Алтернативни продукти за дамска хигиена- 5

• 95 486
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
От този месец имам и аз fleurcup.
Може ли да попитам кой размер fleurcup? Защото аз взех малкия, незнайно защо, май още ми е мъчно, че си загубих малката лейдикъп преди няколко години Laughing И с малката fleurcup изпитах доста големи затрудниня. След това се разтърсих и се оказа, че има доволни хора от тази чашка, но от тези, които бяха споменали размер всички бяха с големия. А някои, ползвали и двата размера казаха, че голямата е по-хубава и също са имали проблеми с малката.

Малкият размер взех и аз. Но се надявам с времето да си усъвършенствам техниката някак си и да не ми е толкова дискомфортно слагането и ваденето й  Peace

# 481
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Най-накрая се включвам и аз във вашите редици!  Tada
След дълго умуване си поръчах Ladycup. Сега и ако дойде преди цикълът ми, ще съм на седмото небе!  Laughing

# 482
Тези с лейдикъп да споделят дали тече чашката от дупките (които са на различни нива). Бях се засилила и аз да поръчвам, но отзивите в интернет ме спряха, че леко протичала. Тя само лейдикъпа май е с такива дупчици.

# 483
Аз от превръзките Лейдипад не съм доволна. Не че има нещо общо, освен марката де. Много са дебели вложките и се разместват, а едната още като я изпрах и повече не можах да и закопчея копчето.

# 484
Да протича от дупките ли имаш предвид? Разбира се, че не. Те са под наклон, отвън изглеждат, че са по-ниско, но реално са по-нависоко. Аз съм с големия размер и обилен цикъл и никога не съм я виждала пълна до дупките така или иначе.

На мен ми се случи нещо странно между другото, точно при последния цикъл ми протече чашката, а не ми се е случвало от години сигурно... И то от нищото, седях си просто и усетих как преминава някакъв въздух, явно вакумът се беше развалил в този момент. След малко протече. Много странно ми беше и се чудя на какво да го отдам това. По принцип течението беше доста силно в този момент, не знам дали има някаква връзка. Абе изобщо този последния цикъл ми беше доста обилен. И един обикновен тампон ми пропусна по подобен начин, а иначе не правят така.

# 485
  • Варна
Бухтичка, спокойно, вероятно е от цикъла. На мен така ми се случи, когато беше много силен цикъла и освен кръв, падаха и парчета. Тогава явно ще-не ще, чашката прелива и няма как да не протече, защото вакуума се разваля. Обикновено става, като си седнала за дълго време и изведнъж рязко станеш права.

# 486
Аз я бях сложила 1-2 часа преди това и за това време се беше напълнила доста, но все пак си беше далеч от преливане. Просто ми беше странно, защото за толкова време не ми се е случвало. Подобни изпълнения съм имала при тренировка, когато се движа доста и с тампони дори, а сега само си седях и леко се наведох. Но сигурно е било от цикъла.

# 487
  • TX
От три цикъла съм с чашка и съм доволна. Утре съм на танци и ще видим как ще ми се получат нещата, за пръв път ще ми е откак имам чашка, а ще ми е втори (най-силен) ден от цикъла. Дано няма "изпълнения"

# 488
Видяхте ли сгъваемата чашка на Lelo - https://www.kickstarter.com/projects/intimina/lily-cup-compact-t … al-cup-reinvented
Набират средства, за да им спонсорират проекта. А ако дарите сега 29 долара ще получите чашката когато започнат да ги произвеждат. С безплатна международна доставка пише. През декември се очаква да ги изпращат. Очакваната цена иначе ще е 40 долара. Малко ме гложди да я пробвам...но честно казано май повече ме влече другата им чашка, дето не се разлива. Иначе дизайна е интересен, но на мен не ми заема много място чашката така или иначе...и не съм сигурна, че има кой знае какъв смисъл да я сгъваш още.

# 489
Аз съм ърли адоптер на всякакви щуротии, кво са 30 долара  Joy Mr. Green Само дето ще я търся по митници, нали!? Rolling Eyes

# 490
Хм, не се бях замисляла за митницата...нямам представа от къде ще ги изпращат. Но да, има вероятност да се озове там.

# 491
Питах ги от къде ще изпращат, ще видим какво ще отговорят. Аз намерих връзки в митница, за да не се разкарвам, но все пак трябва да кажа на човека, че ще има да ми освобождава нещо евентуално.

# 492
Значи, говорих с тях, от Китай ще ги пращат, там ще се произвеждат, така че - Хелоу, митница  Mr. Green

# 493
  • Бургас
Повечето китайски неща си идват направо в пощата, трябва да е нещо огромно, че да отиде в митница. Пък и китайците си знаят, пишат или подарък или много ниска стойност именно с цел да не отиде на митница  Peace

# 494
  • Варна
И аз обичам иновациите, но тая нещо не ме грабна.
Материал, дето ще сгъва и разгъва многократно и дето ще стои пречупен на 180 градуса по 20 и кусур дни в месеца би следвало да се износва по-бързо... За да си стои сгънато май трябва да е и по-твърдо... като се сгъне пък му стърчат нам колко си ребра, пък аз много си харесвам мекотата и гладкостта на чашката Simple Smile
Пак заради сгъването, обема изглежда по-малък, отколкото на нормалните чашки със същата дължина/дълбочина (не помня кой беше термина)...
Иначе е симпатично

Общи условия

Активация на акаунт