Алтернативни продукти за дамска хигиена- 5

• 95 488
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Аз съм с Мелуна софт. Най-удобно ми е с U формата. Пуш даун-а със сигурност не ми вършеше работа. За софта така или иначе казат, че трябва малко повече време за свикване, нооо... тъй като съм нямала други, няма как да знам. След поставяне завъртам в кръг (пълни обороти, а не наляво надясно). В началото май наистина проверявах с пръст около чашката, после не ми се налагаше.

При последния цикъл ми се появи някакво течение реших да накисна мелуната първо в хлебна сода, а след това и в кислородна вода - стана почти като нова, направо не помнех, че е била толкова нежно розова Simple Smile

Въпреки това ми е време да я сменям. Най-накрая си намерих български сайт, който предлага Мелуна мини М  newsm44

# 466
Пунчик, благодаря!
Ще си свикваме няма как. При мен с U форма засега най не става. На път съм да му хвана цаката. Май това неразгъване е по-скоро сплескване. Не знам как успявате, но аз не мога да пъхна пръст и да опипам до ръба, само леко около дъното. Но с наличното сплескване вече няколко часа си стои безаварийно.  Просто усети  вакуума как хвана за разлика от предните пъти.Ще тествам в къщи повече часове да набера кураж за цялостно ползване.

# 467
Не знам как успявате, но аз не мога да пъхна пръст и да опипам до ръба, само леко около дъното.
Никога не ми е било трудно на мен с лейдикъп. Правя си няколко кръга около чашката без проблем. Но и аз не знам от какви подбуди реших да пробвам fleurcup, която се оказа съвсем различна. На лейдикъп силиконът е гладък и точно това действие е съвсем лесно, хлъзга ми се пръста около нея без проблем. С другата чашка първия път изобщо не можах. На втория или третия вече успях горе-долу да мина с пръст, но доста трудно и леко болезнено. Самата чашка е матова, материалът не е хлъзгав и е много по-различно усещането. Мелуна не съм ползвала, но ми изглежда, че също не е толкова гладка и най-вероятно заради това е по-трудно.
Аз пък никога не съм въртяла чашката Mr. Green Трябва да го пробвам това.

# 468
Момичета изчетох почти цялата тема,но ми е все още трудно да избера коя марка,коя чашка  newsm78
Може ли да ми дадете съвет имам много обилен цикъл,раждала съм и ме е страх малко,колко точно се поставя на вътре ?  Embarassed Гледам и в алиекспрес ,но не знам дали ще уцеля  #Cussing out Ориентирах се към тази http://www.aliexpress.com/item/Size-L-Purple-Medical-Silicone-Me … g/1101684960.html по големия размер Л,мисля,че е и от тези по гладките за да ми е по лесно първоначално поставянето .Ще се радвам много да ми помогнете  Hug

# 469
Някой има ли впечатления  от муункъп?

# 470
Някой има ли впечатления  от муункъп?
Това ми беше първата чашка. Скоро след това си взех ladycup и от тогава не съм я вадила даже муункъп. Не е лоша като цяло, но в сравнение с лейдикъпа определено не ми харесва. Има доста ръбове, отбелязки по нея. Зацапва се доста по-лесно и си променя цветя. Муункъпа ми на няколко месеца изглежда по-мръсен от лейдикъпа ми на 5 години (и двете прозрачен цвят). Иначе хем ми върешеше някаква работа, хем имах и протичания. Но тогава още не знаех какво правя, така че го отдавам на неправилно поставяне.

# 471
На мен муун ми е втората след мелуната. Определено е по-добра, по-мека и лесно се сгъва и поставя. Аз пък не вадя мелуната, откакто си взех муункъп Simple Smile

# 472
Аз вчера ви четох цял ден и в крайна сметка си поръчах червен фльор къп от някакъв български сайт. Много се изкушавах от лейди къп-а, обаче беше двойно по-скъп. Ако се разберем изобщо с този начин, ще се вложа и в нещо по-скъпо.
Благодаря на всички за мненията  Peace

# 473
От този месец имам и аз fleurcup. Две години съм с Мелуна soft S, и сега тази ме измъчи честно казано и ме върна в ранните ми главоболия в зората на чашките в моя живот Grinning Някак си по-твърда и по-трудна за манипулиране ми е, освен, че е двойно по-дълга (аз уж затова я взех - за 2та по-тежки дни) Но ще видим нататък как ще й свикна. По-удобно е само, че не я вадя на 2-3 часа, а събира повече. Но дъното й е с допълнително удебелени ивици, което го прави по-трудно за стискане и освобождаване на вакуума.

Ще си поръчам пак същата Мелуна за не толкова обилните дни (има си нужда от смяна моята), радвам се, че пак ги има от български сайт

# 474
Благодаря ви за отговорите! Прекрасни сте!
Сега видях, че има и други чашки за поръчка от български сайтове. ooooh!  Мислех, че са само фемкъп и муункъп.
И вече чуденето ми се пренасочи между фльоркъп и лейдикъп. Simple Smile
И двете са от медицински силикон, нали така?
Харесва ми идеята да е цветна. Grinning

# 475
Този  сайт ми хареса.  Снимани са различни модели за сравнение по двойки.
Направи ми впечатление, че само Лейдикап и Yuuki са от много гладък материал. Другите стоят грапави дори на снимките.
ПП: В различни сайтове пишат различни обеми на едни и същи чашки. Обърках се вече. Ladycup я видях в размер L=26ml и пак L=34,3ml.

# 476
Момичета изчетох почти цялата тема,но ми е все още трудно да избера коя марка,коя чашка  newsm78
Може ли да ми дадете съвет имам много обилен цикъл,раждала съм и ме е страх малко,колко точно се поставя на вътре ?  Embarassed Гледам и в алиекспрес ,но не знам дали ще уцеля  #Cussing out Ориентирах се към тази http://www.aliexpress.com/item/Size-L-Purple-Medical-Silicone-Me … g/1101684960.html по големия размер Л,мисля,че е и от тези по гладките за да ми е по лесно първоначално поставянето .Ще се радвам много да ми помогнете  Hug

Здрасти, имам 2 чашки поръчани от този сайт, тази, която си си харесала не е от гладък силикон, но се поставя лесно и съм много доволна от нея. Другия модел в сайта "Aneer" който е двойно по-евтин е от съвсем гладък силикон, но е изключително мек и не се разгъва в тялото, остава си сгънат. Т.е. е несполучлива покупка - но трябва да знаеш едно - китайците изпращат каквото им падне, на снимките гледаш тая чашка, а може да получиш и Aneer. Рискът не си струва, ако това не ти е 1ва чашка и не поръчваш нещо евтино, колкото да пробваш само.

# 477
Цитат
Здрасти, имам 2 чашки поръчани от този сайт, тази, която си си харесала не е от гладък силикон, но се поставя лесно и съм много доволна от нея. Другия модел в сайта "Aneer" който е двойно по-евтин е от съвсем гладък силикон, но е изключително мек и не се разгъва в тялото, остава си сгънат. Т.е. е несполучлива покупка - но трябва да знаеш едно - китайците изпращат каквото им падне, на снимките гледаш тая чашка, а може да получиш и Aneer. Рискът не си струва, ако това не ти е 1ва чашка и не поръчваш нещо евтино, колкото да пробваш само.
Благодаря,първа ми е и бих дала и 60лв.,но да съм сигурна,че ще се справя аз самата.Затова искам първо от там да е някоя ,която дори и да не я слагам както трябва поне да се опитвам и упражнявам,след това ще си поръчам от тук,чета ви за фльоркъп засега май сте най окей Simple Smile

# 478
От този месец имам и аз fleurcup.
Може ли да попитам кой размер fleurcup? Защото аз взех малкия, незнайно защо, май още ми е мъчно, че си загубих малката лейдикъп преди няколко години Laughing И с малката fleurcup изпитах доста големи затрудниня. След това се разтърсих и се оказа, че има доволни хора от тази чашка, но от тези, които бяха споменали размер всички бяха с големия. А някои, ползвали и двата размера казаха, че голямата е по-хубава и също са имали проблеми с малката.

# 479
Какво мислиш за идеята да си платиш за реклама, вместо да копираш като идиот?

Общи условия

Активация на акаунт