Алтернативни продукти за дамска хигиена- 5

• 95 408
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
 tina_vn,Marsy Rose,и аз тази сутрин като я сложих това установих. опитах да я сложа по друг начин и не се разтвори.прдполагам и по предишният начин не се е разтваряла съвсем.ще опитам да проверя с пръст следващият път,но наистина ми е адски неприятна всичката тази процедура. по интимните си органи от край време не ми е приятно прекалено да пипам......по този начин де хехех

# 91
  • Нейде из лудите гори...
С практика се получава, дадох си сметка, че след година ползване вече цялата "процедура" ми е заучена , справям се бързо и няма течове... ама когато не се получава и търпението ти се изчерпа , по-добре дай почивка до следващия път.  Peace

# 92
При мен само веднъж ми пропускаше празна, оказа се, че се е качила прекалено нагоре. След като я смъкнах си беше добре.
Като се постави първоначално не си ли стои там Rolling Eyes А какво всъщност се случва като отиде по горе, не е толкова ефективна ли #Crazy Сигурно с времето се свиква да се поставя на точното място...доколкото разбирам се пъха малко, колкото да покрие и дръжчицата.

Мината седмица се "похвалих", че няма промяна на цикъла ми , от както използвам чашка, ама точно пък след това се оказа, че този (последния) беше просто песен... 2 дни по-малко, количество прилично , нека си остане така, пъкна следващия преглед при доки ще питам що е  Wink
Медицински това как се обяснява? Ще попитам и аз доки и ще споделя.

# 93
При мен само веднъж ми пропускаше празна, оказа се, че се е качила прекалено нагоре. След като я смъкнах си беше добре.
Като се постави първоначално не си ли стои там Rolling Eyes А какво всъщност се случва като отиде по горе, не е толкова ефективна ли #Crazy Сигурно с времето се свиква да се поставя на точното място...доколкото разбирам се пъха малко, колкото да покрие и дръжчицата.
Аз повече от това не мога да я кача изобщо  newsm78

# 94
Аз съм си мислела, че е някаква психосоматична история това със скъсяването, когато се пъха нещо - организмът разбира, че се пъха заради цикъла и гледа да го съкрати. Но не мисля, че е нещо негативно това newsm78

# 95
  • Варна
Ами по принцип си стои на мястото, но понякога се качва леко нагоре сама, предполагам от движението на тялото. При мен трябва да се качи супер много нагоре, за да ми пропуска, но това ми се случи само 1 път, не зная защо се получи. Сигурно при всеки е индивидуално. Аз при слагане я пускам да се отвори, когато дъното й е малко навън, след това тя сама се качва, така че да е скрита, за мен това е идеалния вариант за слагане.  Peace

# 96
  • Варна
Още първия път когато чух за скъсяването на цикъла, реших че е заради вакуума и изобщо не съм се замисляла втори път по въпроса.

# 97
Още първия път когато чух за скъсяването на цикъла, реших че е заради вакуума и изобщо не съм се замисляла втори път по въпроса.
Притеснява ме до колко е полезна цялата тая работа с вакуума и скъсяването на цикъла.

Някой от вас случайно да е говорил с лекар по тоя въпрос? Имам чувството, че тъй като е по-непознат продукт все още, никой лекар няма да подходи със суперлативи в момента; затова и не ми се ще да питам, толкова ми е удобна! Blush

# 98
  • Варна
Този вакуум е толкова слаб, че не може да засмуче нищо повече от кръвта, така че изобщо не го мисля.
Че няма да подходят със суперлативи си права. По-вероятно е да те гледат като полезно изкопаемо.

# 99
  • Варна
По-вероятно е да те гледат като полезно изкопаемо.

Точно. Аз питах АГ какво му е мнението за менструалната чашка и първосигнално ми отговори - "в смисъл". Чак след като казах - ами в смисъл не превръзки, не тампони, а чашка, си призна, че няма много пациенти(сигурно имаше предвид никакви), които я ползват и няма наблюдения, но ако се използва според предписанията и се вади достатъчно често е за.

# 100
  • Варна
Имам познат гинеколог. И той не беше чувал, но и не отхвърли идеята напълно. Жена му даже се позариби, и няколко месеца след първия ни разговор пак задаваше въпроси (т.е. и когато са си говорили насаме не е заклеймил идеята).

# 101
Най-накрая си поръчах от морските гъби Crazy Поръчах ги малко преди да ми започне цикъла и си мислех, че ще пристигнат след като е свършил, но са бързи, ще хванат последните 1-2 дена. Или пък цикълът ми е дълъг и изобщо не се е скъсил както разказвате тук Crossing Arms
Влязох в банята и викам ще сложа едната да видя как е. Намокрих я и почнах да се чудя сега това нещо къде се слага, по-навътре или по-ниско като чашката. Викам май по-навътре трябва, като тампон някак. Тръгнах да го вкарвам и се усетих, че ако го вкарам много навътре няма как да го изкарам hahaha Извадих го, излезе, викам добре, явно става и го сложих пак. Пише уж, че и секс можело да се прави с тях, то не че ще пробвам, ама се зачудих. Ако при секс влезе още  по-навътре после дали ще може да се извади лесно...

# 102
  • Варна
Не съм ползвала от тези гъби, но сигурно ще могат да се вадят лесно в клекнало положение.

Аз наскоро питах гинеколожка какво мисли за чашките, попита ме "За кое?!" Shocked Обясних й набързо, но тя си призна, че изобщо не е чувала и каза, че тя нашите проблеми не можела да оправи, че сега и за чашки ли да четяла.  Laughing Да уточня, че жената е над 50 г.

# 103
И аз питах скоро...май не беше много запозната. Само каза, че всичко, което задържа кръвта вътре не го одобрява. Особено тампоните.

# 104
Вероятно е решила, че чашката е нещо като тампон.
Аз моята успях да я сложа, но усещането ми е като на жаба-кекерица  Embarassed И не се разгъна. Освен ако при ваденето не се свива пак. Ще я мъча някак. Поръчах си и три превръзки на Имсе Вимсе. Чудя се дали се гладят, защото след пералня излизат доста смачкани, а хвърлих опаковката  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт