Отговори
# 60
Aniska, ще видим, не мисля, че ще е прекалено “скандално“ за нравите на комшиите - горе-долу на същата възраст ги женят все . Peace

То и в Русия по онова време не е било май по-различно.  Wink Но в днешна Турция, ако е нормално така не е добре.  Thinking
Както и да е!  Laughing Ще прочета първо книгата аз, пък ще видим после в сериала кой на колко и какъв е.  Wink

# 61
В интерес на истината, аз нямам очаквания, че героите от романа и сериала ще се припокриват съвсем. Доколкото познавам стилът на двете сценаристки, можем да очакваме изненади. Остава да се надяваме, че ще са приятни !  Peace

# 62
Здравейте дружки! Hug
Е сега вече се разтревожих ... подругите нещо пишат, че Мелек се е оттеглила от Прилив и отлив, поради заболяване, а пък Едже пишела, че е много уморена и затова се оттеглила, всичко със здравето и било наред
Та, почвам да се питам дали все пак ще има филм  newsm78 Да не би нещо да става между двете сценаристки ? И нищо не се чува за филма ... единственото, което е известно е, че ще участват Киво, Фарах и Йоланта ... А другите актьори, кои ще бъдат? Пълно затъмнение ... остава да чакаме още малко, да видим дали ще заминат за Сант Петербург. Ако заминат, значи всичко е наред! Вече се пренадах, да ви кажа ... Дано да са само слухове  Praynig Praynig Praynig

# 63
Сега пък писаха, че Мелек е написала 5 серии от Курт и Шура, Едже щяла да пише сама останалите ... но все пак не казва, че филм няма да има. А може би и затова нашето момче е угрижено ? Нали е взел хонорара си предварително, сигурно се тормози какво се случва  newsm78

Мелек никак не изглежда болна ... явно нещо е станало между тях двете, но не искат да се разчува. Как ще си почиваш, когато те чака такъв сериозен проект  newsm78 И пак ще помагат асистенти ... дано не развалят филма  Praynig

# 64
# 65
Терзи Hug  bouquet
Фенче Hug, тази новина за Едже и Мелек ми звучи като развод по взаимно съгласие...
Дали е за добро или зло, времето ще покаже. Киво без предложения няма да остане! Peace

# 66
Фенче,  Heart Eyes може пък да имат нужда да си починат от този творчески тандем, знае ли човек ! Както казват комшиите - дано да е за добро ! Филм ще има, не мисля, че ще си позволят провал в последния момент, още повече, че има много солидни финансови ангажименти. Peace

# 67
Добро утро! Hug

Сега пък половин година щял да отсъства от страната Киво  hahaha вече не знам на какво да вярвам ... Шани  Hug аз знам, че Киво няма да остане без предложения, но съм се настроила именно за този филм ...
Госпожата  Heart Eyes дано да е за добро, мило. Притеснява ме това, че на Фло вече излезе трейлъра за новия филм, който ще се излъчва доста по-късно, а от нашия - нищо! Ама хайде, да видим ... Praynig
Лек ден, дружки! Hug

# 68
Добро утро и хубав ден !  Hug

Скрит текст:

Фенче,  Heart Eyes ми ще отсъства половин година, как не ?! Нали ще снима в Русия, Украйна и България....Затова и няма да го има в Турция, поне аз така си обяснявам нещата !  Peace Нали знаеш, че съм непоправим оптимист !  Wink
Трейлър за сериала няма как да излезе, не са започнали снимките още. Peace
Очаквам към края на месеца да отпътуват за Русия, може би тогава ще стане ясно накъде отиват работите. Peace

# 69
Ново двайсет!

" Режат леда в Русия.
Къванч и Фарах ще се появят на екран в сериала " Курт Сеит и Шура" през февруари 2014 г.
Започна подготовката за снимането на сериала. Част от екипа замина преди 15 дни в Русия , но заради големия студ не са могли да заснемат дори и първите кадри. След което продуцентът на сериала промени маршрута от Русия в България."

Ако това е вярно, значи да очакваме в най-близко време Киво тук! newsm44 newsm44 newsm44
Рускините са много разочаровани, казват, че сега направо е приятно времето при тях, все още няма никакви студове, мислят, че се оправдават с измислици за времето, тъй като явно им е много скъпо в Русия. Питат се в Сибир ли са отишли да правят пробни снимки  Joy Joy Joy  В туитъра си пък Едже била писала, че няма да следват дословно романа, някои моменти ще ги прескочат ... щяло да бъде грешка да дават някои детайли ...историята била красива, но тъжна. Някои дори се съмняват, че точно заради това Мелек се е оттеглила, явно недоволна, че няма да е по романа точно филма Хайде да видим какво са наумили...
Госпожата  Heart Eyes започвай мило , проучване кога започват снимките тук. Миро върна ли се вече ?

Последна редакция: ср, 20 ное 2013, 18:23 от queen_fenka

# 70
В Петербург се хвалят с хубава есен, не са имали студове досега.

Нали бяха заминали, че и хотела им беше посочен, близо до Английская набережная. Някакъв разнобой настава в новините, или по-точно, слуховете.

# 71
В Петербург се хвалят с хубава есен, не са имали студове досега.

Нали бяха заминали, че и хотела им беше посочен, близо до Английская набережная. Някакъв разнобой настава в новините, или по-точно, слуховете.

Вале  Hug и аз точно от това се притеснявам ... всеки ден нещо различно пишат Много ще се разочаровам, ако нещо изпортят с този филм ... така го чакам ...
А подругите ще ме скъсат от смях ... пишат, че Едже нали си пада по екшъна - тъкмо да се целунат и ... червените налитат, тъкмо да започнат да интимничат за наша радост - батко Махно гледа от прозореца  Joy Joy Joy тъкмо да се поразсъблекати да се гушнат... и белите тръбят: На поход! И ако вземат и Зерин в някоя роля - точно никакви целувки няма да има  Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 20 ное 2013, 21:15 от queen_fenka

# 72
Добър вечер !  Hug

Фенче,  Heart Eyes благодаря за новините !   bouquet То вече човек да не знае новини ли са или слухове, ама понеже са в посоката, която ми харесва, ще приема, че са новини !  Wink
Миналата година, в началото на ноември бях в СП и времето беше страхотно. Факт е, обаче, че обикновено по това време, вече е много студено, а за хора, които живеят предимно на топло, е трудно да свикнат със студа и вятъра, който като духне откъм Балтийско море, ти смразява мозъка направо.
Утре едно приятелче пътува за там, ще го питам как е в момента. Ама, ако студът е причината да дойде по- рано в България, нека им на братушките !  Laughing

# 73
Госпожата  Heart Eyes точно - нека им на подругите ... толкова ги е яд, че пишат, колко България е близо до турските махали  Joy Joy Joy Joy

# 74
Госпожата  Heart Eyes точно - нека им на подругите ... толкова ги е яд, че пишат, колко България е близо до турските махали  Joy Joy Joy Joy

Хихиххихии, завалийките ! Много ги е яд явно.

Общи условия

Активация на акаунт