Домакини-21/есенно-зимна с топло кафе

• 42 731
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
Така и не разбрахме от какво е растройството... Нашият педиатър само в краен случай дава лекарства. Та като видяхме, че няма накъде, ми изписа пробиотик. Пи го десет дни и се оправи. Казва се Продилак. Детенцето вече е добре, дупето му мина също. Ръката на ММ е счупена на две места, това е кофтито. Славче, нямам думи за майка ти. Как можаха така рано да я изритат  ooooh! Да ви кажа какво стана с ММ в неделя като го заведох в спешното за ръката. Чака половин час, влиза и казва, че си е ударил ръката и крака. Съответно го пращат за рентгенови снимки. Отива той в кабинета, слага си ръката където му казват, докторката натиска копчето и... Заминава. "Смяната ми свърши, чао!" Не му дала снимката на ръката, не му снимала и крака. Стои той изумен половин час в кабинета. По едно време идва друга госпожа. С влизането като се развикала "Ама господине, ама какво правите тука бе?!" и ММ и вика: "Ми... Дойдох да си направя рентгенови снимки, ама седя и се чудя, не знам кое копче да натисна  newsm78 " Както и да е. Довършила го тя. Отива да го гипсират, то няма кой, сестрите не знаят как, ма гипса им бил малко, ма бинт нямало, ма наблизо имало аптека да сме ходили да си купуваме... Та така с тукашните ни здравни перипетии.

# 106
  • София
Така и не разбрахме от какво е растройството... Нашият педиатър само в краен случай дава лекарства. Та като видяхме, че няма накъде, ми изписа пробиотик. Пи го десет дни и се оправи. Казва се Продилак. Детенцето вече е добре, дупето му мина също. Ръката на ММ е счупена на две места, това е кофтито. Славче, нямам думи за майка ти. Как можаха така рано да я изритат  ooooh! Да ви кажа какво стана с ММ в неделя като го заведох в спешното за ръката. Чака половин час, влиза и казва, че си е ударил ръката и крака. Съответно го пращат за рентгенови снимки. Отива той в кабинета, слага си ръката където му казват, докторката натиска копчето и... Заминава. "Смяната ми свърши, чао!" Не му дала снимката на ръката, не му снимала и крака. Стои той изумен половин час в кабинета. По едно време идва друга госпожа. С влизането като се развикала "Ама господине, ама какво правите тука бе?!" и ММ и вика: "Ми... Дойдох да си направя рентгенови снимки, ама седя и се чудя, не знам кое копче да натисна  newsm78 " Както и да е. Довършила го тя. Отива да го гипсират, то няма кой, сестрите не знаят как, ма гипса им бил малко, ма бинт нямало, ма наблизо имало аптека да сме ходили да си купуваме... Та така с тукашните ни здравни перипетии.
А аз си мислих, че здравеопазването само тук е такова. Божке....да не им влизаш в ръцете.
Marche, нямам публични снимки. Ако направиш профил само свиркай и те добавям .
......
Зная че нямаш публични снимки, но във фейса мога да влизам. Има как, а може и да не може.   newsm78Не съм наясно много. Жалко, исках да те видя отново.
Славунке, твоята мама в София ли е?? Ако е така, бих ти помогнала някакси. За съжаление така изпращат оперираните, на седмия ден, най - много на десетия и хайде вън.
Направих си едно кафе и сега почивам. Уморена съм, много грижи имам.
Къде са другите красавици и питам аз  newsm78

# 107
S.K. - важно, че бебо сега е добре. И ръката на мъжа ти ще се оправи, то при вас мед.услугите може да са кофти, защото сте на остров?

Славче - тук всичко живо се цИлува като се види, но само по един път по дясната буза. ММ и той беше като  Shocked в началото, вече не се чуди, ама и не целува, нито дава него да целуват, а не е гнуслив. Тук обаче е по-добре, защото във Францата се целуват по три пъти. Имам близка приятелка, която отива на гости на своя такава в Париж. Влизат в асансьора и насреща им един съсед негър. Че като ги награбил да ги целува, ама приятелката свикнала, а наш'та мома гнуслива, ама страшна работа. Направо си умряла от ужас. После се качвала пеша да не срщне друг в асансьора и още не може да го приживее.  hahaha

Марче - кучо мноооого хубав, май беше женска, а? Искам и аз кифлички, па макар и виртуални!

# 108
Смърфи, не знам дали е защото сме на остров, но много народ изпищя на умряло... Че и за Атинските болници се чуват ужасии... Аз като забременях не исках да раждам тук, но като чух за какво става въпрос и на Родос и в Атина... Реших че каквото става ще става. Е, мина и замина. В крайна сметка от катетъра и упойката имах последици, ама каквото е такова. Добре съм вече долу-горе  Tired
Марче, и аз искам кучо... Ама хем сме с бебе, хем нямаме условия. А и лятото липсваме много часове от вкъщи и няма да има кой да му обърне внимание. В Москва имахме немска овчарка и това ми е любимото куче-мечта  Heart Eyes

# 109
  • София

Марче - кучо мноооого хубав, май беше женска, а? Искам и аз кифлички, па макар и виртуални!
Куче, к`во му толкова. Виж кифлички ще направя, когато си дойдеш и ще ги ядем...ей там, ти си знаеш.
S.K, защо ми се струва , че куче и деца не става, освен ако нямаш къща с двор...

# 110
 ooooh! търся нови коментари не ми излиза темата а то 8 страници сте изписали.Сега се връщам да чета .

# 111
Марче, точно затова казах че нямам условия...

# 112
  • София
Ще имаш някой ден. Споко!! Въпреки че много хора и деца отглеждат и кучета и котета , пък и птици.  Simple Smile Само аз съм задръстена на тази тема.  Mr. Green

# 113
Ние имахме кучета. Хъскита. С първото живеехме в къща, вътре- ужас беше. Изгубихме го. Второто живя на двора, първо него подарих след раздялата, стопанина му нямаше време да го разхожда.
Обичам да гледам на другите животинките, кефя им се, но не ми се гледат. А тук показаните са сладурковци, на М арчето ми е фаворит. И с котка на съквартирантка съм живяла, няма такава миризма..
Стефи, да се оправят нещата по- бързо при вас!

# 114
  • UK
Добър вечер Hug

Стефи направо черна серия при вас, дано ТМ си намери скоро работа, за ръката не се притеснявай, ще се оправи Hug Мислех, че при вас поне, здравеопазването е на ниво, пък то май newsm78 баш като в БГ ooooh! детенце да се оправя Hug голям сладурко е Hug
Марче  Hug друга работа нямаш, сега ММ трябва да ходи да ми търси кифли, ама топли!!!
Славе Hug изписали са я, сигурно защото пътеката и е свършила Rolling Eyes В частна клиника нещо или да се лекува у дома Thinking

# 115
  • София
Ще имаш някой ден. Споко!! Въпреки че много хора и деца отглеждат и кучета и котета , пък и птици.  Simple Smile Само аз съм задръстена на тази тема.  Mr. Green
Не си сама, не си сама!
Признавам си- котки трудно понасям, да не кажа, че ме е страх от тях, не че ще ме ухарят, неприятно ми е усещането дори като ги гледам, тръпки ме побиват.
Кучета обичам да гледам отдалече, красиви животни, но не за апартамент- мое мнение.

# 116
С.к ужасна дупка,но кураж нещата ще се оправят.И аз и мм обичаме кучета,ако си вземем ще бъде като малката стане на 5.Умирам си за добермани Heart Eyes

# 117
  • София
С. К. , дано скоро излезете от дупката. Но и аз като Славчето ще ти кажа- всичко е поправимо от това, което ви се е случило, така че -кураж! Hug

# 118
  • София
Не си сама, не си сама!
Тъй де, дойдохме си на думата.  Simple Smile
Коконке, ти ме притесни. Ще взема да ти изпратя кифли по Еконт. Дай пак адреЗа, че не помня, душа камбана. Ще ги забъркам,  и пращам. Студени ще са, ама козуначени. Рецептата я взех от тук, много са бързи и лесни , не са като моите цял ден да опъвам над тестото.  Hug
Отивам на разходка с едно уиски в ръката, `щото ме боли главата.  Simple Smile

# 119
Марче, дай рецепта!
Спрея го има и в Б-я, видях и питах. Но в аптеката казаха само за първа степен изгаряния?
Мама Коко, мама ще прати папур. Блатен аир се казва, брат ми го ползваше преди години, не помня, май за язва.
Утре ще водя най-голямата да слагаме брекети, ужас! Миша пък е на контролен преглед за едно ударено зъбче зимата. Кучо на ваксина. Месечното пазаруване за дребчо. Колко часа казаха, че ще е утре деня?Simple Smile
Ще пиша после от рс.

Общи условия

Активация на акаунт