Какво е любовта ?

• 7 008
  • 67
  •   1
Отговори
# 45
В древна Гърция си се е казвало "педерастия", съвсем сериозно.

Всъщност в 21 век смятаме, че жените са по-романтични, но
възвишената любов е била приписвана на мъжете в миналото, а
жените са смятани за по-сексуални, разгонени, опасни, вещици.

# 46
За мен има огромна разлика между любов и връзка. Когато получавам двете заедно, не се случват добре и трайно нещата. Прегарям от напрежението, очакванията и отговорностите. Предпочитам спойката между пълноценни партньори вместо лудостта от идеята да си в нечии обятия.

# 47

Всъщност в 21 век смятаме, че жените са по-романтични, но
възвишената любов е била приписвана на мъжете в миналото, а
жените са смятани за по-сексуални, разгонени, опасни, вещици.
Ми то си е така. "Романтични" не означава "възвишени", а "с промити от масовата култура мозъци". Между мъж и жена трудно може да се получи такъв тип връзка, дребнотемието и кухненското начало се намесват неминуемо. Според мен и между две жени не може. Красивите любовни истории, общо взето, са между мъже. Затова съм си поръчала да съм творец-педераст в следващия живот  Grinning

# 48
Аз смятам на различна възраст е различна любовта ни, различни усещания търсим, просто на 15 няма как да има оценена и дълбока любов както на 25 примерно. В този ред на мисли, не любовта ни променя, ние я променяме през годините.  Аз също като някои гореизброени коментари, имам нужда от пламъче както в началото, така и после. без искра абсурд да започне нещо, а без него в последствие - да продължи започнатото. Срока на любовта зависи от хармонията, затова и може да бъде месец, 1,5,10 години или надявам се и винаги. Очакванията ми изискват да ме обичат и уважават. Рутина е когато никой не се опитва да изненада другия, да го очарова с нещо.

# 49
За любовта кой каквото каже - все е вярно,обаче с тая теория за възвишената и плодотворна пИдерастка любов развалихте всичко хубаво,което прочетох на предните страници   Simple Smile

# 50
  • София
Тук много мъдри и прагматични жени са се събрали. Няма ли такива, които са изпитвали Онази любов? От филмите, разрушителната, изпепеляващата?
Редактирам се, видях две дами признали, че са я имали.

# 51
Всичките са ми такива, аз по друг начин не мога.

# 52
Тук много мъдри и прагматични жени са се събрали. Няма ли такива, които са изпитвали Онази любов? От филмите, разрушителната, изпепеляващата?
Редактирам се, видях две дами признали, че са я имали.

Да, де, изпитвала съм я, ама бързо ми минава, и поради туй съм й дала друго название, чувствата, на което са концентрирани на 50 см. под сърдечната област.

# 53
  • София
Хахаха, тц. Не е там ключът от бараката.  Wink

# 54
От твоята не е, от моя явно е. Та, аз, за да се обичаме повече, си намирам добри ключари. За моята брава, както стана ясно, де.

# 55
 Wink при мен пък ключарите,дето са имали ключ за долната брава,не са уцелвали за горната(сърцето)

но това първото нали не е любов? нагон или какво му казват...

# 56
За мен любовта е смесица от ''нагона'' и ''съвместимостта и общите интереси''.
Любовта се изгражда и почива върху физическото привличане и вече дали ще се получи емоционалното ,докато се опознаваме...тук е цаката.

# 57
tartalette, толкова  точно изразено, че не можах да не отбележа!

# 58
  • София
За мен любовта е това, което се случва въпреки, а не заради. Това е всепомитащото чувство, изпепеляване, умиране. Когато Земята спира да се върти, защото си погледнал в нечии очи...

Сигурност, уют, обич, уважение, разбирателство, приятелство, секс, това всичко може да бъде любов, но е е Онази. Не е.

# 59

Общи условия

Активация на акаунт