Домакини-21/есенно-зимна с топло кафе

• 42 535
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
  • Sofia
Да, явно всичко този вурус карат, дето и ние тримата изкарахме. Кашлицата е много гадна, на пристъпи и давеща. Ние с ММ я влачим още дори (вероятно месец отива вече), все по рядко, но все още... Гушкан кашля само 10тина дни, пи Инфлуцид, Ефизол и Мукоплант.

И нашата дневна би трябвало да е голяяяма, но още в строеж я преградихме, та имаме още една стая.

Брей, я да видим какви ги вършите, та изчезнахте всите?!  newsm78

Последна редакция: пт, 15 ное 2013, 13:54 от Morena

# 571
  • при късмета
Привет,
цял ден имах работа сега седнах.Свърших няколко неща, сготвих спанак и ето ме.
Ангелче радвам се, че напредвате. Дано и зъбите не ви мъчат много
Морена да се оправя Гушкан
Приятен следобед на всички  Hug

# 572
  • UK
Стаята е изблизана отвсякъде Crazy

# 573
  • София
.........

Перя пердета, мия прозорци, мия тераса, прибирам китки ....а, гладя.. ooooh! Тичаааам  Simple Smile

# 574
.........

Перя пердета, мия прозорци, мия тераса, прибирам китки ....а, гладя.. ooooh! Тичаааам  Simple Smile

Все сме така ... Laughing

# 575
  • Sofia
Благодаря за вниманието, сватя!  Grinning
Ние още не сме взели телешкото за спанака, нали само във Фантастико го има, та трябва специално до там да се закараме.  ooooh!
Подреждах един шкаф, попипвах тук там, мотах се, четохме с детето "Часът какво е, Литърт защо е", играхме малефитц и това е положението. Нямам наложителна работа.
За утрешната закуска умувам - палачинки ли да са или гофрети?! newsm78

Перя пердета, мия прозорци, мия тераса, ...Тичаааам  Simple Smile
Ауу, как се сети бре, Марч'?!  В тоя студ, може ли такива работи, бррр....  Последното сигурно е за да се стоплиш.  Laughing

Хахаха, Мамче, супер картинка!  Laughing

# 576
Хаха, Мамче!
Как сте, добре, като гледам!
Аз поизчистих, чакам свекито да доведе Тедко от градина. Утре ще го води при майка си с преспиване, аз до 14 съм на работа, а баща му го няма и няма кой да го гледа.
Утре ще съм по- често включваща се.

# 577
  • Талант на 2012,2013 г.
Един въпрос относно пердетата. И преди време питах ,ма никой ме не отрази. Искам да си купя плътно перде. Трябва ми за моята стая. Искам да е шарено/луд на шарено се радва нали?/ Mr. Green

Да ме насочите? Rolling Eyes

# 578
  • в сърцата на децата <3
Марѝ, по магазините за пердета трябва да разгледаш, ама из шопланд не мога да те насоча. Виж, ако дойдеш към майнатаун - нямаш грижи - знам поне 10 в разстояние от 3 преки  Joy Аз съм си нацелила за спалнята едно лавандулово, полупрозрачно... ама тежко ще ми стъпи на бюджета, та ще е по-натам  Blush
Еййййййй ама значи туй дете само да седна на компютъра и ревва с глас  Thinking Ще трябва дисциплина...  Naughty

# 579
  • Талант на 2012,2013 г.
Ми то до майнатаун па за едно перде...нЕма ли да ми бръкне бая у джобчето, Ангелче? newsm78 Mr. Green

# 580
  • Fort Worth, TX
Марѝ, по магазините за пердета трябва да разгледаш, ама из шопланд не мога да те насоча. Виж, ако дойдеш към майнатаун - нямаш грижи - знам поне 10 в разстояние от 3 преки  Joy Аз съм си нацелила за спалнята едно лавандулово, полупрозрачно... ама тежко ще ми стъпи на бюджета, та ще е по-натам  Blush
Еййййййй ама значи туй дете само да седна на компютъра и ревва с глас  Thinking Ще трябва дисциплина...  Naughty
На улицата,  на която е магазина за матраци има страхотни пердета на сносни цени.Сещам се много добре за магазина, но не и името.Съжалявам, но съм в София иначе бих отишла, щото ми е наблизко знаеш.
Метнах едно пиле с ориз и гъби.Бях на лекар,  засега нямало причина за операция.Ще чакаме пък квото сабя покаже.

# 581
  • Fort Worth, TX
Един въпрос относно пердетата. И преди време питах ,ма никой ме не отрази. Искам да си купя плътно перде. Трябва ми за моята стая. Искам да е шарено/луд на шарено се радва нали?/ Mr. Green

Да ме насочите? Rolling Eyes
Мари,  не знам мила в сф къде има.аз на целия апартамент завесите и пердетата съм си ги мъкнала от Пловдив.Тука си вземам мерки, а там избирам и ми шият.

# 582
  • Sofia
Мари, не знам от къде си, но относно Сф, ние от три години сме в сегашната ни къща, та тогава от Аико ги взехме и от тогава не съм се вълнувала от пердета и не мога да съм полезна.
В големите мебелни магазини има и после по кварталите има магазинчета. Ето и в Икеа например, те имат повече шарен текстил според мен.

# 583
  • София
.............

Все сме така ... Laughing
Joy Joy Чудесна картинка! Всички сме така
Морена, ами два месеца пропуснах да сменя пердетата . Това за мен си е много, и все ме човъркаше отвътре, а днес , а утре...то си мине времето. Знаеш, че пуша и на тераса не излизам /това не може да ми се случи/ и основно това действие се упражнява уж в  кухнята, но понеже нямам врати то си влиза пушека навсякъде. Затова и често пердетата ги връткам в пералнята за  една вода. Едните ги скъсах от пране, сега са на ред другите  Mr. Green Днес смених и летни с зимни и вече съм готова за Коледа.
Мари, по Раковска към Пожарната в дясно има един магазин за пердета. Виж там може и да намериш нещо. Икеа също  предлага пердета.
ангелче, радвам се, че си в кондиция.  Simple Smile
На всички ви   love001
Пак ще дойда.  Simple Smile

# 584
Ехооо, как сте след вчерашното празнуване? Аз нещо сдадох багажа, първо мм нещо се беше гриповил миналата седмица и сега аз да не остана по-назад. Само че при мен не минава, както при него, сега пак синусите се възпалиха, аман...
А на всичкото отгоре времето си тече и с коледните картички съм доникъде. Последно реших да ги изпратя с куриер всичките до свекъра и той да ги разпрати по адресите. Та не се учудвайте като получите картичка от мен с пловдивски печат.  Laughing

Отивам да видя дали изсъхна това пусто лепило... После пак съм на линия!

Общи условия

Активация на акаунт