Домакини-21/есенно-зимна с топло кафе

• 42 775
  • 733
  •   1
Отговори
# 495
Добро утро и честита годишнина        на всички, да сте все така мили и позитивни  Hug
ММ тръгна сутринта към 6 и сигурно хиляда пъти ме вдигна, а някой събуди ли ме и много съм крива . Децата сега закусват, взех им по една закуска от баничарницата .
Мама-коко  , не се ядосвай.Аз  съм в същата ситуация от години.Търпях, мълчах, като си казах всичко и лоша излезнах. Не си говоря с майка ми, тя не се обажда нито аз, ама ние с нея от години си имаме конфликти и не можем се радзберем. Само, ще ви кажа, че много пъти  ме е унижавала  пред мм ми, все приказки от сорта мързелива, мърда и да нес ес сещам още кви, свикнала е живота да се върти около нея, вместо той към мен, щот все пак аз съм зодия Лъв. Изгони брат ми , и сега чака той да и се обади да и се извинни .едниственият който още  и удисва на акъла е мъжа ми . Ама и на него няколко пъти му е писвала, ама тя поговоркта такава  никой не си избира родителите, гледам си моето семейство и това е . само мога да кажа, че мм ми е направил доста повече неща за мен,отколкто тя като майка .Спирам да говоря.
всякакви ястия със  спанак много обичаме  у дома всички .
Валенце, да има вирус   и ние го лепнахме за съжаление, ама съм се примирала така се гради дет.имунитет.

Лус, мерси за кафето .

Баба Яка,  откъде си ги сложила тея зодии, много ми харесват в подписа ти ?
ставам пия кафенце и ще играя с дребните .
Няма да готвя, днес съм мома англичанка, ммз го няма имам от снощи, а супата крем супа от карфиол стна  страхотна почти се изяде.

# 496
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро мили мои и честита годишнина...  bouquet  bouquet  bouquet Нашата темичка за мен  е сила! От тук тръгна набирането на средствата за моят мъж и впоследствие бе създадена другата тема в Клюкарника.Вие също ме подкрепихте и сега във номинациите и гласуването. Тук споделям и когато ме боли и когато ми е хубаво. Всички, които пишете тук сте мили и добронамерени. Когато и с каквото можем си помагаме...ОБИЧАМ ТАЗИ ТЕМА! Да сме здрави и да пишем по-дълго тук и който ни харесва да заповяда при нас. Защото:"Колкото повече, толкова повече". Нали това бяха думите на Мечо Пух? Ако не греша де... Обичам ви. Сутрин с вас си пия кафето, вечер с вас си лягам.Бъдете здрави и нека да пребъде темичката ни!

Днес ще готвя боб. Това е желанието на отпускаря. Тя отпуската му вече е към края и пак ще почна да го мисля през нощните, ама няма как, живот...
И най-накрая ще взема да направя тоя щрудел, че много го проточих. Blush
Картофената супа на Смърф много ми допадна и ще я пробвам още в близките дни. А тази със спанака ще направя, но спанака ще заменя с киселец. Повече го обичаме ние.
Моренка, твоята рецепта на мен не ми се отваря нещо... Rolling Eyes
Мама Коко,няма да мълчиш на никого! На никого не съм мълчала в този живот и не давам да ме мачкат. Naughty На който каквото трябва си му го казвам в очите и хич не ме е еня. Не обичам задкулисните игрички.
Лус,мерси за кафенцето. Hug

Хайде стига толкова, че досадна станах вече. Имам още малко от кафенцето и скачам... Laughing

# 497
  • Sofia
Валенце, ето Рикота, като аз в повечето случаи ползвам вместо 1/4ч.ч. лим. сок, толкова кис. мл.+1с.л. лим. сок, а понякога добавям и толкова (1/4ч.ч.) сметана.
     Храненето при вас е като у нас, скоро писах дневното меню на Гушкан.
Има ли достатъчно движение голямата девойка, би трябвало да тушира нещата, поне аз на това бих наблегнала. Simple Smile  Иначе и моята много обича да яде, обича храната просто, отворена е всичко да пробва, гурме смята да бъде като порастне.  Grinning
    Тортата на Сладка хапка е много хубаво и здравословно нещо, пращам и на у-ще от нея, когато съм правила.
    Машинката за кис. мляко аз просто нямам къде да държа, иначе вероятно е удобство. На мен също такова гъсто ми се получава или една идея по-малко само.
    За таеатъра, много добре те разбирам... Притяно гледане!

Мари, правилно, Мечо Пух тъй рекъл. Simple Smile
Изобщо не си станала досадна, аз обичам да пишете по-дълги постове.  Grinning
Не знам защо не ти се отваря супата, затова ето я тук:
Скрит текст:
Сварявам картофите обелени и нарязани (както искаш) + сол + олио.
Когато са готови ги изваждам и намачквам (не ги пасирам, но може и това да направиш, въпрос на вкус) на пюре. Връщам от водата, в която са врели до желаната гъстота за супа. Добавям много масло и след като се разтопи и доста надробено сирене, сега вече може и сол, ако е необходимо.

Баба Яка, нали съм отскоро в темата, та ме нямаш във ФБ, ще се дам на ЛС. Laughing
Ето я Гушкан по-голяма:

Ставам да сготвя пиле с грах, по желание на Гушкан и хляба (днес ръжено пшеничен) да подготвя, ще го забъркам преди да тръгна, та докато се приберем да втасва.

# 498
  • София
Много е сладка девойката ти, Морена!
За моето голямо момиче- движение има в рамките на максималното за нея. Тя е с увреждане, не тренира спорт, наблягаме на много, много ходене. Събота и неделя сме задължително на една дълга планинска разходка. Това е. Малката тренира , но с голямата нещата са различни и колкото и да ми се иска, няма как да спортува нещо активно.

Мари, аз май не те поздравих с приза- гордея се с теб! Hug  bouquet

# 499
  • Sofia
...наблягаме на много, много ходене. Събота и неделя сме задължително на една дълга планинска разходка.
Валенце, затова казах "движение", защото то е важно, не само някакъв конкретен спорт. Simple Smile Много добре правите.  Hug
Благодаря! Simple Smile

Забравих да кажа одеве... уча я моята, че се яде за утоляване на глада, а не и след това - от сладокусничество просто. Иначе и тя пита за още/допълнително понякога и понякога и уйдисвам де, но знае, че е изключение, важно е да не става навик. Точно преяждането (случва ни се по празниците, защото иначе не ядем така - с предястие, основно ястие и торта/десерт) е много кофти работа.  ooooh!

Последна редакция: чт, 14 ное 2013, 10:26 от Morena

# 500
  • Талант на 2012,2013 г.
Моренка, Валенце, благодаря ви, момичета... Hug Heart Eyes

Ще си я правя тези дни тая супа... Whistling

# 501
  • при късмета
Добро утро прекрасни мои,
Да ни е честита първата година на темата!Да сме все така заедно, разбиращи, подкрепящи и солидарни и да посрещнем много годишнини заедно!   bouquet
Много ви обичам  Heart Eyes С вас ставам, с вас лягам и цял ден имам отворен прозорец тук, без значение какво друго правя на компютъра.
Благодаря ви за подкрепата  Hug
Морена само Гушкан става за моя снаха в темата, че е по-малка от моя, та хубаво да ми я гледаш  Grinning ще се кандидатирам скоро за свекърва  Laughing снимки на зетя в албума в снимката
И ние сме на боб днес, имам от вчера, ще правя само салата.
Валерия честита придобивка на теб, че съм пропуснала, да ту служи дълго и вярно
Хубав ден на всички прекрасници   bouquet

# 502
Добро утро момичета и честита ни годишнина   bouquet  bouquet  bouquet, наистина темата е много хубава, радвам се че попаднах сред вас, всички сте много готини.
Марчева, благодаря за почерпката
Valeria84 зодиите бяха за играта на аватарките. В края на тази седмица ще се облека с куфари (пътешествие ни е темата) Иначе зодиите са от този руски сайт
Morena прати ми ФБ, но само ако имаш желание  Hug. Тук повечето си имаме ФБ-те.
Голяма кукла е щерката ти.

Мари и аз подкрепям Morena. И аз обичам като пишете дълги постове. Има какво да се чете.
Радвам се че си намерихме повод за веселба и черпене  Laughing

# 503
  • София
Морена, ако може и на мен ФБ на лични!

# 504
  • UK
Благодаря ви за пожеланията  миличките ми  bouquet

Дано всичко с бебките е наред и да наддаат още грамчета Crazy до секциото, че неискам да са малки бебенцата и да стоят в кувъози Praynig
ММ снощи сглоби легълцата, страхотни са! Влизам през 5 минути в стаята ходя милвам ги, целувам ги и им говоря hahaha ПолудЕх ви казвам Joy Joy Joy Joy

Снощи ми беше доста лошо, в 05.00 сутринта събудих чак ММ метрихме кръвното, тази сутрин също, е в норми е, слава богу Praynig Дано така се задържи, че не ми се влиза в болницата Rolling Eyes искам чак след 15 декември и то за секциото Praynig
Всъщност, аз точно ще вляза тогава в 9 месец и ще се родят бебонките ми Heart Eyes

Честита ни първа годинка на темичката   bouquet Hug

Морена много е хубава тази твоя гушканка Heart Eyes Hug

Мари честито! Аз и бях сигурна де Hug

Млякото аз го вземам или от селото на свеки (на 5 км от града живеят)там го дават за 1.20 но ми се струва, че го разреждат Money или от млекомата на Чаталджа (последното отттам го взех) скъпичко е 1.60 за литър, ама е доста каймачесто и хубаво, за магазинните млека, какво да кажа, вода, ама бяла, че и скъпа на това отгоре Crazy

Днес, ако не ме домързи пак ooooh! смятам да направя един сладкиш ябълков Crazy

Вио Hug казах ли ти, че носиш хубави новини, ами не помня Rolling Eyes ooooh!

# 505
  • при късмета
Коконче, не се тревожи напразно. В последните седмици наддават най-много. С тези размери които са сега, мисля, че нямаш място за притенение. Съвсем нормално е близнаци да се родят малко над 2кг., няма да стоят в кувиози само заради това.
Сестра ми роди 3 седмици преди термин, нормално, 3 кг, а беше едно.
Етърва ми пак едно, на термин, а беше 2.500 кг.
Спокойствие и почивка заради кръвното и всичко ще е наред  Hug
Вио и тя да се явава, че не остана
Ох, много се вълнувам покрай вас

# 506
Привет и честит рожден ден на темичката!
Все съм си мислела че е поне от 5 години. Позачетох се в първата тема и съм изумена как за една година не се е загубил добрият тон. Браво, пу-пу!
Сготвих картофената супичка със сирене, за 15 минути, най- бързата супа.
Гушан е голяма сладурана, както и всичките ни дечица. Heart Eyes
Морена, ако искаш, прати и на мен фб си.
Искате ли да се преброим кой коя зодия е?
Аз съм Стрелец.
Наистина е крайно време да дойде някой домакин. Това в 1- та тема го пишеше. Mr. Green

# 507
И от мен здравейте!Да сме живи и здрави всички в любимата ни тема,да се множим,да се уважаваме и да сме си морална подкрепа.
Ние вече сме си вкъщи.ММ си дойде в събота,но за жалост не може да почива в момента и пак го няма.Само вечер го виждам,ама май свикнах телефон да ни свързва и телефон да ни дели.
От скоро имам фейсбук,как да намеря и там нашата тема?
Щяхме да излизаме с бебето и едната майка,но заваля и ни развали разходката.Не ми се мисли какво ще правим цяла зима вкъщи.
Мари,и аз гласувах за теб,да ти е честита победата!
Момичета,няма да ви назовавам поименно,че много страници изчетох и забравих кой какво и кога.Простено ми е,от бременността и майчинството се позатъпява  Laughing Laughing Laughing

# 508
  • Талант на 2012,2013 г.
На всички, които бяхте и сте с мен едно огромно благодаря Hug  bouquet

Моля, Моренка прати и на мен покана във  фейса. Blush

# 509
Честита първа годинка-най-важната!!!  bouquet
Много е красива Гушкан-да ти е жива и здрава и всички дечица  от темата! Laughing
В групата е чудесно,почивам си и се зареждам!Благодаря,че ме приехте в нея момичета. Hug newsm51
kokona20 стискам палци всичко да е наред с теб и бебките!!! Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed
Днес вали тук,доста си е хладно,главата продължава да ме боли и аз не знам от какво и ми е едно  никакво. Confused
Лек ден! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт