Алтернативни продукти за дамска хигиена- 5

• 95 462
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
Охо, ти си с коледната серия Simple Smile Моята чашка беше в кутия "МеЛуна", с принтирани (или преснимани) инструкции на български. Книжка нямаше, а една миниатюрна диплянка с размер на лична карта.
Дали наистина е възможно да не е оригинална чашка newsm78

# 196
на мен затова не ми се иска да поръчвам от българските сайтове, най-малко е съмнително, че нямат цветни, а предлагат само бял вариант. и 2рото е, че са дали снимки на абсолютно всички видове, мини, средни, големи, класически, меки, с различни видове накрайници, а те щом цветово разнообразие нямат, смятай дали имат друго.

# 197
В сайта, от който се оплаквах няколко поста нагоре, се продават оригиналните МеЛуна чашки! В това съм убедена, защото съм гледала десетки кличета и до детайл са същите. Включително почти незабележимата маркировка с буквичката на размера  S, M, L и т.н. от вътрешната страна на ръбчето и малкото неравно кръгче над едната дупчица, за което четох наскоро, че съществува при повечето (или всички) Мелуна чашки с новия дизайн.

А колкото до опаковката и малката листовка - и те са "редовни"  Grinning. Ето клипче https://www.youtube.com/watch?v=F4SspF3H8_s - в същата нова опаковка пристигна моята Мелуна от този сайт http://menstrualcup.alle.bg/

Но да - ако някой смята да поръчва от българския сайт, посочете точно каква чашка искате и ги питайте два пъти дали имат това, което сте поръчали. Grinning Тук трябва да добавя, че щом имат само бял цвят, значи са в твърдост Класик всичките... По принцип определени цветове отговарят на определена твърдост - така се разпознават лесно. Доскоро имаше и бяла Мелуна Спорт, но я замениха след нова година с цвят Gold-glitter.

Иначе като цена излезе сравнително изгодно - около 38 лева с доставката. Но фирмата-доставчик не предлага опция за предварителен преглед, тоест ще трябва първо да платите и после да отворите покупката си.

Последна редакция: нд, 19 яну 2014, 20:47 от Ели С.

# 198
Успокоих се  Peace Препоръчах ги на няколко места и щеше да ми е много тъпо да се окаже, че са китайчета за по 5-6 лв реална цена.

# 199
Здравейте, момичета! Искам да ви споделя за нещо странно, което ми се случи вчера, докато носех чашката. За пръв цикъл съм с нея и ми беше 4тия ден (много леко течение). Бях навън и бях малко пийнала. Нещо ми убиваше, затова я извадих и сложих наново. След известно време, когато ми се допишка много - не можах. Ходих, мъчих се и така няколко пъти до тоалетна, усещах мехура ми като да се спука още малко, докато в последния си опит не извадих чашката и струята потече на секундата (без даже да се напъвам!).
Пиша просто да споделя опит и ако някой има идея да ми помогне да си го обясня. Аз това, което мога да измисля, е че съм я била сложила по някакъв странен начин, който ми е притискал пикучния мехур и така не ми е позволявал да се изпишкам. Но да си призная - много се стреснах.
Иначе съм доволна от чашката, пропуска ми леко и то след много часове, макар и да не е пълна, което не мога да си обясня също... нали не би трябвало да се размества?! Нищо, следващия цикъл повече!

# 200
здравейте отново  Simple Smile
има ли такива, на които чашката им ръби и я усещат постоянно?
По-лошото е, че явно ми притиска и пик. мехур, защото постоянно ми се пишка. Дори 2 часа след като съм я извадила това усещане продължава.

бонбонбон, ти беше споделила, че ти ръби, продължава ли или й намери цаката?
мисля си, че проблемът не е в размера, а в твърдостта на чашката - мелуна класик, мнооого твърда.

# 201
Усещах дръжката отначало, но като оставих чашката по-дълго, тя си се качи нагоре и спрях да я усещам. Но и аз усещам нещо като притискане към пикочния мехур и червата. Нищо не ме напъва  Mr. Green , просто я усещам.

# 202
Аз пък нищо не усещам и ми е супер  Mr. Green Чак забравям, че съм в цикъл  Whistling

# 203
# 204
Оф, ей такова не бях виждала  Crazy - Индивидуален стерилизиатор за чашки  Mr. Green

# 205
  • Варна
Това нещо като ел. кана ли е?  Laughing
От същия продавач интересни чашки, които се стискат, за да се изпразнят, без да се вадят. http://www.ebay.co.uk/itm/Victorialove-menstrual-mate-one-menstr … 3D161188246983%26  Thinking Обаче китайски. И 8 см дълги, бая големички са.

# 206
Има ли значение при начина на сгъване (тип роза) от коя страна ще сгъвам (дали от тази с дупчиците или не). Има ли някакво значение за по-лесното разгъване, за вакуума?
И друго - колко е нормално ли е да се качва чашката ? Ако съдя по това горе долу колко "бъркам" за да я извадя при мен е около 5 см....
Някой път си е по-ниско, някой път по-нагоре отива...може би зависи и от позите, които заемам през деня.

# 207
Има ли значение при начина на сгъване (тип роза) от коя страна ще сгъвам (дали от тази с дупчиците или не). Има ли някакво значение за по-лесното разгъване, за вакуума?
И друго - колко е нормално ли е да се качва чашката ? Ако съдя по това горе долу колко "бъркам" за да я извадя при мен е около 5 см....
Някой път си е по-ниско, някой път по-нагоре отива...може би зависи и от позите, които заемам през деня.

Моята чашка има 2 дупчици от двете страни... Сгъвам я както падне. На горе не ми се качва, стои си където я сложа. Обикновено дръжката й се скрива едва. Толкова навътре Simple Smile

# 208
Аз май съм си взела малка чашка  Shocked

# 209

Моята чашка има 2 дупчици от двете страни... Сгъвам я както падне. На горе не ми се качва, стои си където я сложа. Обикновено дръжката й се скрива едва. Толкова навътре Simple Smile

И моята чашка е с 2 дупки и се зачудих има ли значение...иначе и аз я слагам колкото да покрие, но не я намирам там  Laughing Laughing Още не съм схванала и цаката, защото май не всеки път ми се разгъва  Cry

Аз май съм си взела малка чашка  Shocked

Защо? Какво стана? Поръча ли си нова?

Общи условия

Активация на акаунт