Алтернативни продукти за дамска хигиена- 5

• 95 506
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
  • София
здравейте,
Влизам да ви разкажа една смешна история Joy hahaha hahaha
Днес малката (3,6 год.) ми намерила в шкафа чашката и идва при мен с въпрос:"Мамо, какво е това?". Аз се позамислих и викам:"Чашка, ама не я пипай!", Тя пак:"ама за какво се изполва?" Аз:"тя е само за майки!"Тя настоятелно"Ама за какво ти е?", Аз:"Нали ти казах, това е чашка за майки!', обаче тя не се задоволява с отговора и вика:"Искам и аз такава розова!!!", пак аз: "Като пораснеш, мама ще ти купи:)", обаче малката отново:Ама и аз искам като твойта, розова, за да пия от нея:0". Тогава ми светва лампата, питам я:"добре, ти пи ли от нея???"Тя:"да, пих водичка, нали и на мен ще ми купиш?"Аз онемях. Само успях да измърморя:"Ще ти купя, само ми обещай да не пиеш повече, защото само майките я използват, обещавам като пораснеш да ти взема такава като на мама-розова" Joy Joy Joy Joy

# 451
Запис за темата. Обмислям използването на чашка.
От тампони изпитвам ужас, а напоследък не се чувствам много добре от превръзките.

# 452
  • Нейде из лудите гори...
здравейте,
Влизам да ви разкажа една смешна история Joy hahaha hahaha
Днес малката (3,6 год.) ми намерила в шкафа чашката и идва при мен с въпрос:"Мамо, какво е това?". Аз се позамислих и викам:"Чашка, ама не я пипай!", Тя пак:"ама за какво се изполва?" Аз:"тя е само за майки!"Тя настоятелно"Ама за какво ти е?", Аз:"Нали ти казах, това е чашка за майки!', обаче тя не се задоволява с отговора и вика:"Искам и аз такава розова!!!", пак аз: "Като пораснеш, мама ще ти купи:)", обаче малката отново:Ама и аз искам като твойта, розова, за да пия от нея:0". Тогава ми светва лампата, питам я:"добре, ти пи ли от нея???"Тя:"да, пих водичка, нали и на мен ще ми купиш?"Аз онемях. Само успях да измърморя:"Ще ти купя, само ми обещай да не пиеш повече, защото само майките я използват, обещавам като пораснеш да ти взема такава като на мама-розова" Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy

Ще падна, тези малките са такива шемети прекрасни  Heart Eyes Според мен обаче не е пила вода, защото все пак от теб разбира, че е чашка и все пак случката е забавна. Аз съм мислила как на дъщеря ми ще й купя чашка от самото начало и няма да я мъча с превръзки , тампони и тн  Mr. Green

# 453
  • Варна
Ооо, няма нужда да знае, че е чашка, за да пие от нея. Моята си сипваше във всякакви капачки от бутилки, дезодоранти...

# 454
 Joy Сладурче Mr. Green И моята дъщеря проявява интерес, но аз вече малко й ограничавам достъпа, защото в един момент прекалено ми идва Laughing

Сетих се аз чак днес да си проверя цервикса отново, по принцип някъде сега ми е овулацията, даже може би вече минава. Едвам го стигнах Shocked Със средния пръст успявам да го достигна едвам и ми е над пръста, не мога да го пипна. Явно наистина е високо разположен.

# 455
Този цикъл реших да проверя шийката - почти целия ми показалец беше пъхнат и я усетих.

# 456
  • TX
здравейте, днес ми пристигна чашката веднага я изварих и пробвах  "сух тренажор"
Скрит текст:
такава е, но не от този търговец, защото виждам че на моята обявата е вече неактивна http://www.aliexpress.com/item/2013-HOTSALE-100-Platinum-Medical … s/1502381212.html размер 2 е за над 30 год раждали по естествен начин
бях чела щателно темите назад и направо си бях веща  Mr. Green откъм теория, след няколко дни ще видим в реални условия как е, от тренировъчните си моменти видях, че няма да ми пада и почти не се усеща

# 457
  • Варна
Здравейте!
Искам да споделя моя опит с голяма и малка чашка.
Принципно ползвам малката чашка в началото и в края, защото ми е по-лесно да я слагам и да я вадя. Издържа един ден на басейн без никакви произшествия Peace
Голямата ми е за силни дни. Но... този цикъл и голямата ме изненада! За два дни успя да прелее около 4-5 пъти, като 3 пъти в рамките на 2 часа... Явно нещо не беше наред с цикъла, заради доста големи части от ендометриума, които запълваха пространството Sick Но толкова пъти не съм очаквала. Добре че винаги съм подготвена с превръзки за многократна употреба, пък и вече знам симптомите на преливането  Mr. Green.

Момичето, което каза, че й е изпаднала чашката при ходене по голяма нужда - мисля, че просто чашката не е правилен размер. На мен ми се запречва на входа, някак до костта стига и толкова. Даже като слагам голямата трябва да е задължително сгъната докато стигне навътре и тогава усещам как се разгъва, прави вакуум и си се прибира нагоре. Евентуално може да се покаже лекичко при ходене до тоалетна, но чак да изпадне е мноого далече, дори и малката ми чашка. А и вакуумът трябва да е налице, дори когато прелива.

И още нещо - поръчах си от тези превръзки: http://www.ekomama.net/producti-za-mama/damska-higiena/prevr-zki … ormalni-3-br.html
Принципно изглеждат добре, мекички са и са удобни. Нямам проблемите като с обикновените за еднократна употреба. Но трудно разбирам кое им е лице и кое гръб и малко трудно се изпират на ръка... И за съжаление не можаха да приемат един прилив, особено на крилцата - представям си, ако бях само с тях...  Crazy

# 458
Моля за идеи за чашка Мелуна. Не се разгъва, измъчи ме. Само 1 път успя да застане както трябва и вършеше работа. Два пъти изхвръкна минута след слагане. Китайската се разгъваше всеки път и без проблем. Тази е уж мека, но силикона не е гъвкав. Дали дупчиците не да прекалено малки?

# 459
Моля за идеи за чашка Мелуна. Не се разгъва, измъчи ме. Само 1 път успя да застане както трябва и вършеше работа. Два пъти изхвръкна минута след слагане. Китайската се разгъваше всеки път и без проблем. Тази е уж мека, но силикона не е гъвкав. Дали дупчиците не да прекалено малки?
Проверяваш ли дали е разтворена добре? Като проверяваш не се ли разтваря? Аз минавам около ръба на чашката няколко пъти. Но сега открих, че с някои чашки това може и да не е толкова лесно. Може и да я натиснеш леко да влезе въздух, трябва да помогне за разтварянето.

# 460
Пипам дъното и е сгъната, завъртам, леко вадя и пак не се разгъва. Не е до техника, както казах китайската се разтваряше веднага и без никакво усилие от моя старана. На тази стените са и по-дебели. Някой беше споменал назад в темата, но не намирам начин на сгъване, при който се разтваря лесно. Аз ползвам "пуш даун", опитах и 7-ца, не и не.

# 461
Защо да не е до техника, аз сега пробвах друга чашка и доста се поизмъчих, все едно за първи път ползвам. С всяка чашка е различно просто. Аз я сгъвам на четири по принцип, най-обикновеното сгъване. Каня се да пробвам 7-мицата. А пънч даун никога не ми е вършело работа, май с нито една чашка не ми се е получавало.
Иначе аз откакто започнах да проверявам с пръст около цялата чашка не съм имала никакви проблеми с протичане и каквото и да е.

# 462
Има ли картинка за това сгъване на 4ри, че не се сещам?

# 463
Това си е най-обикновеното сгъване -
Веднъж сгъваш наполовина и после още веднъж, затова така го нарекох Simple Smile

# 464
Благодаря! Това по картинките май го наричаха U shape. Дано да се разберем с Мелунка, че имам големи надежди!

Общи условия

Активация на акаунт