ММ тръгна сутринта към 6 и сигурно хиляда пъти ме вдигна, а някой събуди ли ме и много съм крива . Децата сега закусват, взех им по една закуска от баничарницата .
Мама-коко , не се ядосвай.Аз съм в същата ситуация от години.Търпях, мълчах, като си казах всичко и лоша излезнах. Не си говоря с майка ми, тя не се обажда нито аз, ама ние с нея от години си имаме конфликти и не можем се радзберем. Само, ще ви кажа, че много пъти ме е унижавала пред мм ми, все приказки от сорта мързелива, мърда и да нес ес сещам още кви, свикнала е живота да се върти около нея, вместо той към мен, щот все пак аз съм зодия Лъв. Изгони брат ми , и сега чака той да и се обади да и се извинни .едниственият който още и удисва на акъла е мъжа ми . Ама и на него няколко пъти му е писвала, ама тя поговоркта такава никой не си избира родителите, гледам си моето семейство и това е . само мога да кажа, че мм ми е направил доста повече неща за мен,отколкто тя като майка .Спирам да говоря.
всякакви ястия със спанак много обичаме у дома всички .
Валенце, да има вирус и ние го лепнахме за съжаление, ама съм се примирала така се гради дет.имунитет.
Лус, мерси за кафето .
Баба Яка, откъде си ги сложила тея зодии, много ми харесват в подписа ти ?
ставам пия кафенце и ще играя с дребните .
Няма да готвя, днес съм мома англичанка, ммз го няма имам от снощи, а супата крем супа от карфиол стна страхотна почти се изяде.

На който каквото трябва си му го казвам в очите и хич не ме е еня. Не обичам задкулисните игрички.
Иначе и моята много обича да яде, обича храната просто, отворена е всичко да пробва, гурме смята да бъде като порастне. 

до секциото, че неискам да са малки бебенцата и да стоят в кувъози 
ПолудЕх ви казвам
или от млекомата на Чаталджа (последното отттам го взех) скъпичко е 1.60 за литър, ама е доста каймачесто и хубаво, за магазинните млека, какво да кажа, вода, ама бяла, че и скъпа на това отгоре