Отговори
# 45
Добро утро ! Нека е прекрасен и усмихнат и днешният ден !  Hug

Скрит текст:

Терзи,  newsm51  love001 newsm51

Ето какво са превели подругите:

Къванч Татлъту ще се снима в Курт Сеит и Шура по романа на Нермин Безмен. Снимките ще бъдат в Русия, България , Украйна и Истанбул. Къванч продължава да подбира за ролята си подходящия имидж." Ние пускахме и подрязвахме брадата, сменяхме прически. Ние търсим подходящ имидж за новия персонаж по метода проба - грешка."- каза Къванч.

Мисля, че точно са го уцелили имиджа, хич да не го пипат повече !  Peace

Нали ?!  Heart Eyes Crazy Blush Flutter Heart Eyes

# 46
# 47
Добър вечер !   bouquet

Къванч е прекарал един прекрасен ден в компанията на малкия си племенник !  Hug

# 48
Хубава, спокойна и уютна събота ви пожелавам !  Hug

Скрит текст:

Скрит текст:

# 49
Здравейте Simple Smile

Не съм писала до сега в тази тема. Искам да попитам кога започва сериала?  Wink Четох много добри отзиви за книгата. Сюжета изглежда интересен, даже много. Някой чел ли я е?
Дано се получи хубав сериал.  Peace

# 50
Добро утро и хубава неделя ви пожелавам !   bouquet

Скрит текст:
http://yolanthecabau.com/personal-note/personal-note-5/

От гостуването му в Амстердам !  Peace

Aniska, добре дошла !   bouquet
По последни данни, снимките на сериала трябва да започнат в края на месеца в Санкт Петербург !  Peace Ще го очакваме на екран януари 2014 г.
Прочетох романа на Нермин Безмен на един дъх ! Макар и да не блести с върхови художествени качества, на мен лично, много ми хареса и ме увлече . Може би, защото, докато четях, си представях Къванч и Фарах като Курт и Шура и картините оживяваха пред очите ми, знам ли ?! Wink
В първата тема има публикувани доста откъси от романа, ако си любопитна, може да ги прочетеш !  Peace

Последна редакция: нд, 17 ное 2013, 10:10 от gospojata

# 51
Скрит текст:
Добро утро и хубава неделя ви пожелавам !   bouquet

Скрит текст:
http://yolanthecabau.com/personal-note/personal-note-5/

От гостуването му в Амстердам !  Peace
Aniska, добре дошла !   bouquet
По последни данни, снимките на сериала трябва да започнат в края на месеца в Санкт Петербург !  Peace Ще го очакваме на екран януари 2014 г.
Прочетох романа на Нермин Безмен на един дъх ! Макар и да не блести с върхови художествени качества, на мен лично, много ми хареса и ме увлече . Може би, защото, докато четях, си представях Къванч и Фарах като Курт и Шура и картините оживяваха пред очите ми, знам ли ?! Wink
В първата тема има публикувани доста откъси от романа, ако си любопитна, може да ги прочетеш !  Peace

Добро утро!  Wink

Много благодаря за отговора и за откъсите. Копирах ги, ще ги прочета и ще преценя, но сигурно ще купя книгата. Не се знае дали ще се придържат плътно към нея, но все пак.   Grinning

Последна редакция: нд, 17 ное 2013, 11:39 от Aniska

# 52
Много благодаря за отговора и за откъсите. Копирах ги, ще ги прочета и ще преценя, но сигурно ще купя книгата. Не се знае дали ще се придържат плътно към нея, но все пак.   Grinning

Аз мисля, че романа ще е литературната основа, но ще го адаптират към сценария. Peace

# 53
Добро утро ! Пожелавам ви усмихната и успешна седмица, изпълнена с много приятни изненади !  Hug

# 54
Привет, дружки! Hug
Госпожата
На мен също много ми хареса книгата! Мисля, че може да се получи невероятен филм!
Хубав ден, момичета! Hug

# 55
  • ... да усещаш мириса на море ...

Наш левент май ще направи поредното си добро капиталовложение - къща на Капри !  Peace

Не е на Капри, а в Garipçe Köyü, в европейската част на Истанбул, част от Саръйер (sorry, не им знам административното деление). Много посещавано през уикендите място. Имало само 3 ресторанта и Къванч мислел за бутиков хотел... Garipçe yatırım  Peace

пп много добра страница, поздрави на gospojata   bouquet  Hug

# 56
Здравейте Wink

Прочетох откъсите!  Laughing Ще взема книгата още тази седмица!  Grinning

А Шура дали и в сериала ще е на 15 години?  Thinking Не ми се вярва.  Wink

# 57
Здравейте Wink

Актрисата, която ще играе Шура, е на 24 години - Фарах Зейнеп Абдуллах

# 58
Здравейте Wink

Актрисата, която ще играе Шура, е на 24 години - Фарах Зейнеп Абдуллах
Скрит текст:

Благодаря, но по-скоро се чудех дали героинята ще е на 15?  Wink Както и да е, скоро ще се разбере. Simple Smile

# 59

Наш левент май ще направи поредното си добро капиталовложение - къща на Капри !  Peace

Не е на Капри, а в Garipçe Köyü, в европейската част на Истанбул, част от Саръйер (sorry, не им знам административното деление). Много посещавано през уикендите място. Имало само 3 ресторанта и Къванч мислел за бутиков хотел... Garipçe yatırım  Peace

пп много добра страница, поздрави на gospojata   bouquet  Hug

Ех, че хубаво ми стана ! tara_lezhka, Heart Eyes добре дошла !   bouquet
Наистина много ме зарадва като те “видях“ при нас !   bouquet И както винаги с точна информация - благодаря ти !  newsm51

Aniska, ще видим, не мисля, че ще е прекалено “скандално“ за нравите на комшиите - горе-долу на същата възраст ги женят все . Peace

Общи условия

Активация на акаунт