:))) Придава страхотен вкус!
ММ може да яде тиква във всякакви варианти, на мен ми се услажда само печена с мед и орехи.

# 517
И аз съм коза Heart Eyes Laughing

# 518
Тук   едно мрачно и валя дъжд, писенце  май ти ни прати дъжда от Асеновград  Laughing
Не знам дали съм аз или от Велинград е дошъл? Mr. Green Wink
Така ми се иска сега да съм там. Whistling
Аз прибирах саксиите с цветя,че го дават студено.Добре,че поне не валеше докато ги пренасях,че  бяха много.Тъкмо ги прибрах и заваля силно. Laughing
От тортата и аз ще си взема едно парче,много  вкусно изглежда. Heart Eyes
И едно кафе към нея. Wink

# 519
  • гр.Варна
Ей мЪ на проверка
Марче с нас овните е много лесно да се разбереш, въпреки всичко написано за ината и нечуването на чуждо мнение. Стига да знаеш как разбира се и не всеки успява
Кой питаше дали има пушачи?
Пуша колкото мога, та двата бели дроба да ми станат черни, че да има повече място за пиене  Joy
Точно тъй.И аз като тебе.Овен,пушачка ,пиячка /не много/ само по мъже още не съм тръгнала....само по моя.Ей ме и мен./ не че някой пита ама/ Честито на Мари  bouquet Коконке стискам палци всичко да е наред и да пораснат достатъчно девойките за да нямате проблеми.Вио и за теб едно стиснато палче да мине всичко нормално и да си нагушкате малката принцеса.За зодията отчет както вече написах по - горе аз- ОВЕН с дъщеря овен.Съпруг РАК и син рак /абе да искахме така нямаше да можем да се наредим/ На болните дечица бързо оздравяване.Май пропускам много неща ама тая седмица вече изтрещях напълно.на всички  Hug

Последна редакция: чт, 14 ное 2013, 16:17 от плами76

# 520
  • UK
Ех, че хубава тортаааааа Party Вземам си веднага не едно, не две парчета Mr. Green ами цялата я грабвам Embarassed ако може hahaha

Все се каня някой ден, да се пробвам да направя такава, прилича ми на парфе  chef ех,  какви торти-парфета имаше навремето, сега само шоколад, фондани и захар и сметани Money

Моренка  Hug Hug Hug Hug аз вече, незнам newsm78 с кого се имам от вас във ФБ и с кого не Crazy

# 521
  • София
Добър ви ден, красавици!  Hug
Плами, днес си въртях старите публикации за да си търся една рецепта и се бях сетила за теб, защото някъде те видях и се почудих `що не влизаш вече. Има и други,....Ерминка, Ваничка, Ясмин, Мария...  и тях ги няма  newsm78
Смърфи, чудна супичка от спанака стана. Чудна!! Благодаря ти.
Сега ще си направя едно кафе + няколко цигарки и започвам един бърз чийзкейк, ей така за разкош. Скучно ми е.
Днес било Филипов ден. Свети Филип пише в църковното календарче. Обадиха се да ни канят на гости, но аз ще пратя само М . Не обичам да ходя никъде. Ще си бъркам кейка.
Ще дойда пак.

# 522
  • UK
[b]Мария27[/b] Hug започна работа и явно не може оттам да влиза, а в къщи, не и остава време, но за др момичета no

# 523
  • гр.Варна
Ами Марчева аз успявам само да ви попрочета през деня от работа когато си открадвам време за почивка. Като се прибера в къщи не искам да видя комп или лаптоп защото на работа по 8 часа съм вързана за тях.Те децата и без това не ме допускат до тях , и като се почне едно домакинстване вечер ,че до 11-12ч..Лягам,сутрин ставам в 6ч. и айде пак с начале.Събота и неделя не се знае знае ли се  Joy щот сама не мога да се трая от умора.Опитвам се да свърша хиляда неща в минута и накрая  #Cussing out Иначе си ви чета с кеф и ви се радвам много да знаете момичета.Няма друга тема с такава позитивна енергия и без мерене на коя и е по-голям..... JoyКато виден ОВЕН с много виден инат си оставям работата понякога настрани и си ви чета ей тъй на пук на всичко и на всички за да ме развесилите или просто да се порадвам на всички ви.

# 524
  • в сърцата на децата <3
Привет, привет, бонбонки - макаронки!!!
Как стеее Simple Smile При мен е лудница - на дребосъчка ѝ поникват 4 зъба наведнъж и са температури, сълзи и сополи - пълна програма. Ама малко остава, почти са избили. Иначе - за между другото - обзавеждам, чистя, местя... От 2-3 дена имам и нет  newsm18 Вече ще съм по-редовна (надявам се).
Марчелина ако не ме е задраскала от домовата книга де  smile3534

Връщам се да ви чета и ще пиша като ми отпусне време шефката   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт